http://www.youtube.com/watch?v=MuZQYzNxqHU
Но тя още не се обръща
Снощи си открих грешката ,защо не се е научила да се обръща.Винаги съм я слагала на нашата спална и матрака колкото и да е твърд,пак не е като на земята.То там няма да може и да лази.Като ми просветна ,веднага импулсивно я сложих по корем на паркета и тя като пружинка се обърна и си тресна главата отзад
Майка ми случайно беше в стаята,каза че съм психично болна
.После цяла вечер само като я наведа надолу реве.Лежахме и тримата на едно тънко одеалона земята,играхме си,кърмих я там ,та накрая посвикна и си седи сега.Мисълта ми беше,че тя е свикнала по корем на меко,в дупчицата на матрака,и на твърдо е нестабилна като люлка.Пльосвайте по едно одеало ,който е като нас.Като се замисля,ако си седи по голо дупе там ще ми е много по-лесно и да я изпишквам,а не да събувам като луда през половин час.Само стаята трябва да е повече затоплена,че ние на високото не усещаме студа долу,снощи се уверих.Вчера си взех един голям плик с дрешки от Ибей,само с летни работи,бански,сандалки и боди и гащеризон на Манчестър.Чаках и лятна количка Джейн,но явно другата седмица.
Марулка,както винаги тортата е перфектна

Честито на празнуващите днес

След което, бръмбарко се уморява и заспива,а бръмбарка възмутено мрънка. 

и за тортата! 

Аз и вместо тях съм готова да се наслаждавам на сладките неща, па макар и само виртуално

Като бяхме при доки я питах нормално ли е все още да не седи и тя каза, че си е напълно нормално...
Връщахме се от плуване и пощальонката като ми звънна в метрото,щях да се претрепам по леда до там.Толкова беше огромен кашона,че там го отворих и на два пъти го пренесох до нас.Помислиха ме за луда