Юлски бебета - Тема 24

• 19 092
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Честити месечинки на:Константин на Люлия,Сияна на 3des,Моника на tan

# 466
Е то не зависи ли с каква упойка си, щото аз ако кажа кога станах с пълната, дето аз си я поисках и че бебето засука чак на 6-я ден...
Между другото на легълцата на бебенцата имаше картон, на който пишеше всеки ден какво са им правили, на първия ден пишеше само оводняване...
Лени, аз пък мислех, че ядките са само мазнини... newsm78
Чочи честит ти нов ник...
Ох днеска за първи път разбрах що е то да си сецнеш кръста и то както си седях леко наведена над повивалника да обличам бебето. Сега малко ни напред ни назад ми се получава движението... Пак де поне не беше много силно, но не мога да си представя тия дето не ги пуска с дни  Shocked

# 467
10х,Емили-има още 1 чочосан и аз,за да не ни бъркате,си смених ника  Peace
Аз бях с епидурална упойка и при 2-те раждания-станах на 24-тия час след раждането,раздвижих се и ме качиха в предродилното за 24 часа.Чак след това ме качиха при бебето.И след 2-те раждания не спрях да се движа,въпреки че много ме болеше  ooooh!

# 468
  • Canada
И аз мисля че зависи от упойката раздвижването. Аз също се раздвижих на следващия ден след секциото и двата пъти. Но втория определно ми беше малко по-зле...
Чочи, и от мен честит нов ник... Hug
Тани80, да, мисля че са по-напредничави момиченцата, както и по-слабичките бебета.(така съм чувала)

# 469
Честито на порасналите дечица !!!

Личи си коя е групата на ранобудните и кои мързелуват още по креватите  Wink

При Гала не беше толкова брутално, даваха как се поставя спиналната упойка и после как са извадили бебето. Нищо кой знае какво - но емоционално беше много силно. Поне за мен, нали и моето момченце така се роди и пак ми се обърна коремът от вълнение  Blush Heart Eyes

Тани и мен ме раздвижиха след 24ч, защото цял ден и цяла нощ ми вливаха епидурална упойка  Peace

# 470

Първо да почерпя за порасналото ми с още 1 месец момиченце. Да са живи и здрави и астралните ни близначета Константин и Сияна!

Чочиии, много ми харесва новият ти ник! Някакси сякаш зад него се крие весел, освободен и вечно забавляващ се човек.
Някой да има от тези пантофки: http://pantofki-magazin.com/nenito-eood-pantofi-bonbon-p-18.html

# 471
  • Велико Търново
Хаха, добре че е темата да се сетя, че детето ми става на 7 месеца, благодаря ви Simple Smile Да са живи и здрави и другите пораснали девойки и младежи - Константин и Моника!
Гледам диети обсъждате, аз си върнах теглото от забременяването, НО... забременях дебела и сега съм си така. Като сложа край на кърменето с глад се надявам да оставя в миналото някой друг килограм.
Относно Сияна - докато пишех падна от спалня, но както винаги нищо и няма. Пиша в гърне, но когато я сложа, ама чесано казано, не съм много редовна. Яде, но малко - около 50 грама пюрета, само за кашата забелязвам напредък - вече по около 100 грама на ядене. Май в 3 през нощта не суче, но не съм много сигурна, защото на сън я кърмя и може и да не помня. Боц не дава, не показва къде е лампата, но вече пише по клавиатурата, мие си сама зъбите и се търкаля по цял ден по килима в преследване на чехлите ми. Като цяло е много спокойна, почти не реве и или се усмихва или бъъъър-ка с високи тонове. Една снимка и от нас:
Тан, все се каня да ти кажа нещо, само да не се разсърдиш - твоето малко мрънки и моята Сияна май много си приличат в очите. Може да имаме някой общ палав пра-пра дядо Simple Smile

# 472
  • Варна
честито на всички месечинки Heart Eyes специални поздрави за Костето на Люлия Hug

Кайчев пак си заслужи похвала  - от вчера НАЙ-ПОСЛЕ започна да "срича"  Party прави "тъ-тъ-тъ-тъ-тъ" явно са му интересни новопоявилите се атрибути в устата, езика му все там  Mr. Green
добре че свекърва ми го забеляза, защото съвсееем тихичко го прави,тайно -тайно  Laughing

# 473
Тан, спокойно и аз чакам поръчки, за две от тях дори не са изтеглили парите и се чудим какво става.
Миме, ако са под 2 килограма пак в пощата нали, моля те зарадвай ме, че се чудех как ще ходя до митницата?
Оф, исках още да пиша, но само прекъсва нета и се изнервих, ще досаждам после.

# 474
tan,бях "весел, освободен и вечно забавляващ се човек" преди мнооооооого години /като сме на по 20 години всички сме такива/.Сага се опитвам поне малко да съм пак такава-добре,че са децата,за да се вдетеня и аз поне малко с тях  Peace
Между другото Даниела вече е много по-добре /пу-пу-пу/-вече не кашля,а и хремата й започна да изчезва.Възвърна се и апетита й /пу-пу-пу/.Днес даже мисля малко да я изкарам на разходка,че е грейнало едно срънце.....   Party

# 475
Привет,

Малян спи зареден с контейнер за урина, надявам се да се изпика за да направим най-накрая и ние изследванията.

Честито на порасналите Сияна, Моника и Константин и на техните майки и баща !!!

3des много хубаво столче има Сияна, и си права за приликата между двете бебета.

За спалнята и при нас е същото положение, но още не ми стиска да го пусна на пода, в къщи всичко е едно общо помещение и никога не може да се затопли добре. Правя така: под завивката на спалнята слагам повивачката под лек наклон и бебо стой, катери се по нея, само дето не прави челна стойка. Чакам да се  стопли това време и да идва Тодоров ден, за мен това е началото на пролетта.
Чао и   love001 

# 476
Според мен раздвижването не зависи от упойката, а от практиката в болницата. Първия път искаха да ме вдигнат още на 6 час, но аз отказах и станах на 12. Сега втория исках да стана още в мига, в който ме отпусна спиналната. Но пък ми казаха, че по рано от 6 не било хубаво и изчаках  Simple Smile Винаги като виждам как се ражда бебе ми е много емоционално и ми се иска пак  Crazy
Честита месечинка на днешните бебета   bouquet

# 477
  • София
Хоп-троп!Добрютро и от нас!Ей,големи диванета си имам- преди малко ги оставих на активната гимнастика по гръб и отидох да пооправя къщата.Връщам се след 15тина мин. и заварвам бръмбарко по корем в другия край на стаята да се опитва да рови в играчките на батко си,а бръмбарка успяла да натисне 2те дъги на активната гимнастика с крак и пищи щастливо.Не искам да си помислям каква война ще настане,когато започнат да му ровят в нещата. Mr. Green А къде ще прибирам дребните неща...

Чочиии,браво на Дани. HugИ на мен новият ти ник ми харесва повече. Wink
Тан,да ти е здрава и весела!За кого търсиш пантофки?
3дес,Люлия,и на вас честито!
Тани,мен ме раздвижиха след малко по-малко от 24ч.Такава е практиката по държавните болници.Само че,тук ставаше дума за частна клиника и бебето беше при майка си.Не виждам какво пречи да бъде сложено на гърда,дори майката да не е раздвижена.А вода дори и в ТК вече не дават. Peace

# 478
3дес, наистина има прилика, не бях се заглеждала. А как мога да се сърдя, не съм от сръдливите, още по-малко за нещо подобно Wink А Сияна е толкова прекрасно дете, че приликата може само да ме радва. Hug
Мила, замислих се че трябва да купя на Мони нещо като пантофки. Сега в къщи е с тези чорапки http://www.smenzamen.com/popup_image.php?pID=6473&osCsid=dg8 … 5351u1qn8625ui8b0, а за навън имаме цели ескимосчета. Ама сега като излизаме с якенца, по чорапче само сигурно ще и е студено. Единствено за буйките на КК се сещам. Видях тези пантофки и поне на снимка ми изглеждат удачни. Ама ми се щеше да чуя отзиви, ако някой си е купувал от тях.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 12:16 от tan

# 479
Хоп-троп!Добрютро и от нас!Ей,големи диванета си имам- преди малко ги оставих на активната гимнастика по гръб и отидох да пооправя къщата.Връщам се след 15тина мин. и заварвам бръмбарко по корем в другия край на стаята да се опитва да рови в играчките на батко си,а бръмбарка успяла да натисне 2те дъги на активната гимнастика с крак и пищи щастливо.Не искам да си помислям каква война ще настане,когато започнат да му ровят в нещата. Mr. Green А къде ще прибирам дребните неща...
Чочиии,браво на Дани. HugИ на мен новият ти ник ми харесва повече. Wink

Heart Eyes  txtloves
И Даниела,върти-сучи,все набарва играчките на батко си,а той хич не й ги дава-и на мен не ми се мисли каква война ще настане за играчки след някой и друг месец  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт