Юлски бебета - Тема 24

• 19 096
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Стрелче, и от нас имаш много силно стиснати палци  Hug  Praynig

# 511
  • Кърджали
СТрелче, стискам много силни пръсти за мъничката. Дано по - бързо се оправи и си я вземеш в ръцете.

# 512
Казаха ми, че ако ще и президента да отиде - и него нямало да пуснат...
На въпросът ми как ги хранят, приемащият лекар ми отговори, че "Като гледам тя има тегло в излишък, така че няма да и стане нищо, ако пропусне едно две хранения" #Crazy Детето беше яло за последно в 13ч, а инцидента стана половин час преди времето и за хранене (следобед се храни в 17ч, вечерта за последно преди нощта в 20.30). Разбирайте, че детето сигурно е хранено чак на сутринта...

# 513
Стрелче, стискам силно палчета!!! Добре ще е мъничката принцеса!!!  Hug

Е, няма такова отношение!!!! За пореден път се убеждавам, че е такова в повечето болници.. към малки и големи!!!  #Cussing out

# 514
  • София
Стрелче, всичко ще е наред, ще видиш. Имате стиснати палчета и от нас с Дария Hug
А за българските лекари нямам думи просто, особено пък за тези градски болници. Ако имате възможност я преместете някъде по Токуда, или друга свестна болница. Дано да не я държат дълго там Praynig

# 515
Казаха ми, че ако ще и президента да отиде - и него нямало да пуснат...
На въпросът ми как ги хранят, приемащият лекар ми отговори, че "Като гледам тя има тегло в излишък, така че няма да и стане нищо, ако пропусне едно две хранения" #Crazy Детето беше яло за последно в 13ч, а инцидента стана половин час преди времето и за хранене (следобед се храни в 17ч, вечерта за последно преди нощта в 20.30). Разбирайте, че детето сигурно е хранено чак на сутринта...

#Crazy #Crazy #Crazy-как може да има такова отношение на лекар към пациент,особено към такава малка и невинна душичка като Маги ?!
Бъди силна и вярвай,че Маги ще се оправи по възможно най-бързия начин  Praynig

# 516
Стрелче, запази самообладание Hug И аз съм стрелче, и си гушках много скоро момиченцето с тревожни мисли. Имаш стиснати палчета от нас, мислим ви, кураж, ще се оправите!

# 517
  • София
Стрелче имаш и нашите стиснати палчета. Знам, че си в стрес, но не позволявай подобно отношение, как ще ти отговарят, че на детето теглото му било в повече и за това видите ли няма нужда да се храни. Продължавай да настояваш да си при нея, не им се доверявай напълно, още повече,че бебка е на кърма и може и да отказва другото мляко и от това още повече да се влошават нещата в смисъл да плаче и да е неспокойна. Не знам как точно да постъпиш, но съм сигурна, че майчиното сърце усеща и ще ти подскаже най-доброто което да направиш за Маги. Вярвам, че всичко ще бъде нарад.
Аз пък имам не много добро отношение към частните клиники. Колко такива случай ще са имали преди този, не знам лично мнение, аз се доверявам на тези които ежедневно се занимават с това и имат повече опит.
Hug

# 518
Стрелче, нямам думи, стискаме палци Hug Praynig.

# 519
За практиката в тази болница, а именно да не позволяват и родителите да влязат с децата си, разбрах преди години, когато голямата ми дъщеря се разболя от вирусна бронхопневмония и трябваше да я хоспитализират. В мига, в който ми казаха, че във въпросната Трета не приемат родители, си плюх на петите и отидохме в Пета градска. Вчера, когато пътувахме с Маги в линейката (от Бърза помощ ни закараха, мъжа ми след нас с колата), се молех нещата да са се променили, но уви. Всички ме уверяват, че се грижат за децата добре и само отношението към родителите е такова. Когато я стабилизират и я преместят в стая, тогава щели да ме пуснат, но няма да имам право да излизам. Попитах дали последното ще е възможно, защото трябва да кърмя и Иво. Тук проблемът е, че той не иска да се храни от шише. Днес се изцедих за обедното му хранене, защото трябваше точно тогава да сме за Сведения в болницата и той е изпил само 120гр. без да е ял и пюре. Та, щом стана ясно снощи, че ще я оставят, моментално казах, че ще търся друга болница, в която ще съм с детето си, но лекарите ме наплашиха, че било абсолютно недопустимо транспортирането на детето в това състояние и отговорността ще е само моя. Не можах да поема този риск и се моля да е било за добро и поне лечението на детето да е адекватно.
Относно лечението и, казаха, че и вливат АБ и Диазепам. Това последното не е ли друсане?

# 520
Стрелче, миличка, стискам много, много силно палци! Прегръщам те силно и вярвам, че всичко ще е наред! Гушкай Ивчо, така също ще помогнете на Маги!
Аз съм много доволна от V-та градска! Юлиана нали кара пневмония, докато бях бременна с Влади (само там успяха да й я открият, чуят, след погрешна диагноза), отделиха ни в отделна стая, страхотно отношение, прерасни лекари и персонал. Не вярвах, че мога да го кажа за държавна болница. Имаше много малки бебчета, майките също бяха спокойни.

# 521
  • София
Леле какви болници имаме като затвори, хайде в интензивен сектор мога да някъде да го разбера този ограничителен режим да не се внасят от вън инфекции, но пък вече в отделението да не можеш да излизаш  Shocked Стрелче дано наистина да са добри професионалисти и да се грижат добре за детенцето ти.

# 522
Стрелче, миличка,и от мене имаш много силно стискане на палци.Дано Маги се оправи по бързо. PraynigМного силно те прегръщам  Hug
За лекарите не ми се коментира просто нямам думи Crossing Arms

# 523
Стрелче имаш и нашите стиснати палчета. Знам, че си в стрес, но не позволявай подобно отношение, как ще ти отговарят, че на детето теглото му било в повече и за това видите ли няма нужда да се храни. Продължавай да настояваш да си при нея, не им се доверявай напълно, още повече,че бебка е на кърма и може и да отказва другото мляко и от това още повече да се влошават нещата в смисъл да плаче и да е неспокойна. Не знам как точно да постъпиш, но съм сигурна, че майчиното сърце усеща и ще ти подскаже най-доброто което да направиш за Маги. Вярвам, че всичко ще бъде нарад.
Аз пък имам не много добро отношение към частните клиники. Колко такива случай ще са имали преди този, не знам лично мнение, аз се доверявам на тези които ежедневно се занимават с това и имат повече опит.
Hug

strelche®, стискаме палци и ние! За съжаление и аз нямам "подводници" там, но пък знам, че са доста добри лекарите. Брат ми го оперираха там и ме пуснаха  в реанимация непосредствено след сърдечна операция, та се учудвам, че теб не те пускат. Но може би с дечицата е по-строг режима. Въпреки всичко стоя зад думите на сveten prashec , търси си правата и не мълчи. Успех! Чакаме хубави новини!

# 524
  • Варна
Аз ви изтървах пак тия дни, влизам с въпрос, но видях лошата новина...
Стрелче, стискам палци за Маги и се моля да бъдете силни и двете и да преминете бързо през това изпитание!

Все пак ще попитам съвсем накратко, тъй като мен ме тресе захранването в момента. Знам, че имаше доста от вас, които започнаха с оризова каша. След това как продължихте? Че аз тука съм разкъсвана на три страни с различна информация и съвсем се обърках...

Общи условия

Активация на акаунт