Юлски бебета - Тема 24

• 19 211
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Тани, Вержи, много неприятно така да ти изчезнат, хем ти е скъп спомен, хем те боли, че явно е някой близък.
Я, кажете какъв е този обичай? Ако се ходи другата неделя ще е чудесно, тъкмо тогава мислим да се тропосаме на бъдещите кумове да ги сюрпризираме.
Алекс, аз съм пропуснала Кати Blush, честита ви месечинки Hug. И моето магаре е такова, има два магазина при нас и супер се размрънка, като го накарах да отидем до другият, за да покажа друг пръстен, който си бях харесала. То се тръшка, мрънка, сърди се, аха да ми скапе настроението и само мучеше, нали съм си била харесала, сега за какво го разкарвам, да съм казвала кой, той какво да ги гледал.
Карелия и аз се засилих с едно такова пюре и случайно се зачетох малко по- обстойно и видях по размазаният етикет овеса, та се спрях навреме.
Роси, тъкмо щях да питам някой познат златар дали има някой. Ако някой има човек, който да определи колко карата е златото и кой камък какъв е да ми каже моля. Както и наскоро бракувалите се да кажат къде има разнообразие от халки, че тука в двата магазина, които ходихме имаше много малък избор и само ми бутат каталози, а аз искам да го видя на живо, така на снимка е едно, на живо съвсем друго излиза. Даже в Ел Градо нямаха нито една бройка, един нелюбезен мързеливец ми тръсна един каталог. Такъв магазин не очаквах, че няма избор Shocked.

# 646
  • София
Ееейй мамчета къде се загубихте?!?! Никаква активност днес, а иначе фермата във Фейса върви яко... Naughty
аз съм на вълна Lost  Wink. Почна последният шести сезон и сега гледам първите 5 отначало ooooh! да си ги припомня, и нямам много време да пиша, но чета де. Иначе и фермата съм я позарязала, само си насадих нещата да не изсъхнат, нито съм прибирала нещо, нито съм пускала колекции.

# 647
Аз имам едно малко тъпо питане  Embarassed,ама искам да си "сверя часовника" с вас  Wink.Как процедирате вечер с вашите бебоци:къпане,хранене и преспиване или хранене,къпане и преспиване?

# 648
  • Кърджали
Чочи, при нас е къпане, хранене и евентуално приспиване.Напоследък има едни 10 -15 минути в които хем виждаче умира за сън, хем се напъва да се прави на голяма и да не заспива. Ако нервите не ми издържат и я оставя да се занимава с баща си, заспива или след 20 минути или ама точно на инат /щото нали мама иска да се отпусне и почине/ до десет- единадесет остава будна. Една вечер с таткото си пробваха кой е по - голям инат и седя будна почти до 12.

# 649
На мен вчера определено не ми беше ден. Върха на сладоледа беше, като заседна майка ми в асансьора и се наложи да чакаме техниците, за да я извадят ooooh! Но поне ходихме с мъжа ми на кино,гледах "Аватар", поразходих из Мола, че в това смотаното време не става за другаде  Rolling Eyes
Честито на всичко имали и имащи повод за празнуване   bouquet

Нели, защо не си изтеглиш 00 епизод, той е ретроспекция на всичкi сезони до момента Peace
Днес децата ми са много добрички, успях да поспя и да изгледам 1-2 сериалки  Hug
Чочиии, много зависи, в повечето случаи е хранене, къпане и преспиване. Но ето тази вечер например беше къпане, хранене и преспиване.
Usmivka , тази година на 14 февруари, мъжете от компанията ще празнуват Трифон зарезан. Не държа да празнувам, католическия празник св. Валентин, ден като ден. Любовта си я показваме целогодишно. А и изненади не липсват иначе как ще си поддържаме интереса един към друг Wink Но пък 8 март няма да го пропусна  Peace
Стрелче, радвам се да прочета добри новини за бебка Hug

# 650
  • Canada
Радинке, браво на дечицата ти... Аз си откраднах малко сън следобяда (заедно с малките), че да си наваксам за през нощта...

Утре пак заминавам за София и като гледах какви виелици ни чакат, чак се чудя как ще стигнем. Ама да видим... Sick Така че утре няма да се включвам... Спокойно нощ на всички мамчета и бебоци и дано докато се върна новините от Стрелче и Маги да са съвсем добри! Peace Hug

# 651
Стрелче, стискам палци за вас!
В края на октомври и аз лежах с Марти в Трета градска, защото той направи пневмония-много добре те разбирам какъв кошмар изживяваш. При нас също нещата се развиха много скоростно, така че не се учудвай, че не си забелязала-тогава ми казаха, че при малки бебета пневмония може да се развие от сутринта до вечерта. Мен също не ме пуснаха да вляза, докато не го изведоха от интензивния сектор, и това че няма да го кърмя според д-р Радичкова му бил най-малкия проблем. Но ти направи всичко възможно да влезеш, когато я изведат от интензивния сектор, защото мен ме убеждаваха, как нямало места за майки/беше по време на епидемията/, а се оказа че ако не бях там освен всичко друго нямаше да му правят инхалации-лекарите ги изписват като процедура, но сестрите пропускат да ги правят на децата, които са без майки #Cussing outнай-вероятно защото не им се занимава, все пак отнема към 15 минути. Иначе клиничната пътека е 6 дни и докато не минат няма да ви изпишат.Дано всичко приключи добре и кураж!

# 652
Добър вечер!
От петък не съм влизъла в темичката, но ви изчетох Laughing
 Стрелче, радвам се че новините за Маги са по-добри, ще чакаме  и още по-хубави от тук нататък. Сигурна съм, че скоро това ще бъде само лош спомен Hug  Praynig
Юлско бебе, честито  bouquet
Чочиии, гледам обикновено първо къпан, хранене и приспиване, но ако е изгладнял много обръщаме реда с храненето и къпането, че става страшно Laughing
Usmivka123, обикновено аз празнувам Св. Валентин, а мъжа ми Трифон Зарезан Joy
Сега да дам отчет: Петър за 1 месец е наддал 500 гр. и  е пораснал с 3 см - вече тежи  7,400кг и 68см. висок.
Биха му и последната противохепатитна ваксина. Педиатъра ми каза да почвам след 3-4 дни и месните пюрета, а 10-тина дни след тях да въведа и жълтъка. Та хубаво е яйцето да се вари 20 мин. и по възможност да бъде от домашна кокошка Simple Smile. Изследвания, заради ваксината ще правим другата седмица. Другото което ни каза е да обърнем внимание на сядането, като го подпираме с 2 възглавници, след време остане 1, като накрая трябва да седи с гръбче изправено на твърда облегалка. А доколкото си спомням, Драганов пък беше казал да не го подпираме. 

# 653
  • София
Стрелче, чакам с нетърпение добрите новини утре  Hug

Тони днес за трети ден вече яде пюре - от моркови. Е, няма такова облизване, а като свърши .... много тежко го изживява. Давам му мляко след това. Когато вече приключим с храненето и се започва един смях, едно задоволство. Определено му харесва.
Относно говоренето каза: "ба-ба-ба-ба", "буууу", "та-та-та-та". Раздава целувки, дава боц и имитира баща ми как кашля (последните три от доста отдавна).

И още веднъж - Маги бързо да се прибира вкъщи Hug Hug

# 654
  • София
При нас реда е хранене, къпане, дохранване и нани нани. Напоследък много си измести часа за къпане през лятото я къпехме към 23ч. след това като почна да се стъмва по-рано и тя искаше по-рано да си ляга и почнахме да я къпем към 21ч. а от няколко седмици реши, че ще минава пак на летен режим  Grinning и пак почнахме да я къпем към 23-23:30ч., току що я сложих да спи.
Ние Свети Валентин не празнуваме, таткото почита Трифон Зарезан.
Laughing

# 655
Стрелче - дано утре на главна визитация ви информират добре и малкото съкровище да е наред и да си я приберете скоро вкъщи. Прегръдки и стиснати палци.
Emily - от един мъж ли са пръстените Simple Smile Добре, че ми напомнихте за годежния пръстен, ще взема да си го премеря, да видя дали отново ми става Simple Smile
тани - какво е днес, че се ходи при кръстник?
Драга - честито, може да си организираш нещо като моминско парти с "Бг - мами с или без бебетата" . Доста модели на халки има тук. В Пловдив почти всички работят с този каталог, за София не знам. Но така най-спокойно ще си набележиш
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?cat=3

Тези дни не бях влизала да чета ... и направо ми залипсвахте, добре че се вижда края на сесията и ще мога да си вися във форума повече време. Изпита мина супер, а аз така се бях притеснила, че чак викнах свекървата за подкрепление да гледа Бени 2-3 дни да мога да чета. Това й беше първото идване за гледане, честно казано съм доволна.
Водихме интересен разговор, как ще я нарича Бени, тъй като тя е на 42 и не се възприема като 'баба', а пък  наименования както "маме", предпочитам да са запазени само за мен. Та  най-вероятно Бени ще и казва по име или тя ще свикне, че е баба. Но сигурно наистина не е лесно.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 00:49 от linet102

# 656
Я да ви нагледам, изпратихме гостите, Божидар се сдоби с поредните дънки, този младеж се очертава да е с повече дрехи от майка си за пролетно-летния сезон, още повече, че аз все още си нося дънките от миналата зима като бях малко бременна. В тази връзка, моля  Praynig, дайте координати на някой читав ендокринолог, ако работи по ЗК ще е добре, ако не - ще си плащам, защото моята се е пенсионирала и е заминала в провинцията, а вече е крайно време да си почна пак лекарствата за кръвната захар, но ми трябва нова дозировка от лекар.
Роси, тъкмо щях да питам някой познат златар дали има някой. Ако някой има човек, който да определи колко карата е златото и кой камък какъв е да ми каже моля.
Сестра ми и зет ме не живеят в България, иначе на драго сърце щяха да ти измислят халка-уникат, а иначе за определяне на каратите във всеки златарски магазин трябва да могат да го определят, за камъните май е по-трудно, все пак трябва да питаш.
Чочи, при нас реда е къпане, хранене и заспиване, понякога дори докато се храни или докато се опитвам да го оригна.
Ние Свети Валентин не празнуваме, таткото почита Трифон Зарезан. Laughing
И ние така  Peace
Съни, и на нас Драганов ни каза никакво подпиране с възглавници, когато седне само детето тогава.
Лека нощ  Heart Eyes

# 657
  • USA
Най-накрая и ние да отидем на разходка  Party,сигурно ме мислеха за луда с бебе навън,но на мен ми писна да чакам да се качат температурите над 0 Tired.

Чочиии,аз винаги храня преди и след банята,защото ако е след къпането много бързо и се приспива и няма да си хапне добре,ако пък я нахраня добре преди къпането ,от мнoгoто движения тя повръща.

Linet,много ти е млада свекървата Simple Smile.

Стрелче
,все още се молим за вас Praynig Praynig Praynig.

# 658
Здравейте момичета,

Тази вечер нещо не бях в настроение. Видях, обаче, че SIRIUS-F има рожден ден днес и искам да й пожелая много зраве, любов и късмет.

Свети Валентин не празнуваме вкъщи. Не се е наложило като традиция, иначе нямам нищо против да получавам подаръци и цветя. Crazy
Роси, аз в момента пазарувам дрехи само за Калина. Едно, че детските дрешки са толкова сладки и второ - не мога да се гледам в огледалото, та как да вляза в пробна.
Чочи, къпя-храня-приспивам. Т.е. заспива, докато яде и само я мятам в леглото после. Как ще се отучва после да заспива на гърда, не знам. ooooh!
Маймун, и аз извеждах дечко тези дни, нищо, че беше под нулата.

В тази връзка, нещо я гледам Калината, че се събужда по няколко пъти вечер преди ние да си легнем и плаче едно отчаяно и драматично, докато не я взема. Малко съм в дилема - или си иска гушкане; или нещо я боли. За сега съм склонна да мисля, че е първото, но може и да греша. Има ли някой друг такъв ревливко. Заспива към 8-9 и буденията са до към 12.

# 659
  • USA
Jillian,Стейси понякога се буди по 2-3 пъти до към 12,но само изревава за няколко секунди и заспива,никога не я взимам.Навсякъде,където съм чела за спането,пише,че ако плаче повече от 5 мин. тогава има причина.

SIRIUS-честит рожден ден,бъди жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт