ЯНУАРЧЕТО дойде и радва вече мама, тати........

• 38 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Успях да кача снимки  newsm44

# 361
Radi_, честита бебка Алина!

# 362
Radi, най-сетне Mr. Green честито, да ти е жива и здрава рожбата, бързо възстановяване ти желая Heart Eyes  bouquet

Тарталета, ro6ko, благодаря ви, а направо в устата ли капете?

Моето сомче, вчера след ваксината до днес на обяд е доста неспокоен.....от една седмица не му давам нищо за коликите и до сега нямахме проблеми.  Thinking
Днес му взех Ентерокинд и мехлемчето на Бейбинос, сложих му и компресите за гърди на коремчето, че спи вече 2-3 часа. Rolling Eyes

Аз се скъсах от рев снощи и през ноща....вчера за първи път нашамарихме каката (баща и де) и сега ми е толкова мъчно, чудя се как да я възпитаваме добре, но без да я шамарим и да крещим, като ненормални, тя просто не разбира от дума. Не мога да преценя и дали не е все още малка, но щом се е научила да дере, шипе, хапе и удря шамарчета (които неща не се практикуват в нашата къща и незнам къде се е научила) значи не е толкова малка Crazy Cry Confused

# 363
Здравейте мами
Моето слънчице се появи на 04,01,2010 г. в столичният Майчин дом . Надявам се да приемате нови попълнения защото вашите съвети ще ми бъдат от голяма полза  Hug

# 364
Добре дошла Сърничка   bouquet! А как се казва бебето ти? Grinning

# 365
Мале, мале, видях страхотни бебенца и страхотни майчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes гледам снимките на парче, че нямам време за всички наведнъж.

dimka, отдавна не бях виждала толкова добре облечена и красива булка, много добре си подбрала всичко, а букета е уникален Heart Eyes
....пусни малко повече да гледаме и да си помечтаем за такава талия Mr. Green

Извинявам се, някой беше споменал нещо за фурмите?! newsm78

Сърничка, добре дошла  bouquet Hug

# 366
Борислав , много непокорен , много ревлив и почти не спи  Laughing

# 367
Честити бебчета на Пухинка и Ради , да са им живи и здрави и да ги радват много ! На мамите бързо възстановяване !
martinelli ,честито бебче, стискам палци, всичко да е наред и по - скоро да се гушкате щастливо !

[color=black][/color][/size]Да попитам мамите , пиете ли витамини за кърмачки и дали в този случай се дава витамин Д на бебето ?И как се разбира , кога да се ползват следващия размер памперси. До сега ползвах Pampers premium care 1 . Памперса не протича , не е тесен ,но забелезах по крачетата горе две симетрични червени гънки , като от претриване.Купих номер 2 , но те са му видимо големи . Бебчо в момента е 4 килограма .
Най -сетне и аз успях да кача няколко снимки в албумчето!

# 368
Пухинка Честита рожба! (май забравих да ти честитя Blush)

martinelli, Честито и на теб и стискам палци в най-скоро време да се гушкате Hug

# 369
Катинче , фурмите ,съдържат много желязо .3 - 4 фурми ,покриват дневната  нужда на организма от желязо .

# 370
МИЛА РАДИ, ЧЕСТИТО!!! Брей какво хубаво име сте й дали! Алина!  
ЧЕСТИТО И НА ПУХИНКА И ДАЛЕЧНА!!!  
НЕКА БЕБЕТАТА ВИ БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!  newsm51

Сърничка, Martineli, добрe дошли при нас!  Добре дошли и на другите нови майки във форума ни!   bouquet

Борислав , много непокорен , много ревлив и почти не спи  Laughing

Да се разбира: мъж с характер!   Grinning И моят Вито е много ревлив и почти не спи...

Hug

# 371
Момичета от кога да давам витамин Д ,по колко и как? Embarassed

# 372
Витамин D на нас педиатърката ни предписа след 15 ден , по две капка но съм чувала е някои им предписмат и повече , но най често по две капки. Препарата се казва вигантол. Най добре питай лекаря си той знае от кога и по колко  Heart Eyes
Моето диване се е кротнало и спи от 12 часа ,а яде в 11  Shocked

# 373
Аз се скъсах от рев снощи и през ноща....вчера за първи път нашамарихме каката (баща и де) и сега ми е толкова мъчно, чудя се как да я възпитаваме добре, но без да я шамарим и да крещим, като ненормални, тя просто не разбира от дума. Не мога да преценя и дали не е все още малка, но щом се е научила да дере, шипе, хапе и удря шамарчета (които неща не се практикуват в нашата къща и незнам къде се е научила) значи не е толкова малка Crazy Cry Confused
Катинче, моят племенник и детето на мои приятели също имаха такива фази, когато бяха горе-долу на възрастта на твоята дъщеря. Не се тревожи, ще отмине този период. Нормално е!

# 374
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привеет!

И ние днес във фаза - не иска да спи, само мрънка и поплаква  Crazy. Не знам колики ли са - не ми изглежда да я боли нещо. Накрая заспа между нас на спалнята!  Rolling Eyes

Радииииииии - айде да ти е жива и здрава голямата мома! На теб бързо възстановяване!  Hug И да не избягаш сега само при февруарките!  Mr. Green Много красиво име!!!  Hug

Да ви питам - вие слагате ли бебетата да спят по гръб? Аз се старая да е настрани, но тя като че ли предпочита на гръб, а и вече сама си се обръща!  Flutter

На нас ни предписаха Вигантол от 20-ти ден по две капки. Мисля, че лекаря определя това по размера на фонтанелите и т.н. Няма обща рецепта за всички!

Катинче, и на мен ми се доплака като те прочетох  Hug. Но Олемале е съвсем права - имат те едни ужасни периоди.....

Сърничка - да ти е жив и здрав Борислав и да те слушка и гушка!

sisi1974 - благодаря! И това ще пробвам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт