ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 39 002
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 165
мдааа,и аз няма да им пратя картички на тез мутанти там.........ама кажете какво да правим сега

# 166
Хора, трябва да търсим помощ от БАН. Ако е останал някой свестен. Моля всички да се раззвънят там. Навремето доц. Дуриданова много се е борила и е успяла за тогава. Но за съжаление жената е починала много млада.

Maleee, Черкезов е допълзал и тука, гадния червей.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467923.0

Моля ви, не си хвърляйте усилията да му отговаряте. Да ги насочим всеки, каквото може да направи и да се съсредоточим към нашите си неща. Моля! Нека го нападат други, ако искат.
(въпреки, че не знам дали и аз ще устискам  Mr. Green )

# 167
''Единственото от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо.'' Едмънд Бърк    Въпреки наглоста им, все още има надежда...

# 168
казах му да се маха.....само да не махнат мене де  Laughing

# 169
казах му да се маха.....само да не махнат мене де  Laughing

Той ще те послуша, знам.

# 170
Къде я виждате тази надежда? Аз нямам, след тази "стенограма".
Не ознавам никой на високо ниво в ЕС, че да се изкара на светло целия заговор. Не познавам журналисти в масовите всекидневници, които да помоля да публикуват това. Очевидно и с другите тук е така - иначе досега някой щеше да се е задействал.
Единственото ни утешение е, че няма да ни заколят докато се усмихваме. Ще ни заколят с наша съпротива. Вярно, поне няма да ни е срам от нас си, но... Чувствам се като престъпник задето имам деца - на какво ги обричам, какво им оставям? Дано повече хора са оптимисти, защото аз не съм.
Ще се видим в неделя!

# 171
В нашия форум се появи едно по-радикално предложение. Аз съм от форума на "Сега",
Die Нexe сигурно се досеща коя съм, но нека да си остане без допълнителни уточнения, Embarassed
Това е форумът, в който темата се дискутирала най-дълго и най-обстойно, може би повече дори , отколкото тук.

Ето го:

"Мръсници...Пилат пасти да яде:

Нашите отговорности са свързани със семената и каналите, по които тази продукция се разпространява. А въпросът за това какво трябва да се казва на консуматорите и какво не засяга преди всичко производителите на храни.
..и подкупните български депутати.  

P.S. Сиби, трябва да проверим при познати юристи, каква е възможността поотделно като граждани да внесем иск в съда срещу решението на Народното събрание. Това ще са няколко десетки хиляди индивидуални иска, които е възможно да блокират приемането на закона."

"Разговарях тази сутрин с двама висши магистрати - от Висшия Административен и от Конституционния съд. Тяхното мнение е, че нова (и конкретна) петиция трябва да бъде веднага изпратена на президента, главния прокурор и омбудсмана, защото по Конституция само те имат право да сезират магистратите, ако законът мине в парламента на второ четене. Мнанието е, че бандитите най-малко можгат да повлияят на бай Гиньо, защото правомощията му са още няколко месеца, пък и той вече не играе игри.
Обадих се и на един епископ, но явно (както винаги) БПЦ е по-скоро наблюдател. Все пак, очаквам да ми бъде назначена среща.

Сибила,
предложи на редакцията да организира среща с представителите на другите правозащитни и екологични организации. Трябва да се фокусират усилията.
Фронда! "

http://forum.segabg.com/topic.asp?whichpage=41&topic_id=164190

Мислим по въпроса там.
Това е война, макар и със законови средства.
Никой не може да налага против волята на гражданите разпространението на мутантите. Истинска идиотщина е да казваш, както някоя си Бъчварова, че" Дали генетично модифицираните растения са опасни или не е въпрос, който решава науката, не потребителят.

Outta Joint

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 00:05 от hyppolita

# 172
  • София
Къде я виждате тази надежда? Аз нямам, след тази "стенограма".
Не ознавам никой на високо ниво в ЕС, че да се изкара на светло целия заговор. Не познавам журналисти в масовите всекидневници, които да помоля да публикуват това. Очевидно и с другите тук е така - иначе досега някой щеше да се е задействал.
Единственото ни утешение е, че няма да ни заколят докато се усмихваме. Ще ни заколят с наша съпротива. Вярно, поне няма да ни е срам от нас си, но... Чувствам се като престъпник задето имам деца - на какво ги обричам, какво им оставям?.   Дано повече хора са оптимисти, защото аз не съмЩе се видим в неделя!

Момичета, нека да пазим емоциите си! Нужно е да сме спокойни, да обичаме децата си!

Не, няма място за униване, нито за предаване! Та ние сега започваме!

НУжни са действия! Да и изобличаване - тази стенограма трябва да види бял свят!

# 173
  • София
Да, прави сте,

и замириса на война!

Peace

# 174
тчно така,науката решава,ама не подкупената наука,а истинската,такава,каквато правителството не иска да слуша.........
не можем ли да искаме референдум????

# 175
тчно така,науката решава,ама не подкупената наука,а истинската,такава,каквато правителството не иска да слуша.........
не можем ли да искаме референдум????

Референдум се прави когато има две ясни противоречия. В този случай мисля че няма противоречия, а има насадени страхове, за които могат да помогнат журналисти,политици и психолози.

Черкезов

# 176
  • София
Другарю Черкезов, що се именувате така? Кои са ви другарите ? Добре ли плащат?

# 177
ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ:

НИКОЙ ДА НЕ ОТГОВАРЯ НА ПРОВОКАТОРИТЕ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАЯЖДА - В НЕГОВАТА ТЕМА!
ТОВА Е РАБОТНА ТЕМА И НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗСЕЙВАМЕ С НЯКВИ ГЕННО ИЗРОДЕНИ чЕРВЕИ  Mr. Green

# 178
Диверсант Черкелизов,

Тук е форум на майки загрижени за децата си, а ти имаш сериозен конфликт на интереси, очакваш да си нещо повече от презиран, ХАААААХАААААХААААХАААХААААХААА

НЕ МУ ОТГОВАРЯЙТЕ ДИРЕКТНО НА ДИВЕРСИИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 179
ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ:
НИКОЙ ДА НЕ ОТГОВАРЯ НА ПРОВОКАТОРИТЕ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАЯЖДА - В НЕГОВАТА ТЕМА!

Peace Много добро предложение!

Общи условия

Активация на акаунт