За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
нела 66 , благодаря ти за бързият отговор...но търся накой по-лесен и бърз вариант  Hug

# 616
Сладурки, дайде ЛЕСНА рецепта за курабийки и рецепта за меденки
   Меденки.

# 617
Благодаря, момичета. А откъде мога да си купя бейби моркови?

# 618
Имам въпрос Rolling Eyes искам да направя толумби4ки но така и не мога да намеря тук шприц Rolling Eyes какво приспособление мога да направя 4е да станат къдрави...пробвала съм с найлонова торби4ка но излизат гладки newsm78
Моля ви за идеи  bouquet

# 619
Сладурки, дайде ЛЕСНА рецепта за курабийки и рецепта за меденки

Курабии  

Ако не ти се играе да ги изрязаш, слагаш в машинка за кайма с подходяща приставка /ринг, или метална - от капачка/ форма, изрязана с някакви ръбчета и минаваш тестото от там.
Стават  ето такива

Меденки

Лозева, за съжаление няма друг начин. Може да направиш по-гъсто тестото и да изрежеш с формичка, но вече ще стане бухтичка, не тулумбичка

aventita , бейби моркови има в големите хранителни вериги - Метро със сигурност .

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 23:18 от пеп-4o

# 620
Абе аз съм намислила да нагрея пласмасова бутилка предварително назъбена на гърлото и докато е топла да затворя назъбеното...но...

а аз ина4е имам такова пласмасово за пони4ки... но ми се щеше да са назъбени newsm78

# 621
какво да сервирам към пилешки хапки и картофено пюре. Иска ми се да е нещо интересно и да става за пред гости.

салата от маруля и авокадо, полята с лимонов сок и поръсена с чер пипер. Авокадото ще я направи "по-екзотична" и "като за гости"  Mr. Green
Може и отделна салатка от печени червени чушки, както някой вече предложи, към чушките нарежи червен кромид лук на кръгли резенчета, раздели лучените резенчета  на "обръчи" и ще се получи украса. Хвърли малко магданоз отгоре и гостите ще останат много доволни, а и добре нахранени  Laughing
Ако искаш да "спестиш" от пилето, т.е. да сервираш по-малко пиле, пък гостите да не останат гладни, може да добавиш и една руска салата на масата, тя много върви към останалите предложения, а и засища  Wink

# 622
Абе аз съм намислила да нагрея пласмасова бутилка предварително назъбена на гърлото и докато е топла да затворя назъбеното...но...

а аз ина4е имам такова пласмасово за пони4ки... но ми се щеше да са назъбени newsm78

но после трябва да намериш подходящо бутало  newsm78 newsm78 което да избутва тестото от бутилката.

# 623
е аз ще изрежа бутилката  Peace т.е. ще оставя гърлото (назъбено) а ще отрежа дъното...така 4е ще е лесно и с ръка да бутам

# 624
  • София
е аз ще изрежа бутилката  Peace т.е. ще оставя гърлото (назъбено) а ще отрежа дъното...така 4е ще е лесно и с ръка да бутам

Добре де след толкова много гимнастики няма ли да е по удобно да идете в магазина и да си купите един шприц. Даже в магазините за 1 лев ги има вече.

# 625

Добре де след толкова много гимнастики няма ли да е по удобно да идете в магазина и да си купите един шприц. Даже в магазините за 1 лев ги има вече.

hahaha hahaha извинявай, Хаджи но не може да се стърпя - в Португалия едва ли имат магазини за левче  Wink

: lozeva , дето ще правиш верно толкова гимнастика, вземи ги направис лъжицата - топваш лъжицата в олио, вземаш топка и пускаш във врящото олио.  После си ги сиропираш.
Вместо да поднесеш толумбички, ще поднесеш чудесни "бине суфле"

# 626
 Joy има магазини за лев4е (китайски) но и там не можах да намеря...т.е. купих едно като фуния с разли4ни накрайници..но стават мнооого тънки...то предполагам 4е е за украса с сметана или крем newsm78..
А и правила съм гладки но не ги ядат Mr. Green не били истински толумби4ки Rolling Eyes...та затова се 4удя и мая по кАКЪв на4ин да ги накъдря Peace

# 627
Joy има магазини за лев4е (китайски)

Shocked Shocked

# 628
Сори за спама Praynig
пеп-4o и при това са на всеки ъгъл...само в нашето малко град4е с големина на Асеновград например има над 20 Laughing

# 629
  • Варна
Здравейте

На скоро - може би преди месец, някой беше публикувал рецепта за Крем с маскарпоне и  бейлис. Имаше и сметана и настъган шоколад.
Моля някой ако се сеща да ми пусне линк към рецептата  Praynig

Благодаря предврително

Общи условия

Активация на акаунт