Фотокниги

• 40 067
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Аз да се запиша в новата тема и да кажа на авторката още докато е време да оправи ако иска заглавието на тема 6.
  bouquet  bouquet

За съжаление не мога да редактирам иначе исках да сложа и старата тема 6 като линк в първия пост, но не съобразих когато пусках темата. За това го слагам тук. Моля да ме извините за несъобразителността ми!

Hug

# 16
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
И тук да попитам  Blush Искам да направя колажи на сина ми, но с анимация - така, както ги правят във фото. Откъде се теглят картинките?
Много ще съм благодарна ако някой има идея  bouquet

# 17
  • Карлово
Ашли, виж в закованата тема за Фотошопския архив, там има много линкове за анимационни герои.

# 18
Днес си получих снимките от 19.12.
Чакам и едни магнити от 20.12,да видим кога ще дойдат  Crazy

# 19
само запис от мен, напоследък все не ми остава време а имам толкова неща планирани.. Embarassed

Днес гледах валентинските оферти и нищо кой знае колко интересно.. Шътерфлай имат едни малки книжлета (снапбукс) на 50% оф а май публишер дават фри копие, което за тях е супер! последните не пращат в бг обаче

# 20
И аз да следя темата.
Днес получих поредната си книга от Artscow. Eто и снимка на корицата:

Не бях получила обаче едни снимки от почти два месеца - за пръв път ми се случва, така че им писах и току що са ми отговорили, че са ги изпратили отново.

# 21
И аз получих най-накрая книжката си 7 на 5 от края на ноември.

# 22
Здравейте и от мен,
благодаря за темичката, Алина, можеш ли само в заглавието да добавиш поредния номер на темата, за по-пригледно?  Hug

# 23
Както писах малко по нагоре, не мога да редактирам вече. Грешката е моя, за което моля да ме извините. Предполагам, че модератор може да смени заглавието и да добави старата тема като линк в първия пост.

Hug

# 24
  • в страната на абсурдите
днес получих книга ,шипната на 15.01.най-малко пък нея очаквах,защото преди това имам други три книги,шипнати м.декември.

# 25
ехо момичета, има надежда...получих си днес календара шипнат на 17 ти ноември
Ето го загубения коледен чувал Laughing

# 26
ехо момичета, има надежда...получих си днес календара шипнат на 17 ти ноември
Ето го загубения коледен чувал Laughing

Айде черпяяяяя  Mr. Green-най -накрая дойде прословутия ми календар,дето се пазарих да ми го пратят пак.Сега се чудя да си трая ли....При толкова вложени средства в книжки и календари,не ми се плаща повторно,ако ми го дублират  Rolling Eyes

# 27
  • Варна
Аз пък днес получих календарите, които ми изпратиха повторно. Нямам намерение да ги уведомявам, камо ли да плащам повторно, те и без това не ми трябват... Освен нас и бабите няма на кого друг да ги дам, а те вече си ги получиха... Rolling Eyes

# 28
Хоп, и аз да се похваля. Blush Пристигнаха календарите, които поръчах в края на декември. Доволна съм, по-хубави са от тези поръчани в началото на декември. Жалко само, че първия месец не можахме да му се насладим. Догодина или ще поръчвам коледните подаръци през септември или направо на календарите ще сложа Февруари 2011-Януари 2012  Mr. Green

# 29
Момичета къде потвърждавате адреса на доставката, след като ви изпратят имейл?
Аз днес писах второ писмо за книжката ми поръчанана 26.11. и ми пратиха това:

Thank you for choosing ArtsCow.com. I am sorry about this. Would you please double confirm the shipping address? Thank you!

Best regards,
Cecilia

Общи условия

Активация на акаунт