Юлски бебета - Тема 24

• 19 201
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Понеже горе долу това ми е работата,поне при нас закрепяме касовата бележка за гаранционната карта и предупреждаваме да не ги разделят,че няма да важи гаранцията. Peace

# 436
Миме права си. Сега погледнах закона - касова бележка или фактура ... Peace

# 437
Ох, нещо не успявам да се включа, но пък почти ви изчетох Laughing
Честити месечинки  bouquet Марулка, Неви е станала още по-сладка, а тортата е зашеметяваща Simple Smile
 А Елин какъв е голям Simple Smile
Миме, развълнува ме и мен Joy аз нищо не съм получила още, но пък, естествено, съм ги поръчала потничетата и блузките, та се радвам на снимките.
За месото - значи от това, което четох, по мнението на уважаваните от форума авторитети (Косе Босе) - последната мода е, че няма проблем да е и в началото на здахранването, това което е важно е да се въвежда след кашата. По същите писания четох и че жълтъкът се въвежда след месото, което силно ме учуди, ама май ще го спазя newsm78
Това май го уточнихте, ама да си кажа -Рал- "Сънвал" имат добавка пуешко и също говеждо. Друг вид не съм виждала. Аз съм си взела даже от пуешкото, че тия дни ще го почвам.

# 438
 newsm78 Аз го въведох преди месото и веднага след него дадох месо  newsm78 Ама така е, на който му омръзна да чете... Едва ли е тооолкова фатално в крайна сметка.

# 439
  • Варна
Честити месечинки на бебоците и от мен! Особено на Нева и Елин, които познаваме с Мони лично Hug  bouquet

Миме, много хубави покупки. Честито и на теб Grinning И аз получих няколко поръчки от Ларедут и Ибей, и мога да кажа, че бебока е обзаведен за лятото. Ти ли си фен на Ман Юнайтед или твоя мъж? Моя е луд по Ливърпул и съответно бебока е с маратонки ливърпул, а сега чакам и едно комплектче за лятото с тяхното лого...хи..хи...

# 440
Ем, във всички други схеми, които съм вижадала жълтъкът си е преди месото, това е някаква нова мода. Тъй че със сигурност не  е нещо фатално, просто споделям. Аз се чудих дали изобщо да обърна внимание, но пък нещо отвътре така ми каза, че има всъщност някаква логика.

# 441
Mime-to , последния розов на точки бански го имаме едно към едно за малката, само ми е много интересно какво ще крие  с него, нооооо newsm78 Naughty

# 442
  • София
Mime-to, страхотни покупки! Честито! А София е голям сладур! И какви умни очи има..!

# 443
  • София
Миме-то, честити покупки, със здраве да си ги ползвате.
Честити месечинки на бебчовците   bouquet
Аз също си чакам едни неща от Некст, ама ще дойдат на 2 пъти, че нямаше една рокличка в размер 9-12, та я поръчах 12-18 за лятото, та покрай нея и други неща и така
Още чакам Ива за Пъмкин пач, така че там нямам инфо още Peace

# 444
  • София
Мама Мише,ами те са и за да не отиде ако случайно в морето или в басейна.А розовите с връзки са точно с дупки,за да минава водата,но не и акото.Без таива не пускат бебета да ги вкараш в басейна в Банкя.Другите са за красота,сега ще потърся да поръчам и с дълъг ръкав и крачоли,с УВ протекция за най-силното слънце.Пък и аз много харесвам бебета с бански.Аааа,най-важното,сега е пълно с педофили и не знаеш кой за какво те гледа или снима.За мен не ми пука,ама не искам да я снимат голичка и после ... Sick #2gunfire
По-миналата година на плажа на ММЦ минаваше един и снимаше само мацки по цици  Shocked.Филип беше във водата,а аз го видях този през тъмните очила като уж си четях на шезлонга.Той ходеше по ивицата и се спираше най-небрежно уж да снима нещо си,но всъщност само мадами фотографираше и продължава.Като се върна Филип му разказвам и тоя след малко пак се задава,на обратно се връща към Приморско.Сложихме си и двамата очилата и се правим,че се печем.Той като ме видя без горнище пак снима,и нагъл ,по няколко кадъра,със старовремски апарат.И Филип се смее,че сега може да ме изтипосат в някой весник,а аз му викам,че май стената ще му украся на тоя чичка.Едва го удържах да не ходи да го бие,защото се увери,че само голи снима.Е затова искам пилето и цицките на София да са облечени на обществения плаж,а на село ще ходи голичка с 50 фактор само.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:31 от Mime-to

# 445
  • Canada
Еееее Миме-то - не така, не така... Naughty Никой не е искал снимки от моята поръчка и затова не съм пуснала... Пък и всички разбрахте че ме няма много-много с публикуването на снимки... Embarassed
Нелир, точно щях да питам какво става с Пъмкин пач-а...
Инкс, аз въведх жълтък преди месо. Няам идея какви са модите в захранването, но аз захранвам по схемата, с която сме захранвали и Кари, само че малко по-късно...

# 446
  • Canada
Мимето-страхотни покупки...  Hug Показах на мъжо по колко неща поръчваш, че да не ми се чуди на мен... Joy

# 447
Добър вечер Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ!!!  bouquet

Миме, страхотни покупки....не се шегуваш като казваш, че пазаруваш Joy
Мики, фотоепилацията се прави всеки месец по веднъж.

# 448
Момичета преди малко купих бебешко олио на Sanosan. Проблема е че съм купила почистващо олио  http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&cPat … ;products_id=2164  вместо подхранващо олио  http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&cPat … ;products_id=2157  .Мога ли да мажа тялото на бебка с това което съм купила или става само за почистване на дупето? newsm78

# 449
Миме, със здраве да си носите нещата, много са хубави. Май само моята поръчка не идва... Sad

Общи условия

Активация на акаунт