Отговори
# 585
Дубрю ютрууу  Mr. Green

Яничка честита месечинка четвърта,нацелувай сладурковците Hug

Мимиту съжалявам за страха който си преживяла.Много нагушкай Дари от нас  Hug Ти си като обединяващо звено м/у софииските мами  Joy Нали си мобилна а и безстрашна шоферка та добре си запълваш дните  Wink  travel Ние с Кики сме на една плюнка разстояние...ама кат няма кой да плюне  т.е и двете сме шифьорки амъъъ..немож се престрашиме да тръгнем сами с бебоците.

Портокалчо по принцип люлинската банда първоначално бяхме-аз,Кики,Хрисето и Стелето.После си добавихме и Елвиресте,Електричка и обединяващото звено на всички софииски мамини банди-Мимиту.А всъщност само аз и Хриска сме от люлин хайде и Кики я броим,после най-близо да нас е Елвиресте,после Стелка и най-далеч живеят Елекрта и Мими.

Диди
не питай за форумски срещи,разчитай на районни такива.Защото тук сме все несериозни мами.Докато бяхме бременни колко срещи форумски организирахме и само 4-5 мами се събираха.Добре че почнахме да ходим на лекции да се събираме повече и различни мами.Никога няма да забравя след една от лекциите в Бейбимола като отидохме в близката пицария около 11 бременни мами  Ей така ни гледаха  Shocked #Crazy newsm78 Shocked Че даже си имахме сервитьорка само за нас  hahaha момичето стоеше през цялото време до сепарето ни.Лелеее ако се събереме толкова мами с колички  Joy  ще решат че сме излязли на митинг да протестираме за нещо  Joy

Кикеееее
снахата много хубава бреееей брей и плаче точно като дама.Или като малко коте-мрън мрън Мишко трябва да й даде уроци по рев  Mr. Green
Десита хич не отказвай това страхотно предложение.Хем за един ден хем и добри пари.

Синапова
знаеш докато бяхме бременни колко ужасонски случки сме имали с гадни и нетактични хора.Гледаха ни коремите и ни крещяха или се държаха отвратително.Тъй че не ме учудва отнощението им и сега да е такова.Само незнам защо си била толкова търпелива,както и неразбирам защо не си с час за консултация.Ние имаме винаги час,ако е в 12:30ч отиваме в 12:25 за да не чакаме сред кашлящи и подсмърчащи.И даже жената излиза и казва-"Бебе Михаил тук ли е?"Може някой да чака от час и половина за преглед но има ли час някое бебе никой нищо не казва.Е ако отидеш не за консултация а за преглед с някакъв проблем си чакаш.Но понеже тя е педиатърка и повечето и пациенти са деца.Въпреки че ние като ходихме за червените петънца едни хора ни пуснаха бяха с 3-4 годишно дете.Но аз колкото и да съм свитичка никога не бих стояла като теб.Или смени лекарката или искай да ти записва час или нахалствай Hug

Нашите колики вчера се завърнаха дано през ноща да са си отишли Praynig Колкото и да обичам зимата вече искам да си ходи изперквам в къщи,Мишко и той има нужда от разходчица.
Добре дошли на всички нови мами   bouquet Ако не сте записани на първа страничка,аз бих ви записала.Но понеже не ми се рови назад може да ми пишете на лични-информация каквато сме записвали за всяко бебе на първа страничка може да видите.Проверете дали вече не сте записани и ако не драснете ми и по късно ще ви запиша.

хайде хубав ден Hug

П.С. Писихриси
споко аз лично не се обиждам,въпреки че живея в София от както съм се родила.Изобщо не я обичам,с удоволствие бих се махнала от тук.Бих живяла другаде,но засега няма как.Толкова е мръсна,шума ,претъпкана и ужасонска Sick

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 08:59 от mia_aurora

# 586
Синапова,
как си могла да чакаш 2 часа с бебето при кашлящите  ooooh! Аз щях да си тръгна веднага. А нямате ли отделно време за детската консултация? При нашата лекарка ДК е 2 пъти седмично между 1,30 и 2.00. А по принцип пред лекарския кабинет спешни случаи и малки бебета са с предимство, така че звъннете по телефона лекарката да дойде да ви извика тя и така няма да има мърморещи. Аз ги разбирам много добре, защото хората са си излезли от работа и страшно бързат, та затова са изнервени. Никой не обича да го предреждат.
А за кърменето в поликлиниката - ами случва се, тъкмо си дала пример на пуберите  Mr. Green Като чакахме за ортопед и на мен ми се наложи да кърмя в чакалнята, то дори не се разбира какво точно правя, изглежда все едно си гушкам бебето. Поне никой не ме загледа.
Затова и 3 пъти ходих до социалните да си подам документи за еднократна помощ - като видех, че има хора - директно се изнасях, защото ми е ясно, че с количка, без количка - никой няма да ме пусне първа.
Яничка, големи са вече твоите дечица  Grinning
Мария, конкурс за сладкиши значи  Laughing И после конкурс за най-голяма обиколка на ханша можем да си направим всички сладкарки  Mr. Green
Портокалчо, аз преди живеех в Левски също.

# 587
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Мария Крумова, много неприятен инцидент.
Представям си как си се притеснила.

Синаповая, нямам думи направо.
Но в случая вина има и вашата лекарка.
Би трябвало отделно да има време за
детска консултация.
Не е редно болни и възрастни да чакат заедно с бебетата.

Деси, аз също бих се върнала на работа.

А, да споделя, днес ще ходя на протеста срещу ГМО!  Peace

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 09:46 от Gulia

# 588
Оу добро утро и от нас Simple Smile
Мия много ме развесели със случката с пицарията, ех спомени, спомени. Ей да се оправи времето и да се виждаме. Ама тогава с личната сервитьорка беше много яко и как гледаше горката, ама как не то ако станем квито бяхме огромни всички, все в 9 месец  Joy
sinapovaaya леле ужас, ама вие вярно ли нямате детска консултация? Иначе те признавам, това с кърменето пред тайфата и смяната на памперса евала Simple Smile
Айде аз изчезвам че май трябва да се приспиваме че почнахме да се сърдим
ММММ да ви питам по колко ви спят бебоците, че моя май малко спи през деня и вечер е много кисел  newsm78

# 589
Добро утро  Hug

Влизам само да ви се похваля, че ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ТАТИ!!!

Не ме чакайте в близките дни  Mr. Green Като се нарадваме ще ви пиша и ще чета.

Благодаря на всички, че бяхте с мен през тези дълги 6 месеца!

# 590
  • София
Добро утро   Grinning!

Днес ей така без нищо Ева ми се кикоти сумати време сутринта и накрая заспа Simple Smile.

sinapovaaya - много гадна случка, съчувствам ти. 

yani4ka_83 - честит 4 месец (леле ние още бутаме за трети Simple Smile, ама така е като сме в края на върволицата )

desitalee - тая работа перфектно ми звучи направо. Ще имаш с какво да се разнообразяваш пък и щом парите са добри ...

steysi86 - Честито  Laughing.

Навънка е меко и топло дано да може да се излиза, че го дават уж да вали .....

# 591
Добро утро  Hug

Влизам само да ви се похваля, че ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ТАТИ!!!

Не ме чакайте в близките дни  Mr. Green Като се нарадваме ще ви пиша и ще чета.

Благодаря на всички, че бяхте с мен през тези дълги 6 месеца!

newsm44

# 592
  • София
steysi86     smile3501 smile3501 smile3501

# 593
  • София
didkata86-ти къде живееш бе мила?
Добре дошла на новата мама Hug

Леле от вчера не съм влизала и колко много имам да чета! По-късно ще чета и ще пиша повече, защото мисля малко да излезем сега!
ЛУ живея в дървеница....Вие?!

# 594
didkata86-ти къде живееш бе мила?
Добре дошла на новата мама Hug

Леле от вчера не съм влизала и колко много имам да чета! По-късно ще чета и ще пиша повече, защото мисля малко да излезем сега!
ЛУ живея в дървеница....Вие?!

кв.Витоша

# 595
Стейси-
Имате да наваксвате много-,такаче ти извиняваме отсъствията предварително

# 596
Оууууууу Стейси честито, кой като теб с ТАТИ  Grinning
Много да се напрегръщате и нацелувате и  Embarassed
Ох не мога да си представя колко ви е хубаво Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 597
ПРИВЕТ И ОТ НАС

тази сутрин се напънах да отметна малко чистене и миене.....малко гимнастика, само гладенето остана и имам да скъсявам няколко панталона, но все ме мързи да вадя машината.
Днес се сетих че скоро ще имам още една грижа......като се запролети да стегна балкончето откъм цветенца да има къде да си пия чайчето сутрин. А и трябва ремонт да правим на нашата спалня за да се освободи детската стая.....абе пак разправии.

maymunski - Дария след сутрешното хранене си лежи в активната гимнастика  и след като порита около час заспива до следващото, после пок така и като я изведа на обяд откарва по 3-4 часа сън. Привечер не спи до 21,00ч. тогава още час и половина до последното ядене в 22,30 и оттам до 4,00ч сън

steysi86 - честито...много приятни мигове заедно и после да разказваш

Янечек - те нещата вървят ръка за ръка - яденето и ханша. Аз както обожавам тестено и сладко...мани мани. Добре че още не са измислили сладкиши без яйца и мляко. Поне един плюс на противоалергичната ми диета.

Margaritka79 - най-вероятно не се кикоти без нишо, но ти никога няма да разбереш на този етап. Често се чудя какво им се върти в главите на малчовците  newsm78. И винаги се сещам за онова филмче ВИЖ КОЙ ГОВОРИ

ВЪПРОС - с мъжо нали сме намислили да ходим до Прага по гергьовден, но от снощи умуваме дали да оставим детето или да го вземем с нас. Много налудничаво ли ви звучи. И някой пътувал ли е с малкото си дете. смятаме със самолет да прехвърчим до там. Аз не се притеснявам да я оставя девойката на нашите и на свеки, но мъж ми се двуоми по въпроса

Мияяяяя - във вчерашния ти пост от сутринта си написала че старите маМи от форума са ЗАЧЕНАЛИ  #Crazy Shocked #Crazy вместо зачезнали  Joy Joy Joy първоначално изглупях КОГА УСПЯХА ДА ЗАЧЕНАТ....ПОСЛЕ СХВАНАХ  Mr. Green

pisihrisi - Вярно мръсен ни е града и шумен, но като свикнеш на темпото после ти е странно на някое по-кротко място.  То вашия град е като курорт малко, а как ви харесвам сладкарница Стратилат мисля че беше........Закусвала съм там няколко пъти.

отивам да приспивам Дария за да мога да си взема душ - това е ...не остава време за екстри вече

# 598
maria.krumova, дали ще отидете с детето до Прага си го мислете. Ако става въпрос за ден, два, три и има на кого да го оставите, мисля че ще е по-добрият вариант. Иначе за летенето, не е проблем. Аз летях с бебчо от Испания за България, когато беше на 11 дена.

# 599
Здравейте момичета, мерси за топлото посрещане,

sinapovaaya ,sin4eska сменяйте си педиатрите.Такова чакане пред кабинети с малки бебета е недопустимо.Когато избирах педиатър,много важно за мен беше кабинета да не е в болница/подади разбираеми причини и за има отделен прием на бебета.Засега съм доволна ,но ако ми направят подобен номер ,да чакам ,веднага я сменям Naughty

и аз съм на същото мнение, ЛЛ или педиатрите трябва задължително да имат часове само за детска или женска консултация, не го разбирам това да събират болни и здрави на едно.

Относно плакането при обличане с дрешките за вън и при нас се е получавало така, защото и е топло, даже ни се е случвало да заплаче и в топъл магазин като влезнем с количката.
Стейси, много се радвам за вас. Grinning
И днес е валежно при нас  и не става за излизане, дано комшийката с бебе октомврийче ни дойде на гости да пием кафе.

Общи условия

Активация на акаунт