Юлски бебета - Тема 24

• 19 105
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Стрелче  Hug. Знам как е да си в подобна ситуация. Но си търси правата, ако трябва и към главния лекар се обърни.

# 526
Стрелче, стискаме палци и ние. Наистина им стой на главите, а лекуващият нали се сещаш, че ще му свърши смяната и ще дойде сигурно някой по-разговорлив... Аз не вярвам всички бебета да седят гладни там  newsm78

# 527
Момичета, много ви благодаря за съпричастността! Знам, че форумът е сила и затова си позволих да помоля за подкрепа!
Аз ще ставам сега и ще пиша, когато имам възможност и най-вече новини, а вие моля да ме извините за негативното настроение, което внесох тази вечер!
Бъдете живи и здрави! Спокойна нощ на всички!

# 528
  • София
Стрелче, силно те прегръщам и стискам палци за бързото възстановяване на Маги. Hug Кураж и силно вярвай, че бързо ще се оправи! Много ми е мъчно и не ми се пише нищо!

# 529
  • Велико Търново
strelche®, много стиснати палци и положителна енергия и от мен. Мисли позитивно, забрави лошите мисли и скоро ще си гушкаш детенцето  Hug Само за да те успокоя: като малка и аз съм прекарвала гърчова, ето ме сега нищо ми няма и си имам мое детенце, не се плаши  Hug

# 530
Стрелче, стискам плаци и вярвам, че Маги ще се оправи !!!
Там са много добри специалисти, оперираха баща ми преди 2 седмици и след изключително тежката операция живее втори живот.
Диазепамът, предполагам е ,за да я приспят докато излекуват пневмонията.Ще се моля скоро да чуеш добри новини и не настоявай транспортиране в това състояние, трябва да я стабилизират наистина.   Hug Peace Hug Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 20:06 от Mаmbina

# 531
  • варненка от София
Стрелче, мисля ви много, стискам палци и дано мъничето ви се оправи бързо. Относно Диезепамът, зная, че се предписва при случаи на гърчове. Имахме една мама в отчетната на Стефи, чието момченце правеше такива гърчове и на него също му го бяха предписали, тогава го коментирахме също. Предполагам, такава е практиката. Ужасно е да си майка в такива моменти, аз лично се самоизяждам когато децата ми страдат, не мога да си представя какво ти е на теб, когато трябва да се разкъсаш на три. Упех и нека бързо да гушнеш малкото си сладкишче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 532
  • София
Стрелче,миличка,имаш цялата ни положителна енергия и мисли. Hug  Hug HugНамери ли някоя връзка или да отупам прашасалите спомени и да вадя някой познат?

# 533
Миличка Стрелче, всички ви мислим и се молим за Маги Praynig Praynig

# 534
Стрелче,много стиснати палци и от нас с Мими Hug Praynig Praynig Praynig

# 535
  • Canada
Всеки път, когато срещах подобен апел, се молех никога да не ми се случва да съм на мястото на майката... Но, ето че съм изправена пред поредното изпитание в живота си. Вчера в 16.30ч малкото ми момиченце получи гърч. От 24ч е в  детски Интензивен сектор на Трета Градска болница. Сведенията са нищожни - уж я бяха стабилизирали, после пак правила неколкократни внезапни температурни кризи. За диагноза към момента ни представят пневмония, но не е сигурно. Там, в интензивното не пускат никого. Вдигнахме всичко живо на крак с молба за съдействие - искам да се грижат наистина добре за момиченцето ми, по дяволите... толкова ли много искам... Отказаха ни свиждане заради проблем с новопостъпило дете... Чаках 40 мин да ни пуснат, като на моменти чувах Маги как се дере. А трябваше да бързам да се връщам за да кърмя Иво.
.................
Моля ви, стиснете по едно палче момиченцето ми да се оправи час по-скоро!
Стрелче миличка, надявам се бързо-бързо да се оправи малкото ти момиченце... Звучи наистина страшно, незнам как мога да ти помогна, но със сигурност се моля да оздравее по-бързо Маги... Praynig Praynig Praynig

# 536
Стелче, имаш и нашата молитва с Петър,  за бързо оздравяване! Praynig

# 537
  • около Варна
Влязох по погрешка във вашата темичка, аз съм от юнските майки...

Само искам да пожелая на мама strelche® скоро да си прибере слънчицето си у дома. Стискам палци бързо да се възстанови малката кукличка, а на мама кураж да понесе това изпитание:hug:

# 538
strelche®, едно голямо гуш и от нас  Hug. Стискам палци Маги скоро да се оправи и да си я прибереш здравичка у вас.

kеit, аз започнах с оризова безмлечна каша + кърма, после продължих с картоф, морков, тиква, круша, слива и така....

# 539
Стрелче, много сила и кураж имате с Маги от нас! Няма да спирам да стискам палчета докато не кажеш!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт