Юлски бебета - Тема 24

• 19 089
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Чочи, браво на Дани и честит ник! Аз щях да го сменям преди няколко дни, но се сетих за друго момиче с почти същия и се отказах.. /макар че много си обичам обръщението, което щях да сложа за ник, защото преди 5 години когато се запознавахме с приятеля ми той ме наричаше така.. тогава за първи път я и чух тая дума..  Heart Eyes /

Мен ме раздвижиха след 24 часа.. Куку и Пипи  Joy Така страховито седяха срещу мен двете рехабилитаторки, че си мислех, че е задължитлено да се строполя на земята поне веднъж /тук Евита най-добре ще ме разбере.. и нея я гледаха така  Joy / Колкото до това кога се възвръщат усещянията.. ами аз започнах да си движа палците на краката докато ме шиеха и питай анестезиолога така ли си мисля, или наистина мърдат и кога ще ме пусне упойката, че да не ме шият "на живо". Посмя ми се човека и вика "Мърдаш ги наистина ама още 2 часа няма да те боли.. Хайде сега като ги мърдаш стани и се премести на леглото  hahaha " На същия ден имах свиждане и си отидох да се видя с любимия, нашите и Преслава разбира се...  Heart Eyes

Гледах го аз раждането и много си се развълнувах.. Нищо  Sick не видях... даже ми беше много интересно как сложиха упойката.. все едно гледах себе си в гръб и видях какво са ми правили... И естествено ми се прииска пак!  Heart Eyes
Захранването с вода.. не ми се коментира.. на мен ми оставяха шише с АМ 2 вечери.. само първата опитах да го дам.. поревах аз, Писи се подави с него и го оставих детето да спи.. Crossing Arms

Честити месечинки на всички!!!

Да се похваля и аз.. Писи вече трети ден е без темепература.. днес продължаваме с пюретата Party
И се обърнаааааа от коремче на гръбче.. ама то трябвало да го сложиш детето по корем да седи, че да се обърне.. не само да се оплакваш, че не го прави  hahaha

Днешния ден ми е доста емоционално наситен... Одеве ревах, сега се хиля.. страх ме е какво следва до довечера.. Ако ви пиша от Курило не се чудете  bowuu 
Ау, то станало дълго.. извинете, който ме е прочел - благодаря  Hug

# 481
Чочи, браво на Дани и честит ник! Аз щях да го сменям преди няколко дни, но се сетих за друго момиче с почти същия и се отказах.. /макар че много си обичам обръщението, което щях да сложа за ник, защото преди 5 години когато се запознавахме с приятеля ми той ме наричаше така.. тогава за първи път я и чух тая дума..  Heart Eyes /

Много гадно наистина-да искаш да си смениш ника с любимо за теб объщение и да не можеш  ooooh!
Браво на Преси,че вече и тя е по-добре  Hug.Не се притеснявай-и Йоан е вдигал висока Т за 24 часа /ей така-от нищото/ и на сл.ден му няма нищо  Peace

# 482
А, мен знаете ли как ме дразни това 80 след името. И аз обмислях смяна, но още като се регистрирах все ми се дублираха нещата.

Радина май е права, че всяка болница си има практика. Аз раждах в частна със спинална упойка и станах на около 6-тия час.

# 483
  • София
Здравейте мамита!
От сутринта не мога да смогна да седна на компа.
Честити месечинки на бебчовци и беборанки.
При нас за сега нищо ново.
Буболече кажи го това любимо обръщение, обостри любопитството ми.
Тан не мога да помогна за буйките.
Четох, четох и всичко ми се изпари а и бързам да сготвя, че и един кекс искам да правя утре за задушница, а бебка реве ли реве.
После ако успея пак ще се включа, че пак реве.

# 484
tan, и аз ги харесах тези пантофки, но още не съм поръчала. Исках да ги видя и на живо, някой виждал ли ги е в София? Естествени са, симпатични.. пише, че стават и за прохождане.. newsm78

# 485
  • Canada
3des, голямо сладурче... Hug
А раздвижването след операцията въобще не ми е любим момент... Tired Н есикам да си спомням... Rolling Eyes Но нямам нищо против още едно бебче... Party

# 486
Честити месечинки  bouquet
И аз много се развълнувах като гледах раждането Blush А за раздвижването и аз бях след 24часа.
Тан,и аз се замислям за пантофки и утре ще поразгледам по магазините Grinning
Викат ме Laughing

# 487
Ето тук има доста буйки:http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=530_547_555_564_617_618_1325
Ако някой си купи някакви /не от тук де, по принцип/ и е доволен да казва.
Сиси, тези буйки най-ме грабнаха с това, че са от естествена кожа, меки и непритесняващи развиващото се детско краче. Но и аз исках да чуя първо малко лични впечатления Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 14:13 от tan

# 488
  • варненка от София
Еееее и аз съм любопитна за обръщението на Буболечемече...

Нещо напоследък чета основно, пък не ми се пише. Ама пусто женско любопитство ме изкара от мързела.  Flutter

Честити месечинки на днешните мушмороци.

# 489
Бубичка  Blush Heart Eyes

Извинете, че ви карах да чакате, ама Писи папка и се гушка и лигосва Simple Smile

# 490
Хихи, аз съм го налучкала без да искам  Laughing Между другото винаги с това име ми изплуваш в главата. Много ти отива. Марш да го сменяш smile3513

# 491
Добър ден,

Калина е надлежно пльосната в леглото и спи, та мама може да си вземе малко спокойно време във форума.

Буболече, ние викаме "Бубичка" на Инето, също и Бубенце, Бубка, Буби, Шони. Всичко дойде, когато един ден питах мъжа ми как ще кръстим бебето когато се роди и той ми каза "Бубулина".

Айде после ще ви пиша пак, че мама ми е на гости.

# 492
  • София
Тан на мен съвсем скоро ми изпратиха  от този магазин на мейла намаленията им защото аз й купувам редовно чорапогащници от там и си бях харесала тези http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=5471 но нещо не мога да се ориентирам с тези номера 16, 17, 18-какво ще рече това, знае ли някой?

# 493
cveten prashec , ето ти една ориентировъчна номерация: № 16 - 10,5 cm, № 18 - 12,0 cm, № 20 - 13,5 cm

# 494
BubolecheMeche,ако наистина не успееш да си смениш ника,ние можем да си те наричаме Бубичка  Heart Eyes
Ние с Дани преди малко се прибрахме от почти 2-часова разходка /излязохме в 13.30ч и си прибрахме в 15.15ч/.Дани заспа в 14ч и се събуди преди 10 мин у дома-много й беше хубаво навън,но е адски трудно с количката в снега   ooooh! Sad

Общи условия

Активация на акаунт