/Мен ме раздвижиха след 24 часа.. Куку и Пипи
Така страховито седяха срещу мен двете рехабилитаторки, че си мислех, че е задължитлено да се строполя на земята поне веднъж /тук Евита най-добре ще ме разбере.. и нея я гледаха така
/ Колкото до това кога се възвръщат усещянията.. ами аз започнах да си движа палците на краката докато ме шиеха и питай анестезиолога така ли си мисля, или наистина мърдат и кога ще ме пусне упойката, че да не ме шият "на живо". Посмя ми се човека и вика "Мърдаш ги наистина ама още 2 часа няма да те боли.. Хайде сега като ги мърдаш стани и се премести на леглото
" На същия ден имах свиждане и си отидох да се видя с любимия, нашите и Преслава разбира се...
Гледах го аз раждането и много си се развълнувах.. Нищо
не видях... даже ми беше много интересно как сложиха упойката.. все едно гледах себе си в гръб и видях какво са ми правили... И естествено ми се прииска пак!
Захранването с вода.. не ми се коментира.. на мен ми оставяха шише с АМ 2 вечери.. само първата опитах да го дам.. поревах аз, Писи се подави с него и го оставих детето да спи..

Честити месечинки на всички!!!
Да се похваля и аз.. Писи вече трети ден е без темепература.. днес продължаваме с пюретата
И се обърнаааааа от коремче на гръбче.. ама то трябвало да го сложиш детето по корем да седи, че да се обърне.. не само да се оплакваш, че не го прави
Днешния ден ми е доста емоционално наситен... Одеве ревах, сега се хиля.. страх ме е какво следва до довечера.. Ако ви пиша от Курило не се чудете
Ау, то станало дълго.. извинете, който ме е прочел - благодаря

Н есикам да си спомням... 
А за раздвижването и аз бях след 24часа.