Особено в този грипозен сезон. А аз се ядосах, че чаках 5 мин. с бебето последния път...

galaMa Кърмиш ли? Понеже виждам си на режима на Дюкан.
а ти - думи нямам просто колко си организирана!
Ама вие да ви питам как излизате с количките навън, за мен е мисия невъзможна с тоя сняг, аз съм само с летни гуми 
Нахраних го.
Нахраних го. 

Видях и едно бебе на две седмици и направо ми се насълзха очите, едно мъниичкоо
но като се постопли и мен няма да ме свърта много. Мимето Крумова е с читава кола, а аз пестя от гуми тази година защото колата не ми е спешна сега
Да ти растат дечицата здравички и слушкащи
А ето и линк към клипчетата http://www.facebook.com/kirilka.ivanova?v=app_2392950137 Нещо напоследък ме хваща параноята, че някой откачен ще съ възползва от снимките ми
Пише че в момента са недостъпни!
Това предполага, че знаеш руски и френски език перфектно
Ето нещо което незнаех за теб 
Запознах се със страхотни хора 

! Ха кажете ми защо не спа докато го возих, като стигнахме до пред блока
Мами кажете вашите по-голями деца как са били! Даже и сега бебчовците, разстройват ли се когато има повече хора около тях?? 
а и сега е един кисел и много скърца!
Задължително трябва да се видим! Кой друг живее близо до нашия окръГ?
Милата ти! Заслужаваш
за това, което си преживяла!!! Как може да има такива хора, които няма да пуснат майката с бебето ... и да има се не види, виждат, че се мъчите и ти и детето!!! Но да ти кажа май педито си е виновно! При мен има друга стая за бебетата и аз влизам там, а като съм с час веднага ме взима! ...
но без да ми се сърдиш...замисли се малко
....като мине малко време, ситуацията ще ти се струва доста смешна!
не мислиш ли? В такива филми могат да ни вкарам малките келемета, че ... не е за обясняване!
. То много кротко. Пу да не му са уроки. А щях да те питам с тези твои закуски на чай и бадеми не ти ли намаля кърмата или цедиш за да докарваш добра лактация?