?
Хич не ми се иска да я разбутвам,но ме е страх.Температура мерихме-няма.Случвало се е да върне и преди ,но по веднъж най-много два пъти и то най-вече като я преобувам.А сега не съм я и преобувала.Ох дано всичко да е наред
Стискайте палци! 
При нас е едно мрачно, а на мен ми е едно сънено, та незнам колко е добро, а и баткото си е в къщи, кашля си човека, довечера е на преглед, дано доктора измисли нещо, че и оттова кашляне се изнервям!? 

Хайде сега ще си почине 2 дни, аз моя го чакам днес да се прибере, свърши му почивката
Той пък се оплаква, че му казали, че има сенки под очите, от умора ще да е. И сега трябва да му купувам някакъв крем, и той да подпомогне заличаването на сенките, че се е видяло че скоро няма да има здрав сън

Така без да се цедя мога да събирам кърма за фризера, като се наложи да давам от нея 
е...добре ,че има АМ .В този ред на мисли да кажа на mama89 да не се тревожи за запека /който всъщност не е запек все още/на бебето,защото аз около седмица на 24 часа съм помагала на Коко да ака с термометър.След като сменихме АМ от нан на аптамил всичко се оправи.Искам да кажа ,че това не води до зависимост или до някакви др.усложнения при бебчетата.Спокойно могат да се дават и разни сиропчета,но това ще ти го каже педиатъра.Приятен ви ден от мен!!!
Препоръчани теми