Отговори
# 9 105
А на мен ми е интересно при демонстрации "за" и "против" довечера кой ще отговаря за реда и кой ще носи отговорност. Имаме ли в момента правителство или целокупно се врътнаха и казаха "Ами, оправяйте се сами".

# 9 106
Някой хора са толкова ограничени в мисленето си ,че не виждат по далеч от носа си .
Банкянския цървул за 3 години до толкова им наби в канчетата , че нямат друг избор освен него или останалите крадци Костов-Мостов и тройната коалиция / пардон , ламя/.
Абе хораааа , имате избор !
Изборът е наш!
Силата е в нас да си изберем каквото управление искаме ,
ако искаме президентска република
ако искаме мажоритарно избрани народни представители
ако искаме монархия и Цар Киро за суверен
Ако искаме може да си поръчаме да ни докарат от Москва мумията на Ленин и ей ви комунизъм
Стига се дръжте като оплаквачки на умиралка - решение ще се намери , не правете хората в България толкова прости!

# 9 107
Кажи кой е алтернативата?

Няма нужда никой нищо да ми набива в канчето- очевАдно е, че всичките са един дол дренки.
За съжаление много от хората в страната са прости. И неорганизирани.

# 9 108
Емил Кошлуков във фейса:

Айде честито на печелившите! Сега служебният кабинет ще оправи и строежа на Иракли, а като дойде тройната коалиция пак, ще довърши заменките и ще почне Белене, само не знам Доган колко ще му е възнаграждението за новия реактор, че нали е енергиен консултант...
А аз пък не знам какво само треперят от Доган като той вече слезе от политическата сцена,и въобще ако имаше нещо с/у Доган цялата власт беше в ББ и компания да са го осъдили ,а не само да ни плашат.А те бутнаха някъкво барбекю...........

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:27 от MG18

# 9 109
Не знам какво толкова защитавате ББ и ГЕРб, според мен българина точно по време на тяхното управление обедня много, именно тогава се замразиха и заплатите, моята не е мръднала с един лев още от 2008, а през цялото това време например тока е нараснал с 240%/това майка ми го е чула днес по тв/, също и водата и цените на другите услуги.Масово хората в БГ вземат по 400-500 лева, изключвам тези в столицата, които може да вземат повече.Това на нищо не прилича, ние сме на едно от последните места по доходи от ЕС, но си го заслужаваме, защото не можем да си изберем кадърни политици, които да ни управляват като хората и това е.
Аз лично не бих гласувала за никой, вече 23 години сърбаме попарата на прехода и все още не можем да се оправим.А спомняте ли си в началото на 90 те колко хора мислиха, че след падането на Бай Тошо от власт ще живеем по-добре..

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:28 от gitadam

# 9 110
MG18 - много е наивно да се смята, че Доган е слязъл от политическата сцена. Не е.

# 9 111
Кажи кой е алтернативата?

Няма нужда никой нищо да ми набива в канчето- очевАдно е, че всичките са един дол дренки.

Искаш да ти кажа ли ?
Знаеш ли колко взимам за предсказания.
Тая корона на главата ми да не е от тръстика !
 PraynigОгромно извинение за спама . Praynig

# 9 112
  • Варна
bavmorda Редно е като кажеш "А" да кажеш и "Б".  Peace
Общи лафове всички знаем да редим.

# 9 113
Чета ви и се хващам за главата-вие искате да ви се каже за кой да гласувате ли? ooooh!
Аз имам своята алтернатива, Винаги съм имала.Имате глави на раменете си.
Оревахте махалата с този Гойко 'начи......ай' да се маха по-бързо вече... Whistling

# 9 114
  • София

Е, то това е резултат от 20 годишни усилия  Laughing Съсипване на първо място на образованието. Прост народ лесно се управлява. Няма нужда от учЕни  Wink

# 9 115
Чета ви и се хващам за главата-вие искате да ви се каже за кой да гласувате ли? ooooh!
Аз имам своята алтернатива, Винаги съм имала.Имате глави на раменете си.
Ще споделиш ли алтернатива или ще си чешем езиците?
Станишев?
Доган?
Костов?
Кунева?
Сидеров?
Яне?
...................
Терминал 1?

# 9 116
bavmorda Редно е като кажеш "А" да кажеш и "Б".  Peace
Общи лафове всички знаем да редим.
Ти какво очакваш да кажа ?
Коментари като '' ...ама кого да изберем  ..?,...кой е алтернативата ....? - ме хвърлят в тъча .
Все искате някой да ви каже А или Б  ами научете вече азбуката големи хора сте !!
п.с. а  това за общите приказки можеше да си го спестиш , щото от вчера насам се начетох на безсмислици и  лакърдии в тази тема

# 9 117
Тя си е Моя тази алтернатива. CrazyИли искаш аз да ти диктувам.Дори малката ми дъщеря не е толкова стадна и инертна..... ooooh!
Ако ти кажа-Царя-това за ТЕБ какво променя???Намери си ТВОЯТА алтернатива, не си на 5.
Егати , то бива вайкане, то бива чудо, ама ей заради вечното вайкане тук бих емигрирала, а не заради Станишев или Доган.
Какво пищите толкова, сто теми пуснали с по сто удивителни.Ми маха се Бойко, идва време за избори, то е съвсем близко това време, може и предсрочни, гласуваме си...Кое му е трагичното?

# 9 118
  • Варна
Jizzlobber Браво на теб, умница!
Ще споделиш ли на нас непросветените (или глупавите?)?  Praynig

Никой не реве за Бойко, чудим се какъв заместник да му намерим.

bavmorda Толкова ли е трудно да вденеш какво се пита?  Rolling Eyes
Очаквам да кажеш нещо от сорта "За мен един добър избор би бил........." и да споделиш.
Не разбирам, страх ли те или се правиш на интересна?

# 9 119
Северина, няма да ви просветля.Това, което искаш от мен се нарича пропаганда.Няма да пропагандирам за никой.Големи хора сте-създайте си СВОЙ модел-какво искате и какво допускате-и гласувайте.Не чакайте някой да ви каже за кой.Отчаяна съм от вас.
За мен какво е добър избор си е за мен.Мислете.Имате глави.И определете кое е доброто за вас.Елементарно е.Освен това пропаганда, политическа, е забранена във форума. Crossing Arms
Да му намерили заместник.....не сте в час..
ми нека видим на сцената кой се качва първо, нека се насрочат избори, ще видим какво се "предлага"
Или-издигнете си някой СВОЙ представител.Досега никога ли не ви е вълнувало и чакате нчкой да спусне директива-аууу, този хо харесвам-гласувайте за него. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт