Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 55 456
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • в сърцето на един мъж...
Кики, решила съм тия дни да си поправя грешката Mr. Green
Маймунка Hug
Соня, аз Дистрикт 9 изобщо не можах да го изгледам. Пуснах го, изкарах първите 5 минути и го изтрих Embarassed Изобщо не ме впечатли, че да му дам шанс Rolling Eyes
Гледах Trust the Man - не е лош като идея, но прекалено автобиографичен ми се стори за Дейвид Духовни. Общо взето нищо особено Confused

# 436
Case 39 - http://www.imdb.com/title/tt0795351/ - този е много хубав!

# 437
Тази вечр ще гледам по tv7 , 21 ч.
Ренцо и Лучия
http://www.tv7.bg/movies/30082.html
A в неделя пак по tv7
Бащата господар  23:05ч.
http://www.tv7.bg/movies/30152.html
Каменно сърце /Четвъртък 21 ч.
http://www.tv7.bg/movies/30092.html

.............изобщо по тази телевизия през седмицата от 21 часа дават много хубави филми .
В събота и неделя също може да попаднете поне на няколко интересни заглавия. Peace

# 438
Май пак трябва да гледам Четецът  Grinning Миналата година го гледах почти едновременно с Пътя на промените и той някак остана на заден план пред него, поне в моята глава. А за Часовете -този филм и книга разтърсиха цялото ми съзнание, особенно в часта с Джулиан Мур -прекрасен е! Още един гласа от мен за Across the Universe - макар историят да може да се определи като банална, начина по който е разказана е магичен.Филмът нито доскучава, нито натежава дори и за минута, истинско "пиршество за окото", а с песните на Бийтълс и за душата.
Сега, с двете си ръце искам да ви препоръчам тазгодишния носител на BAFTA за британски филм - Fish Tank /има го в Замунда с отлично качество и добър превод/. История, която е често експлоатирана от киното / в британското най-често от Кен Лоуч/, но пресъздадена без излишна драма или по-скоро мелодрама - сурово и истински. Това може би се дължи на малкото професионални актьори в проекта и прекрасната аматьорка в главнаата роля. Има сцени, в които напрежението те изкарва "извън нерви" и ти се иска да затвориш очи, а има моменти , в които нежността прелива от екрана. Предпреждавам, че филма съдржа изключително вулгарен език и малко насилие.

# 439
  • София
veselinka, благодаря за препоръката, задължително ще го гледам! Peace

тази година и аз не я намирам силна откъм филми както миналата.

# 440
Сега, с двете си ръце искам да ви препоръчам тазгодишния носител на BAFTA за британски филм - Fish Tank /има го в Замунда с отлично качество и добър превод/.

Тъкмо навреме идва препоръката ти. Бях си го нарочила за гледане тези дни.

# 441
  • София
Момичета, следя темата и черпя от вас наготово много идеи за хубави филми. С удоволствие чета и коментарите ви, страхотни сте! Надявам се след някой и друг месец, като имам повече време, да се включа активно във вашата група.
Сега дано не приемете горенаписаното като куртоазия, но имам голяма молба - ако някой има възможност, да ми изпрати покана за регистрация в DMCA-removal-from-Google.  Предварително благодаря!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:35 от Цецето

# 442
Момичета, следя темата и черпя от вас наготово много идеи за хубави филми. С удоволствие чета и коментарите ви, страхотни сте! Надявам се след някой и друг месец, като имам повече време, да се включа активно във вашата група.
Сега дано не приемете горенаписаното като куртоазия, но имам голяма молба - ако някой има възможност, да ми изпрати покана за регистрация в DMCA-removal-from-Google.  Мейлът ми е ts.hristova@gmail.com. Предварително благодаря!!!  bouquet

Здравей, Цеци  има специално отворена тема за  размяна на покани в мастерс !! Моля  тук да  обсъждаме само филми  Hug  bouquet

# 443
  • София
Сега дано не приемете горенаписаното като куртоазия, но имам голяма молба - ако някой има възможност, да ми изпрати покана за регистрация в DMCA-removal-from-Google.  Предварително благодаря!!!  bouquet

Здравей, Цеци има специално отворена тема за  размяна на покани в мастерс !! Моля  тук да  обсъждаме само филми  Hug  bouquet

Оо, не знаех! Извинявам се за спама  Blush Ще я потърся, благодаря!

P.S. Ама то от толкоз фен-теми за турски сериали нищо не мога да открия  ooooh!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:34 от Цецето

# 444
  • София
Изгледах почти всички филми, които обсъждаме в темата. Случайно попаднах на The Private Lives of Pippa Lee / Живот на парчета (2009) , който смятам да изгледам след малко.

# 445
  Цецето, здравей!  Hug

Ето темичката за размяна на покани, която търсиш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475727.0

# 446
veselinka благодаря за препоръката на Fish Tank/Аквариум/2009, Hug филма много ми хареса,определено имах нужда да гледам нещо различно от “напудрено“ американско кино.

# 447
Agora - много ми хареса филма. Ненатрапчиво представена религиозната линия, страхотна игра на Рейчъл Уайз. Признавам си, дълбоко ме трогна и в края на филма се разплаках за загубата на тази жена. Много ми е трудно да го коментирам. Подходих леко резервирано, защото още ми държи влага филма за Александър Македонски. Само че този филм ме грабна от началото и не ме пусна до края. Когато хвърляха книгите, гърлото ми беше стегнато като в менгеме...
Много благодаря за препоръката! Hug

# 448
Agora - много ми хареса филма. Ненатрапчиво представена религиозната линия, страхотна игра на Рейчъл Уайз. Признавам си, дълбоко ме трогна и в края на филма се разплаках за загубата на тази жена. Много ми е трудно да ог коментирам. Подходих леко резервирано, защото още ми държи влага филма за Александър Македонски. Само че този филм ме грабна от началото и не ме пусна до края. Когато хвърляха книгите, гърлото ми беше стегнато като в менгеме...
Много благодаря за препоръката! Hug

Гея, и аз си дръпнах Agora. Довечера ще го гледам.
  За кой филм за Александър Македонски говориш, заинтригува ме? Hug

# 449
Соня, за този Alexander . Останах много разочарована, въпреки че харесвам много Колин Фарел.

Общи условия

Активация на акаунт