За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Лабрекс,благодаря  bouquet Освен да я хвърля и да забъркам само шоколад и масло newsm78 А някакъв вариянт с течен шоколад,че имам и такъв ?

А защо не опиташ да разредиш течния шоколад с твоята глазура до нужната гъстота?
На водна баня ли?Никога не съм правила и незнам Embarassed

Мисля, че ще стане и без водна баня. Сложи в съд от течния шоколад, сипвай от глазурата по малко и разбивай. Ако се наложи, загрей леко. Аз го правя направо на газта без всякакви водни бани, просто бъркаш непрекъснато, да не загори и на по-слаб огън, разбира се, за кратко.

# 601
  • София
  bouquet  bouquet Благодаря!Почвам го ,че гостите дойдоха Party

# 602
  bouquet  bouquet Благодаря!Почвам го ,че гостите дойдоха Party

Не знам колко ти е гъст или рядък течния шоколад, не става ли просто да ги намажеш само с него?

# 603
Ние търсихме в нета, но имаше различни разновидности на рецептата.
Първо видя това, после и др с малко по-различно съотношение на вода/захар и затова се чудихме.
Значи това ще направим.
Благодаря!

# 604
Пак съм аз. Направо ми е неудобно, че през 3 мнения все мои въпроси. Но ще Ви помоля за някакви идеи какво да сервирам към пилешки хапки и картофено пюре. Иска ми се да е нещо интересно и да става за пред гости. Ще съм Ви благодарна за конкретни предложения с рецепти (ако може да не са много сложни  Simple Smile).

# 605
  • София
Пак съм аз. Направо ми е неудобно, че през 3 мнения все мои въпроси. Но ще Ви помоля за някакви идеи какво да сервирам към пилешки хапки и картофено пюре. Иска ми се да е нещо интересно и да става за пред гости. Ще съм Ви благодарна за конкретни предложения с рецепти (ако може да не са много сложни  Simple Smile).

Салата от печени чушки
Кьопоолу
домати шмеркезе

# 606

пълнени краставици или пълнени домати Peaceза да разкрават сухото пилешко Peace

# 607
ако ще е гарнитура към пилешките хапки и картофеното пюре - по добре да не са пълнени зеленчуци, защото с картофеното пюре ще стане вече тежко. Предлагам задушени зеленчуци - грах, бейби моркови,  броколи, брюкселско зеле - малко зеленчуци, овкусени със сол и задушени в масло.

или виж ей тук има доста  гарнитури, избери си нещо по-леко - има задушени, глазирани....

# 608
аз имах в предвид пълнени със Снежанка или прясно зеле Peace

# 609
  • София
Пеп-чо не всички ядат задушени зеленчуци - аз например не ги харесвам. Затова мисля, че гарнитурата трябва да е нещо по-класическо

# 610
ооо, аз също не ям нищо от тези, дето ги предложих  Embarassed Embarassed Но един стар готвач ми каза, че на картофено пюре (с печено пиле беше )всичко друго освен зеленчуци вече става  тежко. 

# 611
  • София
ооо, аз също не ям нищо от тези, дето ги предложих  Embarassed Embarassed Но един стар готвач ми каза, че на картофено пюре (с печено пиле беше )всичко друго освен зеленчуци вече става  тежко. 

Peace

# 612
Сладурки, дайде ЛЕСНА рецепта за курабийки и рецепта за меденки

# 613
Мога да ти предложа моята рецепта за домашни курабии:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356542.15

# 614
Сладурки, дайде ЛЕСНА рецепта за курабийки и рецепта за меденки

Лимонови бисквитки на Танита

Меденките на Джема (в поста на Lucky.me )

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 22:30 от labrex

Общи условия

Активация на акаунт