Ели, страхотиен колаж!!!

Буболече, благодаря за темата!

ДНЕС СРЕЩА В БОРИСОВАТА КЪМ 13.30Ч!!! Който иска и може, да заповяда!! Срещата е отворена
.
, вашия татко го признавам, то затова нашия не сменя памперси.
И ние си го мислим това със сватбата , но аз казах, че искам годежен пръстен с камък
и да си влизам в старите дрехи и тогава сватба. Та от нашата сватба ме делят 8 кг и един пръстен.
Така като гледам килограми не свалям - по-често качвам, а на Илиянски му орязаха бонуса и едвам се справя милия да ни "отглежда и да плаща заеми и сметки1 така че от пръстена ме дели една "световна икономическа криза"

.

Аз пък още не съм се навила да се омъжвам. Я, кажете, от чисто любопитство - ако не си сменяш фамилията, трябва ли да сменяш личната карта?

.не си спомням колко беше,мисля,че верно беше 60лв,но само това.Беше събота
Ти в коя ритуална зала искаш?Ааааа на Витошка,да.Но трябва да се запишеш първо на Пиротска 10 май беше номера.Аз как ти го обясних-май това,май онова 
.Беше ми залипсвало,година и нещо без цикъл
.На всичкото отгоре нямам превръзки и съм с познайте какво-памперс тройка
.Удобен е 
Имам пръстен от Алтънбаш отдавна,но той отдавна се е примирил,че с една сватба и с един развод ще си остане
.
Ние пък с нашия тати продължаваме да живеем в грях. В събота Стефи ми каза, че иска да я запиша да се жени, щото го приема като извън класна дейност, както ходии е записана на английски и секви танци в градината. Щях да падна, викам й, ти виждала ли си майка си да се жени, че теб да те записвам