Юлски бебета - Тема 24

• 19 208
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от нас.
Честити днешни месечинки!
Чочии, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша.
Интересна дискусия почна за годежните пръстени... Емили, ти си си на жива далавера - хем обираш пръстените, хем не се набугваш да се омъжиш.... Party Peace А пък аз хем  нямам пръстен, че съм и вързана... Sick Joy Joy Joy
И аз така, минах се само с едни обеци  Crossing Arms, то и без това ми трябваха нови, че бях си загубила едната. А зет ми е ювелир и сам направи на сестра ми годежния пръстен с 77 малки диамантчета, а баща ми със странното си чувство за хумор я избъзика, че й направил пръстен с изрезките, дето му останали, но си изпроси отговор от кака "Изрезки, ама от диаманти".
Днес съм на погача, а вечерта ще имаме гости, та ще ви нагледам чак вечерта. 

# 631
Стрелче - радвам се за добрите новини. Всичко ще бъде наред, продължаваме да ти стискаме палчета  Hug
Драга - честит ти годеж   bouquet
Чочи - да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате и уважавате!

Като се заговори за годеж и брак - днес се ходи на кръстник! Досега не сме ходили, защото все така се получаваше. Освен пита и пиле, какво се носи друго?

# 632
ЧЕСТИТИ  ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКИ  Hug

# 633
Стрелче браво за хубавите новини.  Peace И ние продължаваме да стискаме палци.

Годежен пръстен и аз нямам, нищо че съм млада булка.  Tired

Аз лично много харесвам попарата, този БГ принос в детското хранене.  Crazy София я ядеше, надявам се и на Борето да се услади. Все пак на малко бебе не знам как може да се пробута сирене освен в картофено пюре и попара  Thinking, а то е изключително полезно. Приавих я или с чай или с АМ, като предварително си смилах на кухненския робот един пакет сухари почти на брашно /в началото/ и си ги държах в една кутия от АМ. Сутрин ги разбърквах на кашичка със сиренце, чайче и малко кафява захар.

Чочии, честит ти рождениик!

# 634
  • Варна
хихи и аз имам 2 годежни, не за друго ами моя мъж не можал да избере и накрая ги взел и двата  Joy беше голяма картинка като ми предложи и след като минаха прегръдки и изблици на радост, въртя се въртя се и след 15 мин ми каза абе така и така - ето ти и другия  Joy

Кари, лора вдигна 40 градуса заради моя мързел  Embarassed на 9м един следобед трябваше да и давам кис.мляко с плодово пюре, но ме домързя и купих един плодов Данон...детето направи тежка ортикария и лежахме в Терапията  Sad за престоя ни и мизерията там не ми се говори, че подлудявам пак, но в крайна сметка си тръгнахме на втория ден с голям панаир (не искаха да ни пускат,за да си вземат парите от ЗК) , след като детето по незнайни причини го втресе и никой не дойде да я види цели 30мин макар че 2 пъти ходихме до сестринската стая ,при което тя вдигна 40 Т и кака ви Вержа вдигна цялата болница на главата си  Rage и мъжа ми дойде чак от работа с кървясали очи , та така...  Rolling Eyes още не мога да си го простя това  Cry ама на,случва се

# 635
Тани, и вино се носи /червено/. Нашите кумове живеят във Варна, ние планувахме да отидем там още миналата седмица, но времето ни обърка плановете. Сега пък кумата я чакаме да се върне от Лондон, та пак отпада "кумовото гости". Но само Слънчо да стопи снега ще заговяваме по време на пости  Simple Smile

За закуска след въвеждане на глутена и млечния протеин освен попара може да се прави кус-кус /има бебешки такъв/, овесени ядки /пасирани/, даже и сандвичи със жълтък  и сирене или с кашкавал ядеше моят племенник на 10-11 месеца.

Чочи, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много да те обича!   bouquet

# 636
  • София
Ааа, ЮБ, мен да не мислиш, че много ме е искал, то беше да ми замазва очите да не го зарежа  Joy
И при нас така  hahahaСкарахме се през деня ,и от  работа по телефона му казах до довечера да си е събрал парцалките .Цял ден не ми го побираше ума как ще се прибера ,и него няма да го има  Crazy.Той пък нахален,дойде да ме вземе и аз не му говоря цяла вечер.То голяма вечер,като свършвам в 22:30 ч ,но в края на вечерта гледаме телевизия,аз още държа инкяр и не му говоря,а той извади един пръстен  отнякъде Shocked.Той пък ми беше голям,та после ходихме в магазина да ми взимат мярка и да го стеснят.Но ние сме до там.Никакво искане от майка ми и т.н. Той и без това лека-полека си примъкваше всеки ден по някоя вещ и дрешка ,и накрая окончателно се зазими у нас.Тогава още се развеждаше,жена му с дъщеря му,вече живееха със следващия си мъж и беше бременна дори,но му звънеше по нощите и викаше- "Ела си ни прибери" Twisted Evil ,а той и казва-"Я си лягай,утре ще ви звънна как сте"  LaughingСега я разбирам,бременни хормони,ама тогава много и се смеех  Embarassed.
Този обичай не го знам  newsm78

# 637
  • София
Вирджинити а кой от двата пръстена ти хареса повече първия който официално ти подари или втория неофициалния.  Laughing Стана ми интересно.

# 638
По повод пръстените, моят ми е болна тема. ИмаХ много красив с голям камък на Сваровски, но изчезна...от нас. И до сега не знам кой ми го взе, но ми е много много криво  Sad

# 639
  • Варна
Прашец не помня кой -кой беше  Embarassed но определено единия ми хареса повече  Mr. Green и двата бяха халки, но едната по-изчистена а другата с един ред цирконийчета в средата,та него си харесах повече Flutter ние пък решихме да се женим със сребърни халки,защото и двамата не носим злато, и трябваше да си сменяме стила заради един пръстен...и се отказахме от златото  Whistling та и годежните и сватбените са сребърни  Mr. Green

Тани, съчувствам ти Sad на мен преди години ми изчезнаха 7 златни пръстена от вкъщи....не ме е яд за друго но бяха на майка ми  Cry
вкъщи са идвали само близки познати(поне аз така си мислех...) и не знам що за човек би посегнал да ги открадне,при положение че всички знаеха колко много значат за мен, от сантиментална гледна точка  cry

# 640
  • София
Юлско бебе, честито пръстенче! Пожелавам ти мноооооого любов и красиви мигове!

TANI80, при кумовете не се ли ходи другата неделя? Тогава се иска прошка и се носи пиле и нещо сладко, по възможност халва.

Малко въпроси в общия лексикон.... Laughing Laughing

Момичета, наближава 14 февруари.Уважавате ли празника? Ще празнувате ли? Подготвили ли сте изненади за половинките?

# 641
Честити месечинка днес  bouquet
Чочи,да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша Grinning
Драга,честит пръстен Hug
А какво да кажем ние без годежни пръстени. Mr. Green

# 642
  • Canada
Роси, твоят баща май има същото чувство за хумор като на мъжа ми... Ама и кака ти добре е отговорила... Joy
Върджи, явно твоят мъж е за първото място... Голям ентусиаст е бил явно... Hug А това за Лорчето е много кофти, и при нас ситуацията беше сходна, само че влязохме със салмонелоза... А това ортикария какво е?
Тани80, Върдж - наистина кофти че имате изчезнали такива ценни за вас вещи. Никога нищо не ми е изчезвало от вкъщи и наистина е много кофти, че това са познати хора... Sick #2gunfire Българите сме ужасни явно... Rolling Eyes
А пък аз днес точно си правих планове да въведа глутен от 7-ия месец, а от 8-ия попара и установих че едното плодово пюре което му давам от поне седмица съдържа овес и съответно глутен... Rolling Eyes

# 643
  • Кърджали
Привет!
Два дена ни нямаше в къщи. Забегнахме на село и за малк ода не се приберем. Такъв сняг валя.Тук - а да падне снижинката, а да се стопи...
Благодаря на всички, които честитиха вчерашната меечинка на Кати.Леле, стана на половин годинка.
Четох що годе през телефона докато ме нямаше. Гледам годежни пръстени пак са темата.Аз нямам, не очаквам и да получа.Не знам, трябва да стане някакво чудо. По вероято е да ми каже - вземи пари  иди си го купи.Хич го вняма по тези жестове маймуната с маймуна.

# 644
  • Canada
Ееейй мамчета къде се загубихте?!?! Никаква активност днес, а иначе фермата във Фейса върви яко... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт