Теория на конспирацията?!

• 6 516
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
  • In my tropical dream
Бижу Духът на времето : http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=99337&hit=1

# 16
И целия филм съм изгледала, имам предвид Network, разбира се, не прехваления неясно защо Zeitgeist.
Е и?

# 17
И целия филм съм изгледала, имам предвид Network, разбира се, не прехваления неясно защо Zeitgeist.
Е и?
Не ми е ясно защо се включваш в темата? Като не ти харесва - хикса горе в дясно и готово.
Какво си се пльокнала тук да раздаваш... акъл ли или и аз не знам какво?!
А ако не си разбрала... в частта която визирах, става въпрос за един куп следствия, случили се при (меко казано) съмнителни обстоятелства и прикривани от... "високо".

п.п.- Не е ли по-резонно първо да изгледаш филма, а после да даваш определения?

# 18
ей, хора ... и на мен ми е минавал въпрос през главата, при толкова силно земетресение, как пък Куба, която е на 80 км от Хаити и Доминиканската република, която има обща граница с Хаити, за тях няма инфо какво се случва там. И не са ли засегнати тия държави?
Ама толкова далеч в раздъжденията си не съм стигала  Shocked

# 19
не вярвам в тия работи , иначе щеше да има земетресение след земетресение ...

# 20
не вярвам в тия работи , иначе щеше да има земетресение след земетресение ...
... само където трябва...

Фиат, там нищо не влиза!

michelle25, мерси! Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:16 от Бижy

# 21

Нещо хич не ще да се тегли, бре. Надявам се сега ако сте го свалили и да посийдвате малко, че и аз да видя.
ЗаинтригувАхте ме с тези конспирации.
(То не е и трудно с мен де - аз поначало съм податлива. И от край време си знам, че Елвис е жив Wink )

# 22
Аз пък четох за теория,че американците си изпробвали ново оръжие,което предизвиквало земетресение в която част искат на света и най удобно да го изпробват е в някоя безпомощна и бедна страна..

Е, що теория? Те сами си се хвалеха в официалните новинарски емисии при "наказателните" акции в Афганистан, че използвали най-яко оръжие из разни местности, за да променят релефа с изкуствени земетресения. Хвалеха се.
За добро, разбира се, щото лошите бяха нарочно се изпокрили в най-труднодостъпните и най-пусти места, а американците, нали са отишли там да услужат на света. Жертвали са се да си изхабят оръжието, но казаха, че свършили работа за съответния период.

ПП
Може да не беше точно в Афганистан, в друга държава, дето са освобождавали и са помагали може да е било, ще проверя.

# 23
  • София
Хайде да свършва зимата, че не ви се отразява добре. Стискайте, малко остана, само месец-два.
http://www.youtube.com/watch?v=TheeKU3cR_Q

(не е дълго, изгледай го!)

Точно по този начин се чувствам сега  Rolling Eyes Всеки момент ще приемат закона за ГМО. На управниците не им пука дали искаме или не в БГ да се отглежда ГМО, а на болшинството от българите не им дреме какво ядат

# 24
# 25
  • София

Нещо хич не ще да се тегли, бре. Надявам се сега ако сте го свалили и да посийдвате малко, че и аз да видя.
ЗаинтригувАхте ме с тези конспирации.
(То не е и трудно с мен де - аз поначало съм податлива. И от край време си знам, че Елвис е жив Wink )

При мен се тегли добре.. ще го посийдвам после  Wink

# 26
  • София
Навремето имах преподавателка, която вместо по предмета си обясняваше за конспирациите и как Китайците ще ни завладеят. Та според нея великте сили вече могат времето да променят, та едно земетресение да не могат да направят. Вярно е, че аз си спинках сладко на нейните лекции, но ако се заслушаш ти става интересно.

Друго да питам. При такива силни земетресения не трябва ли и цунами да се образува? Или има някакво значение какъв е трусът, хоризонтален или вертикален (не че правя разлика между двата)?

# 27
  • Между гори и планини
И аз се замислих, още повече, че моя приятелка се върна от почивка на Доменикана и дори не са усетили земетресението!  Shocked
Как става номера, като Хаити и Доменикана са на един остров, а трусът е с такъв магнитут?

# 28
Или има някакво значение какъв е трусът, хоризонтален или вертикален (не че правя разлика между двата)?
Да има. Вертикалният трус е много  по- разрушителен и има по- малък обхват, т.е. може да е засегнал само Хаити.

# 29
  • София
Или има някакво значение какъв е трусът, хоризонтален или вертикален (не че правя разлика между двата)?
Да има. Вертикалният трус е много  по- разрушителен и има по- малък обхват, т.е. може да е засегнал само Хаити.

Тц! Вертикален е трусът в епицентъра. После, като се разпространи вълната в страни клати хоризонтално  Wink Има голямо значение на каква дълбочина е земетръса също. От това зависи колко ще е разрушителен и на какво разстояние от епицентъра ще се усети.

А колкото до конспирацията.. напълно е възможен този вариант Wink

Общи условия

Активация на акаунт