Козметика Cattier- някой ползвал ли е?

• 15 243
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
да, там имат пълната гама...аз си взех от тях един страхотен крем за ръце...много съм доволна...

# 76
  • София
Момичета,маските им на суха или на влажна кожа се нанасят?

# 77
*Bubble* , аз ги слагам на влажна кожа Peace Hug
Ти доволна ли си от маската, която си взе със зелена глина и мента за смесена и мазна кожа? Всъщност още е рано за отзив де  Laughing

# 78
  • София
*Bubble* , аз ги слагам на влажна кожа Peace Hug
Ти доволна ли си от маската, която си взе със зелена глина и мента за смесена и мазна кожа? Всъщност още е рано за отзив де  Laughing
Раничко е,наистина.Вчера я сефтосах,ама на суха кожа и много бързо тръгна да ми засъхва,другия път ще пробвам на влажна.
На първо ползване мога да кажа,че освежава,ментата създава приятно усещане на почистена кожа,не мирише гадно,аз очаквах да е някоя смрадлива пише че след нея трябва да се сложи хидратиращ крем,нощем не слагам крем,минах се с розова вода и занапред може би ще трябва да я правя сутрин

# 79
Аз я имам същата, но съм я ползвала само веднъж, затова те попитах и теб ти как я намираш Simple Smile На мен ми харесва много. И тази и другата от серията за проблемна кожа, която имах преди това. Тази е като че ли по-слаба.
Иначе и аз често вечер пропускам крема. Четох това в някакви съвети на d-r Haushka за грижа за проблемната кожа и го прилагам понякога.

# 80
Аз лично съм много доволна от маската със зелена глина.
Днес си взех втора опаковка. Слага се на влажна кожа, а за да не засъхва толкова бързо, трябва да се нанесе по-дебел слой.

# 81
  • София
Благодаря,Алексче   bouquet
А колко често си я правиш,аз мисля веднъж седмично ...

# 82
Aз известно време не бях ползвала и съм позабравила, но мисля, че веднъж седмично я правех.
Сега пак толкова често мисля да я слагам.

ПП. Като се замисля, май няма проблем да се слага и на суха кожа. Просто аз я ползвах все след баня.

# 83
Момичета, имате ли добри впечатления от околоочен крем на марката?

# 84
Да, точно се канех да пиша в темата - преди няколко дни си взех този концентрат за околоочен контур, засега съм много доволна, имаше видим ефект още след 1-2 ползвания.

# 85
Гледах в сайта да си поръчам мостри, но аз ли не виждам ...  newsm78 newsm78 newsm78

# 86
Гледах в сайта да си поръчам мостри, но аз ли не виждам ...  newsm78 newsm78 newsm78
и аз....преди мисля че имаше....сега не мога да открия....

# 87

...пиши им, аз писах и ми изпратиха...  bouquet

# 88
Аз от тук си пазарувам - ето ги тестерите - http://shopthebest.eu/category/152/testeri-bezplatni.html Понякога има всичко, понякога има малко ....

Ето я цялата марка - http://shopthebest.eu/manufacturer/4/cattier.html?page=1

Ползвала съм душ геловете: от 0.500 л., който е и шампоан и мирише супер и един от 1 л.; маслата от карите с цветя, бебешки гел за измиване, интимния сапун, дневен и нощен крем, мъжки крем за лице и пяна, масажно масло, зелена глина - пия я за детоксикация и когато не ме мързи.

И аз събирам отзиви за околоочния, за да знам като ми свърши наличния на друга био марка дали да пробвам този.

# 89
Тази глина за пиене вече много нашумя, има ли някой, който е пробвал и да даде реални отзиви, защото има много инфо в нета, но от опит някой да даде отзиви... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт