Очакващи
Родени
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

.
Ели, тя рецептата ме е срам да я напиша, всичко е готово с изключение на крема, който е целувчен върху един блат, сметана върху другия и едно кремче на д-р Йоткер върху третия и банани и стафиди между блатовете. Блатовете си ги купих готови, а за украсата използвах лешници в шоколад, стафиди и едни сладки. 

Ама какво се чудя - баща ми ме беше пратил на детска градина с пижама и дрехи отгоре едно време единствения път, когато му се наложи да се оправя без майка ми 
.
. Та супер неромантично ми хрумна идеята да подпишем май месец, когато ни е годишнината от както сме заедно, пада се през седмицата, така не тържествено, само с кумовете. Оказа се, че през седмицата е 60 лв., а събота и неделя 193лв., защото ти пее хор на живо. Само, че този хор е в друга стая, тоест ти пак го слушаш на колоните, както и на записа, та ми се видя ненужно да дадем три пъти повече, а и така няма да се мъкнем напред назад да влачим хората от гражданско, та на църква и тн. Та септември да си направим църковния с приятели и ресторант вече. Друго, което се замислих е, че юни ми изтича личната карта и трябва да я подменя, та ако се оженим май, ще направя с един куршум два заека, а иначе ще трябва да вадя два пъти документи за една година, ако се женим септември. Та това беше моето мега неромантично включване
И ние си го мислим това със сватбата , но аз казах, че искам годежен пръстен с камък
и да си влизам в старите дрехи и тогава сватба. Та от нашата сватба ме делят 8 кг и един пръстен.
Така като гледам килограми не свалям - по-често качвам, а на Илиянски му орязаха бонуса и едвам се справя милия да ни "отглежда и да плаща заеми и сметки1 така че от пръстена ме дели една "световна икономическа криза" 

Браво! Сега ще чакаме снимки с големи усмивки!!!