Юлски бебета - Тема 24

• 19 221
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Мерси за отговорите за месото и аз си мисля да си изчакам, има още зеленчуци за изреждане.
Карелия, въпреки размерите за първи път лекарката ни каза, че вървим добре и не ни скастри Laughing.
Ели, така ме разсмя с тези чорапи, не мога да повярвам, че някой така е пестял от пране Joy.
Медула, Ния да се оправя бързо Hug.
Фелисити, ха заплют си е, Кайо си е за нас Hug.
Цветен прашец, честит рожден ден, да нямаш поводи за негативни постове повече, въпреки случката се надявам да си имала един прекрасен ден и бързо възстановяване на майка ти.
Маймунче, чудесни новини за приятелките ти. Много ми стана мъчно за сестра ти. Извинявай, че питам, но как така не са повикали доктор? За бабините дивитини и аз много се дразня #Cussing out.
Карелия, честит ти рожденик.
Мама Мише и нашият татко се тормози от този факт вече два месеца го мисли:lol:.
Кукумявче, като го накърмиш може да запалиш, до следващото кърмене има достатъчно време, вечер като го приспиш спокойно може и две три да изпушиш, ако няма да се буди скоро.

# 406
  • София
Цветен прашец,ЧРД!Да имаш повече поводи за усмивки!Стискам палци за майка ти.

Радина,да споделя пак,че при последното посещение при дерматоложката я питах за фото и лазерната епилация.Нейното мнение беше "за" фотото,а лазерната да се прави от лекар.Аз ходя на фото и съм много доволна- под мишниците нямам косми,а на триъгълника са малко.
Медула, Hug за Ния и за теб.Бързо да се оправяте и повече никакви инциденти. Naughty
Карелия,да ти е жив и здрав мъжа и много да те радва!  bouquet

# 407
  • София
Още един път благодаря момичета за поздравите и хубавите пожелания.
Аз малко се поуспокоих като видях майчето си. Само да мине успешно  операцията и после възстановяване.
Иначе отбелязахме събитието скромно двамата с таткото, отворихме си една бутилка Фраголино и се чукнахме за здраве. 
Одеве пропуснах да отбележа, че с удоволствие приемам симпатягата който ми подари Чочо сан.  Laughing
Миласара представих си, че в това подаръче така прилежно вързано с панделка е моето желание. Даже виртуално си го отворих. Благодаря!
Карелия честит ти рожденик, да е жив и здрав и много да те обича съпругът ти в което не се съмнявам щом е роден на моята дата, ние сме много критични, но и много обичливи (съдя по себе си). Grinning
Буболече радвам се, че татко ти вече е добре.
Маймун наистина ужасяващо е това което се е случило на сестра ти, никой да не преживява такова нещо, надявам се сега вече да има здрави дечица и всичко лошо да е останало зад гърба й.
Изчетох всичко, но сигурно нещо съм пропуснала, поотпуснах се и не мога много да се съсредоточа (сигурно е от виното което даже в момента допивам ама много е вкусно-Мимето благодаря).

# 408
  • София
 bowuu Аз като ви казвам,че си изпивах по 1 бутилка,даже се и оглеждах за втора  Shocked

# 409
Наздраве Цветен прашец,

и от  мен ЧРД, да си жива и здрава, ти и твоето семейство, да си щастлива и много обичана!!! Hug

Това за майка ти ще мине и замине.

На Фелисити, Мамбина и Деянова честити пораснали дечица,
на озъбилите се също честито,
и на мъжа на Карелийка също честито!!!

Само каква честитарка съм?

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 23:27 от @mi

# 410
  • София
@mi наздраве. Наздраве на всички ви да сте живи и здрави и вие и всичките ви любими хора!

# 411
  • USA
Карелия,честит ти рожденик,да ти е жив и здрав  bouquet .

Юлско бебе
,това е стара история,почти никoй не си спомня за това,може би само сестра ми.Били са на село на прасе и след като я е ухапало кучето, освен уплахата нищо и е нямало видимо.Даже не знам какво е станало след това,аз бях малка,но скоро сестра ми каза,че ако веднага са отишли на доктор може би е нямало така да се случи.Тя сега си има една дъщеря на 24 години.Наистина на никого да не се случват такива неща,много е тежко.   

# 412
Добра нощ и от мен.
Цветен прашец,   smile3525честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много щастливи мигове, и  fingerscrossed за майка ти.
Честити месечинки и на младежите Ру, Кирил и Калоян!
Карелия, честит рожден ден и на твоя мъж, много да те слуша.
Да са им здрави и бели зъбчетата на всички озъбили се.
От два дни и Божидар е киселяк, венеца му отгоре е много подут и прозират предните четири зъбчета, не знам кой ще избие първо, но дано да е по-скоро, че много се мъчи миличкия, дори проплаква в съня си.

Ето, приготвила съм ви кафето за сутринта, че нали ние сме поспаливи, а и вече днес и моето малко чудо става на шест месеца.
Честити месечинки и на Невичка, Елин, Мио и на нашите астрални близначета Томислав и Денис.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 01:30 от *Роси*

# 413
Миласара, какво значи от лекар, неговия лазер по различен ли е от този в салоните? Аз ходих на лазерна с Пикасо, тук във Варна повечето го посещаваха преди. И момичето, което прави епилацията я представяха за такава.. Но доволни май няма, има поне 5 теми във форума за това, уж съм ги чела, но май пропускам нещо  Thinking

# 414

Честити месечинки на:Рая-Катрин и Атанас на Kasidy,Елин на Radina,Мирослав на дейзи$,Нева на marulka_s,Марина на Pollia,Томислав на икка,Денис на bobito_89,Божидар на *Роси*

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:45 от Чочиии

# 415
  • Canada
Момичета, благодаря за честитките за моя рожденик... Hug
Честити месечинки на днешните бебоци...  bouquet

# 416
Добро утро Flutter

Нещо още не мога да си събера мозъка тази сутрин. Инето взе да ми се буди посред нощ за ядене, но май по-често за гушкане. Дано бързо отмине този период.

Всяка година през зимата се засилвам да ходя на фотоепилация и всяка година нещо не успявам. Иначе много съм се навила да си направя точно на триъгълника, че кола маската всеки месец ми идва в повече. Крайно време беше да паднат цените.

На мен пък ще ми бъде тъжно да забранят пушенето по заведенията, въпреки че ми е доста трудно в момента с детето да намеря незадимено. Да оставят поне няколко, в които да е разрешено. Ресторанти и места за хранене - ок, ама баровете, дискотеките и кафенетата мога да си останат за пушачи.

# 417
Рал - Най-много ги харесва на Гербер, особено тези с царевица и пуйка.  На Хип също давам, но не са толкова хубави, въпреки, че ги яде. Взимала съм и на Нестле, също са много са вкусни.
cveten prashec   -  Hug Много неприятно, но не се притеснявай, важнотое, че на края ще се възстанови. И Честит Рожден Ден със закъснение - нека само хубави неща да ти се случват!
maimun77 - Косе не може да издържи 3 часа без сън. При нас е голямо дебнене, защото трябва да го следя и като забележа, че му се спи, да се изнеса от стаята веднага, защото иначе му минава времето и започва да нервничи, да не знае как да заспи... Сутрин става различно - около 7 - и като му дам млякото го слагам в креватчето и трябва веднага да се изнеса, защото ако реша да си доспивам с него, започва едно гонене, докато не ме изгони от стаята не заспива. А ако изляза по-упорита, той се изнервя и няма заспиване после. Само вечер преди банята може да издържи, но то е защото го събличам да рита гол, прави си гимнастиките и то мине времето.
Svetly - това не го бях чувала  newsm78

Относно сядането - с всеки изминал ден е по-стабилен. Миналата седмица се държеше за ръцете ми, а сега си седи сам. В тази връзка да ви питам: Като седнат бебоците ви, наклонени ли са напред? Защото при нас по-голямата част от времето е клюмнал. Да се притеснявам ли?

# 418
  • варненка от София
Добро утро момичета! Влизам да честитя месечинките на днешните наборчета и да им пожелая само най-хубави неща.
Целувки за Елин, Мио, Томислав и Денис и много търпение и смивки за майките.   bouquet

Ето я нашата 7 месечна муцунка,докато я подготвях си сбута тортата и развали м-то за 7 месеца, ама здраве да е:

Тук е тортата в по-близък план:

# 419
Мили мамчета,много  благодаря за гушките за Ния, днес станахме без температура, отшумява реакцията, отдъхвам си.

HugЧестити месечинки  - много усмивки за мамите и бебетата  Heart Eyes
Марулич,много поздрави на другарката Нева, много е сладка, насмърцафосай я от нас Heart Eyes
Тани, не е повод за притеснение, но най-вероятно не са му готови още мускулчетата на гърба. Аз като ходих при Драганов, той ми каза да стоим много по корем именно за укрепване на тези мускули, за да може като седне детето, да му е изправен гърба. Така че , ако ти позволява Коси, поставяй го по корем, вместо да седи засега. Peace

Общи условия

Активация на акаунт