За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Търся рецепта за пилешки филета на фурна.

# 136
Търся рецепта за пилешки филета на фурна.

По рецептата на Нанита стават вкусни, виж я, ако ти хареса.  bouquet

И още една нейна рецепта, но не съм я правила.

# 137
Момичета, много благодаря за идеите!  bouquet Hug
nana77,този сладкиш го прави мама. Наистина е много вкусен. Благодаря за рецептата! Hug

Вивиан, преди няколко дена пробвах сладкиша на Сладка хапка. Много сполучлив стана. За реване ще те питам по-нататък.Нали сега съм се развихрила да правя сладкиши. Crazy

Лил, Venetta благодаря за идеите за Тирамису. Спира ме единствено факта, че има форма на торта. Но не съм правила до сега Тирамису и със сигурност скоро ще направя. Дано да не е много сложно.

В крайна сметка вероятно ще направя кекса Панадолку Joy на Селма.
Хем е сиропиран, хем е кекс, има и глазура и е ефектен.
Благодаря ви още веднъж. Hug

# 138
  • забравих си мисълта...
...благодаря за идеите за Тирамису. Спира ме единствено факта, че има форма на торта. Но не съм правила до сега Тирамису и със сигурност скоро ще направя. Дано да не е много сложно.
В крайна сметка вероятно ще направя кекса Панадолку Joy на Селма.
Хем е сиропиран, хем е кекс, има и глазура и е ефектен.
Благодаря ви още веднъж. Hug

Формата е по желание, можеш да го направиш и в правоъгълна форма, даже е по-лесно. Но който и да е избора ти, желая ти успех   bouquet.

# 139
  • на Земята
Привет,някъде бях видяла рецепта за оризови кюфтенца.Може ли малко помощ?Предварително благодаря на всички.

# 140
# 141
  • на Земята
Много благодаря,точно тях търсих.  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • Gone with the wind
Имам печурки и кладница. Мисля да ги задуша с масло, но реших, че вие може да дадете някоя по-добра идея за ордьовър.
И да попитам - обикновено печурките ги почиствам във вода с брашно, с кладницата по същия начин ли се процедира (за първи път ще готвя такива гъби)?

# 143
ще правя бърканата пица и въпроса ми е, понеже рецептата е със суха мая, а аз имам от тази на кубчета
искам да попитам 1 пакетче суха мая на 1 кубче от другата мая ли отговаря newsm78

# 144
  • На брега на реката
ще правя бърканата пица и въпроса ми е, понеже рецептата е със суха мая, а аз имам от тази на кубчета
искам да попитам 1 пакетче суха мая на 1 кубче от другата мая ли отговаря newsm78

Виж тази таблица на дядо хаджия  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440164.msg13086630#msg13086630

# 145
  • Географският център на България-Габрово

Едно пакетче суха мая от 7 грама е половин кубче жива мая.

# 146
  • София
Здравейте, искам да попитам някой правил ли е солените охлювчета на Трейси
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.0
и да ми дадете отзиви за тях. Какъв вкус имат, нещо като милинки ли са? И трудно ли се правят, защото съм малко вързана с тестените изделия Embarassed Ако има някакви особености, които не са упоменати в рецептата, споделете, защото мисля да ги подхващам. Мерси предварително Hug

# 147
  • София
Хм, явно никой не ги е правил тези охлювчета, но аз да се отчета, защото пусти ръце сърбят и така и не изчаках включване. Тестото ми стана прекрасно, но при печенето станаха клисави, а отвън изглеждат чудно изпечени. Не знам защо така се получи, градусите за печене ли са нещо неточни newsm78. Както и да е, докато не си изясня проблема, няма да повторя Embarassed

# 148
Хм, явно никой не ги е правил тези охлювчета, но аз да се отчета, защото пусти ръце сърбят и така и не изчаках включване. Тестото ми стана прекрасно, но при печенето станаха клисави, а отвън изглеждат чудно изпечени. Не знам защо така се получи, градусите за печене ли са нещо неточни newsm78. Както и да е, докато не си изясня проблема, няма да повторя Embarassed

Можеш да попиташ авторката на рецептата Peace.

# 149
  • Някъде в търсене ............
Случайно някой да знае една стара рацепта за кекс, по мои спомени го наричахме дунапренен. Имаше леко прасковен цвят и изглеждаше като дунапрен, баба ми го правеше и аз с нея ,но не съм си записала рецептата , а нея вече я няма...

Общи условия

Активация на акаунт