Юлски бебета - Тема 24

• 19 203
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Тани,ето клипче как седи София.Отдавна исках да ви покажа нейните "танци".Потърси в другите ми клипчета ,но общо взето си стои изправена.Така по 1 час и повече.Днес ще я снимам как си стои във фотьойла без да пада,балансира сама.Там се вижда и как пада назад,но това се случва веднъж на 3 дена.
http://www.youtube.com/watch?v=MuZQYzNxqHU
Но тя още не се обръща  Shocked,лежи по корем или по гръб и до там,никакво желание да се обърне.До сега го е правила 3-4 пъти само,та ако едно нещо прави,значи пък друго не.Вчера бяхме на консултация,че в студовете не я водих и закъсняхме с 2 седмици.Тежи 7200,само 350 гр е качила,и според педката било малко.Другите мерки са и с 1 см повече,дълга е 65см.Малко ми се вижда за 7 месеца,ама явно ще е миньонче.Снощи поръчах няколко вида на Хип ,само месо.От наш български сайт,че не ми се обикаля по тоя лед да търся в София,доставката е само 2лв.Май месото е с ориз,както каза Тан,но като за първо месо ще започвам с бурканче,а после аз ще и варя.Купих си 30 контейнерчета за да го замразявам на порции.
Снощи си открих грешката ,защо не се е научила да се обръща.Винаги съм я слагала на нашата спална и матрака колкото и да е твърд,пак не е като на земята.То там няма да може и да лази.Като ми просветна ,веднага импулсивно я сложих по корем на паркета и тя като пружинка се обърна и си тресна главата отзад  smile3537  Майка ми случайно беше в стаята,каза че съм психично болна  Crazy.После цяла вечер само като я наведа надолу реве.Лежахме и тримата на едно тънко одеалона земята,играхме си,кърмих я там ,та накрая посвикна и си седи сега.Мисълта ми беше,че тя е свикнала по корем на меко,в дупчицата на матрака,и на твърдо е нестабилна като люлка.Пльосвайте по едно одеало ,който е като нас.Като се замисля,ако си седи по голо дупе там ще ми е много по-лесно и да я изпишквам,а не да събувам като луда през половин час.Само стаята трябва да е повече затоплена,че ние на високото не усещаме студа долу,снощи се уверих.
Вчера си взех един голям плик с дрешки от Ибей,само с летни работи,бански,сандалки и боди и гащеризон на Манчестър.Чаках и лятна количка Джейн,но явно другата седмица.
Марулка,както винаги тортата е перфектна  newsm10
Честито на празнуващите днес  smile3525

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:05 от Mime-to

# 421
Честити месечинки на всички празнуващи днес, че никак не са малко. Гледам и Мио на Дейзи има месечинка, та се зачудих таз жена как съвсем изчезна в тоз Дубай...

Миме шапка ти свалям за ровичкането и пазаруването из нета, направо ме хващат лудите, нямам това търпение. Аз оползотворих един контейнер за кърма за замразяване на месо, че така си стоят  Joy
Маймунче, много кофти история. За спането може и 4 и 5 часа да издържи, и 6 е издържала като сме били на гости - нали има купон, чи как ша го изпусне.
Ох нахраних звяра и се приключи с пищенето, сега само ми се смее.

# 422
  • София
ДобрЮтро!От няколко дни си имаме ново забавление- след сутрешното хранене ги оставям 2мата заедно в едното легло.Комуникацията започва с пипане по главите (тук-таме и скубане Laughing) и следва известно време надприказване. Party След което, бръмбарко се уморява и заспива,а бръмбарка възмутено мрънка. Mr. Green Aз пък тайно ги подслушвам от спалнята,защото в мига, в който ме видят спират да си комуникират помежду си и започват да ми обясняват нещо на мен. Wink
Честити месечинки!

Радина,не съм я разпитвала подробно,защото ходя на фото, но предполагам, че имаше предвид,че може да се нанесе вреда,а не ,че е различен лазера.Според мен, за да има ефект от цялата работа, не трябва спираш процедурите,дори след като изчезнат космите.Имам предвид ходене 2-3 пъти годишно.Поне при мен така се получи.Мишниците ги "светнах" през декември и мисля пак да отида през май.Но, за да изчезнат съм ходила на повече от 7 процедури. Peace
Джил,щом искаш да "светнеш" триъгълник, можеш да ходиш и лятото- подозирам,че не са ти открити тези части. Wink
Марулка , нямам думи и за Неви  Heart Eyes и за тортата!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:19 от milasara

# 423
Честити месечинки  bouquet
Миме,и аз слагам Мими на спалнята. Като я сложа на пода и тя почва да плаче. И ние си ударихме главата и се разплака нищо ,че имаше одеяло.Само че беше обратното при нас, аз обеднявах на майка ми ,че може да си удари главата. Blush
Джиджито,искам да те питам  какво е разстоянието между процедурите при фотоепилацията. Grinning
Марулка,Неви е голяма сладурана Heart Eyes а за тортата  smile3521

# 424
  • София
Здравейте мамита!
Честити месечинки на днес празнуващите бебоци! Да са здрави и весели!
Тани няма защо да се притесняваш за сядането, Кати преди да седне стабилно седеше точно така както си го описала килната напред и после изведнъж се изправи и сега ако не си открие някоя играчка зад гърба си която иска да вземе не пада. Научи се и като падне назад да се изправя сама, но научи се е много силно, защото не всеки път се сеща да го направи иначе се обръща на едната страна подпира се с едната ръка и се изправя, но не се ли сети да се обърне на една страна няма ставане освен ако не се хване за нещо. Като я сложа на земята е много по-подвижна, непрекъснато се върти и в двете посоки като пумпал е и това й доставя някаква неистова радост докато несе умори и започне да пъхти всякаш е прекопала 10 дка. нива. Много е смешна защото хем иска да продължи да се обръща хем сили не са й останали и прави някакви движения като на забавен каданс. Преди да родя дълго време нямахме апаратче (помните ли все се оплаквах, че таткото още не е купил и не мога да ви покажа снимки), сега пък почнах да пея за камера, но не знам кога ще ме огрее, та пак не мога да ви я покажа как едвам мърда на забавен кадър.  Laughing Но здраве да е. Нашия отонсително нов номер е че се е научила сама да си включва телевизора, да си сменя програмите и да увеличава звука. И я наблюдавах, прави го съзнателно защото като натисне някое копче се обръща към екрана да види какъв е резултата от действието й.
Да кажа на мамите които ползват уреда на Чико и се притесняват, че като е отворен капака на бурканчето при затопляне храната се разводнява. Днес пробвах да затопля храна в контейнерчетата към уреда със затворен капак-стана, стопли си се и уреда не гръмна, оцеля, така че действайте.

# 425
Честито на порасналите.Да са живи и здрави!   bouquet

При Гала даваха секцио на живо!  Sick

# 426
Добро утро момичета! Влизам да честитя месечинките на днешните наборчета и да им пожелая само най-хубави неща.

Присъединявам се към това пожелание  Heart Eyes
Специални целувки на Невичка, Марулка все едно вчера бяхме в болницата, какви мънички бяха  Hug

Ето го и моето съкровище Елин на 7 месеца, Елин  Heart Eyes

milasara, аз направих 8-9 процедури(на месец по една), преди лятото. Трябваше да отида пак есента, но забременях и пропуснах. Сега кърмя и не знам дали мога. Определено космите се разредиха и никнат по бавно, но си ги има.  Rolling Eyes

# 427
Много целувки за Невичка, Елин, Божидар и всички останали пораснали дечица днес!

# 428
Целувки за Елин, Мио, Томислав и Денис и много търпение и смивки за майките.   bouquet

Марулче, нас ни забрави за целувките, но като софиянка от Варна, като си дойдем ще си ги потърсим лично  Mr. Green Невичка е прекрасна  Heart Eyes, а тортата, както винаги е уникална.
Радинка, много е сладък Елин, той вече си е голям мъж  Hug
Аз не мога още до го снимам месечинко, че цяла сутрин мрънка, а сега, като дойде време за пюрето, заспа.

# 429
Маймунче, много неприятна история, просто незнам какво да кажа.
Честити месечинки, Марулкеее, Невичка, голяма сладуранка, да ти е жива и здрава и да знаеш тука се тормозим с диети, не такива снимки с такива красиви, а убедена съм и вкусни не са удачни за нас страдащите Laughing.
Медула, браво на Ния Hug.
Съни, вчера се пробвах да ти пиша на лични, но пустият му нет само прекъсваше и се изнервих и изключих компа. Моята зъболекарка се намира на Раковски и Стефан Караджа, ако ти върши работа, ще ти пусна телефона и адреса на лични.

# 430
  • Кърджали
Има пък и нестрадащи от диети.Все още Simple Smile Аз и вместо тях съм готова да се наслаждавам на сладките неща, па макар и само виртуално Simple Smile
Честити месечинки на всички порастнали момичета и момчета Simple Smile

# 431
дали някой има уреда Tefal Actifry?
много ми трябва касова бележка за този уред за малко, че съм си изгубила гаранцията и казаха че ще го от ремонтират само да имам касова ... но и това нямам Sad

# 432
  • Canada
При Гала даваха секцио на живо!  Sick
E това си е гадно! как ще дават такива работи по телевизията?!? #Crazy

Марулке, сстрахотна торта както винаги... Heart Eyes
Тани80, радвай се че въобще седи... Нико още не ще да седи въобще, и дума не може да става да не се килне... ooooh! Като бяхме при доки я питах нормално ли е все още да не седи и тя каза, че си е напълно нормално... Wink Ама като гледам, че всички седят - особено дамичките и пак почва да ме гложди... Confused Rolling Eyes

# 433
  • София
Сега взех от пощата първия кашон от Ла Редут  newsm44 Връщахме се от плуване и пощальонката като ми звънна в метрото,щях да се претрепам по леда до там.Толкова беше огромен кашона,че там го отворих и на два пъти го пренесох до нас.Помислиха ме за луда  Shocked,а аз се радвам като дете на Коледа.Понеже Карелия не дава снимки ,аз снимах  Mr. Green.Обувките са за Филип и каката,другото е за София и разни бременни приятелки.Пояснявам,че са 1-2 евро нещата(1 евро 3 потника),та затова по 2-3 бройки от цвят съм взимала.Накрая са вчерашните сандалки и бански от Ибей.
http://picasaweb.google.bg/ivanovam77/zRzxGB#5434402134882705362

# 434
Ох Линет сега видях какъв ти е проблема. Не ти трябва касова бележка. Длъжни са да отстранят повредата срещу гаранционната карта в която пише кога е закупен уреда и продавача. На нас така ни оправиха една микровълнова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт