Яничка честита месечинка четвърта,нацелувай сладурковците

Мимиту съжалявам за страха който си преживяла.Много нагушкай Дари от нас
Ти си като обединяващо звено м/у софииските мами
Нали си мобилна а и безстрашна шоферка та добре си запълваш дните
Ние с Кики сме на една плюнка разстояние...ама кат няма кой да плюне т.е и двете сме шифьорки амъъъ..немож се престрашиме да тръгнем сами с бебоците.Портокалчо по принцип люлинската банда първоначално бяхме-аз,Кики,Хрисето и Стелето.После си добавихме и Елвиресте,Електричка и обединяващото звено на всички софииски мамини банди-Мимиту.А всъщност само аз и Хриска сме от люлин хайде и Кики я броим,после най-близо да нас е Елвиресте,после Стелка и най-далеч живеят Елекрта и Мими.
Диди не питай за форумски срещи,разчитай на районни такива.Защото тук сме все несериозни мами.Докато бяхме бременни колко срещи форумски организирахме и само 4-5 мами се събираха.Добре че почнахме да ходим на лекции да се събираме повече и различни мами.Никога няма да забравя след една от лекциите в Бейбимола като отидохме в близката пицария около 11 бременни мами Ей така ни гледаха
момичето стоеше през цялото време до сепарето ни.Лелеее ако се събереме толкова мами с колички
ще решат че сме излязли на митинг да протестираме за нещо 
Кикеееее снахата много хубава бреееей брей и плаче точно като дама.Или като малко коте-мрън мрън Мишко трябва да й даде уроци по рев
Десита хич не отказвай това страхотно предложение.Хем за един ден хем и добри пари.
Синапова знаеш докато бяхме бременни колко ужасонски случки сме имали с гадни и нетактични хора.Гледаха ни коремите и ни крещяха или се държаха отвратително.Тъй че не ме учудва отнощението им и сега да е такова.Само незнам защо си била толкова търпелива,както и неразбирам защо не си с час за консултация.Ние имаме винаги час,ако е в 12:30ч отиваме в 12:25 за да не чакаме сред кашлящи и подсмърчащи.И даже жената излиза и казва-"Бебе Михаил тук ли е?"Може някой да чака от час и половина за преглед но има ли час някое бебе никой нищо не казва.Е ако отидеш не за консултация а за преглед с някакъв проблем си чакаш.Но понеже тя е педиатърка и повечето и пациенти са деца.Въпреки че ние като ходихме за червените петънца едни хора ни пуснаха бяха с 3-4 годишно дете.Но аз колкото и да съм свитичка никога не бих стояла като теб.Или смени лекарката или искай да ти записва час или нахалствай

Нашите колики вчера се завърнаха дано през ноща да са си отишли
Колкото и да обичам зимата вече искам да си ходи изперквам в къщи,Мишко и той има нужда от разходчица.Добре дошли на всички нови мами
Ако не сте записани на първа страничка,аз бих ви записала.Но понеже не ми се рови назад може да ми пишете на лични-информация каквато сме записвали за всяко бебе на първа страничка може да видите.Проверете дали вече не сте записани и ако не драснете ми и по късно ще ви запиша.хайде хубав ден

П.С. Писихриси споко аз лично не се обиждам,въпреки че живея в София от както съм се родила.Изобщо не я обичам,с удоволствие бих се махнала от тук.Бих живяла другаде,но засега няма как.Толкова е мръсна,шума ,претъпкана и ужасонска
Аз щях да си тръгна веднага. А нямате ли отделно време за детската консултация? При нашата лекарка ДК е 2 пъти седмично между 1,30 и 2.00. А по принцип пред лекарския кабинет спешни случаи и малки бебета са с предимство, така че звъннете по телефона лекарката да дойде да ви извика тя и така няма да има мърморещи. Аз ги разбирам много добре, защото хората са си излезли от работа и страшно бързат, та затова са изнервени. Никой не обича да го предреждат.