Юлски бебета - Тема 24

• 19 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
ral_p нямам нито гаранция нито касова, някъде съм ги затрила, а този уред сме го купували от един сайт KupIsega който преди година работеше, а сега е закрит, за наддаване .. но не като в ебей, ами всяко щракване за наддаване ти струва пари и купуваш уреда за 10 лв. например но си дал 50 за кликване ... та така имаме от там и други придобивки, но точно на тази не и намирам док. От сервиза се разбрахме, че той няма как да не е в гаранция, тъй като такива уреди се произвеждат от скоро.. та търсим доказателство, че сме го купили.  А уреда за готвене на пара, за който говорихме е вече на митница, сигурно утре ще отида да го взема.
Миме - ти тези колети в пощата ли ги получи или на митница, нали има някакви промени?
Радина  - Елин е голям пич.
Марулче - и Неви и тортата са страшно сладки
Емили - нищо фатално няма, то и без това като четеш - всеки различно казва и зависи на коя школа е привърженик, аз се придържам към школата на мама - т.е. аз Wink

# 451
  • Canada
Тан, ще дойде - споко, не се притеснявай... Някои по-опитни момичета в поръчките от Ла редут ми бяха казали, че по време на намаления се бавят поръчките около 2 месеца...

# 452
  • София
Леле Миме верно не се шегуваш,къде побираш всички тия покупки? Аз не мога да се отърва от разни чували,писнаха ми,само загрозяват,а стаята на бебко е като склад. Close Утре почвам да сортирам и да хвърлям.И то не са някакви боклуци,но като не ги ползвам по-добре да ги разкарам.Опитвам се да не стана вехтошар.
И аз се сещах скоро за Дейзи,забрави ни това момиче,а Галето,Стеф и Аманита да не говорим...

# 453
  • София
Ох, Миме, успокоих се ,че не съм само аз дето купува бански на бебето посред зима LaughingОт къде са обувчиците - едни бели на цветенца и едни бежовички?

# 454
  • София
Мимето-страхотни покупки...  Hug Показах на мъжо по колко неща поръчваш, че да не ми се чуди на мен... Joy
Joy Успокой го,че над 10 още чакам  Laughing
Линет,всичко от ЕС над 2 кг ще идва вече в кварталната ти поща.Не се плаща 4 лв като на митницата.
Ели,всички обувки са от различни продавачи в Ибей.Любими са ми тъмносините на Некст.

# 455
Ооооо, Миме!!!! Честит пазар, направо зяпнах като видях.. чакам с нетърпение оферти в продавалник  Mr. Green Hug

# 456
Миме - уж е така , но уреда който си поръчах от ЕС е 7 кг и ме чака на митница Sad, така не ми се обикаля там ...

# 457
  • София
Не съм гледала секциото при Гала,но включих ТВ-то ,когато обясняваха,че бебето ще бъде закърмено,когато раздвижат майката- т.е. най-рано след 24ч.А дотогава щяло да бъде захранено с вода и АМ.

Леле,Миме,след тези снимки подозирам,че мъжа ми ще те намрази. Twisted Evil Май дойде и мойто време да започна да пазарувам през Интернет. smile3508
Радинааа,ама много сладък,бе,тоя млад мъж. Heart Eyes По повод предишната дискусия- боря се вече 3г.,с 9м. прекъсване.Не знам точната бройка на процедурите, но отдавна не ежемесечни.По време на бременността се възстановиха малка част на триъгълника.След раждането съм ходила 2 пъти.Определено,обаче, не ми се получи от 7 процедури,както казват. Peace

# 458
  • София
Мила,покажи му петте чифта на Адидас за по 15-20 евро и ще го омилостивиш  Laughing

# 459
Не съм гледала секциото при Гала,но включих ТВ-то ,когато обясняваха,че бебето ще бъде закърмено,когато раздвижат майката- т.е. най-рано след 24ч.А дотогава щяло да бъде захранено с вода и АМ.

Това по ме възмути, отколкото самото секцио  Rolling Eyes

Благодаря ви момичета, за хубавите думи за момченцето ми  Heart Eyes

Миме-то, хубави покупки, със здраве да си ги носите  Simple Smile
Мила, аз им се ядосах, защото лъжат хората, че на 7-8 път ще се обезкосмят до живот  Twisted Evil Явно ще трябва да съм по упорита, пък да видим  Rolling Eyes

# 460

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 07:07 от Чочиии

# 461

Марулче - и Неви и тортата са страшно сладки

За тортата хич не ща и да знам сега особено  Crossing Arms, но Невичка е просто чудна  Hug Hug Hug
Марулка да я нацелуваш и настискаш от нас!
Радина, честито и на твоето пораснало момче!
Честито и на днешните месечковци!

Аз пък вчера погушках малко момиченца  Flutter Crazy Heart Eyes - друго си е!

Да ви питам тук макар че мисля и Дюкянките да питам - така де все пак са последна инстанция  Wink Laughing - според вас може ли да се ядат ядки ( нали са протеини)?
И после - бъдете хора  Praynig Praynig Praynig - дайте в писмен вид рецептата за питките, че снощи съм ги сънувала  Crazy Flutter

# 462
При диетата на Дюкан ядките се отричат. Яде се не тлъсто месо,мляко прясно и кисело 0.1% ,яйца (за предпочитане само белтъка),обезмаслена извара,на по късен етап нискомаслено сирене.

# 463
Сакън, не питай да не ядеш "бой" вместо ядки  Mr. Green  Hug
Цитат
ЗАБРАНЕНИ ПРОДУКТИ: ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПОСОЧЕНО, КАТО ПОЗВОЛЕНО Е ЗАБРАНЕНО
Олио и зехтин
Захар
Всичко тестяно
Мюсли
Мед
Ядки
За пореден път се убеждавам колко са нин хубави бебетата... Невичка е като нарисувана, а пък Елиииин.. че той си е голям човек вече!!! Hug

# 464
Миме - има резон в това с матрака. Той главно пребивава на спалнята и там поддава. Макар че вече се опитва да балансира, не му се получава винаги. Много хубави покупки. Абе, вие колко гардероба имате, къде побирате толкова неща?
Цветен прашец - това с пръхтенето ми е познато  Heart Eyes
linet102 - от къде си купила уреда? Питам, защото, ако е от верига или в магазина има компютър, гаранция в регистъра имат покупката. Аз бях загубила гаранционната карта на климатика. Отидох в Техномаркет, помолих ги да ми извадят дубликат. Момичето в офиса се опита да ме убеди, че е невъзможно да намери касовата бележка, но и обясних любезно за регистъра и тя явно нямаше на къде./просто не им се занимава/ Само важното е да знаеш кога горе-долу и извършила покупката. При мен бяха минали три месеца. И въпреки това ми принтира касовата бележка, написаха ми гаранционна карта и всичко беше ок. След два дена намерих старата, прилежно прибрана където и е мястото. Видях, че е от сайт, явно това нява да ти свърши работа.
karelia79 - ами те нали девойките са по-напредничъви.
milasara - не съм гледала Гала, но ми е странно това с раздвижването след 24 часа. Аз станах 1 час, след като ме пусна упойката, раздвижиха ме, минах през банята, казах да ми махнат катетъра и в следващите 4 часа, ту лягах, ту ставах да се разхождам. Знам, че е много важно да се раздвижиш възможно най-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт