ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7

• 89 959
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Осло
Eто ми я вече монтираната лампа ,за която толкова се чудех ,как се казваше в предната тема  Laughing
http://deata.multiply.com/photos/album/7#photo=76

Поздравления за чудесния дизайн!
Лампата е страхотна и на нас ни направи впечатление, Декември 2008 я нямаше в колекцията ( принципно тогава наблягаха повече на текстилни и метални лампиони ) а Декември 2009 я видяхме в Икеа Букурещ, много е красива но не пасва на панелката ни с височина на тавана 2.40 затова си останах с мечатата за някой ден...
_re_ge - под "не пасва на панелката ни с височина на тавана 2.40" какво разбираш..височината на нашите тавани е мъъничко над 220  Wink

# 76
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, пускам един линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464174.0, ако можем да помогнем.Това е едно прекрасно момиченце, на което преди време помогнахме за лечението, сега отново има нужда от нас. Нека който може, да помогне Peace

# 77
  • софия

_re_ge - под "не пасва на панелката ни с височина на тавана 2.40" какво разбираш..височината на нашите тавани е мъъничко над 220  Wink
Честита лампа, много е готина, като всичко. Защо е толкова ниско?  bouquet

# 78
  • София/Осло

Честита лампа, много е готина, като всичко. Защо е толкова ниско?  bouquet
Благодаря ти  Hug
Толкова е.  Майка ми е на калкан при нас, но при нея са по високи таваните. Не ни пречи де  Laughing

# 79
  • софия
Ами по снимките не изглежда ниско Simple Smile. Тия дни ако спре да вали снега ще ходя до Истанбул, и се чудя дали мога да си нарамя едно такова http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90106506. Много ми харесва и мисля, че бая дребни боклуци ще събере. Мъжа ми се сърди, че щял да стои от неговата страна на спалнята Mr. Green.
Малее, 37 кила, няма да стане #Crazy. Колкото и да е близо ИКЕАта до автогарата...

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 00:30 от eropampero

# 80
  • София/Осло
Не, не е ниско.
Защо не го поръчаш по Никола, eropampero ?

Юху, на местния сайт тия дни са качили цели 9 страници с нови артикули. Заповядайте, ако ви се разглежда. Grinning
Аз пък от тук си харесах стикерите за декорация. Мисля, че са много подходящи за момчешка тийн стая
http://www.ikea.com/ch/it/catalog/products/20167471

Трябва и да си търся нощни лампи.

# 81
  • софия
Не, не е ниско.
Защо не го поръчаш по Никола, eropampero ?

е така ще стане, ама ми се искаше като съм там да си купя нещо. сигурна съм, че ще намеря какво да награбя де. Laughing

# 82
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Извинявам се за въпроса, ако е добре известне отговора, ама кой е този Никола ,по който си поръчвате Rolling Eyes Rolling Eyes

# 83
  • sofia
и аз с такъв въпрос е включвам -  Никола ли беше момчето, което доставяше поръчки от румънската Икеа и ако да, може ли някакъв негов телефон. Знам, че из предишните теми го имаше, но не съм сигурна, че ще го открия. 

# 84
  • София/Осло
magnoliamm, pasta   - да ,това е човекът ,който доставя по поръчка от ИКЕА.Но аз му нямам телефона, моля ,който го има да го пусне отново ако е възможно  Hug

# 85
Здравейте в новата тема Grinning
На мен ми докараха преди десетина дни това,това,това и това,последните две в черно.В магазина са твърдяли,че вече нямало да има от тези в бяло newsm78 някой има ли идея дали в солунската ги има в момента?
За сега сме монтирали само това от серията LACK за книжки в детската стая,ето снимки 1  2  3

Благодаря на Sve_dim за мнението за белия офис-стол,и други положителни мнения за него получих,тъй че го поръчах и го чакам,заедно с това.Чакам да отворят гръцката граница,за да посетя солунската Икеа за други джиджавки Grinning

# 86
Благодаря на Sve_dim за мнението за белия офис-стол,и други положителни мнения за него получих,тъй че го поръчах и го чакам,заедно с това.Чакам да отворят гръцката граница,за да посетя солунската Икеа за други джиджавки Grinning
Моля, пак заповядайте! Имам доста неща от ИКЕА. Когато мога, се включвам с коментари.
Бингъл, много красиво се е получило в детската Ви!

Та, за Никола, ето телефоните: 0899219914 i 0885129253

По темата за лампите мислех да изрекламирам Барометър-а, ама ме изпревариха.
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40089571

# 87
  • София
бингъл, и аз им се чудя на тези рафтове триъгълните и сега като ги гледам във вашата детска много ми харесаха.
Ако е удобно, ще покажеш ли после и мини-библиотеката Expedit как стои? И на нея и се чудя, ама за трапезарията.

# 88

Ако е удобно, ще покажеш ли после и мини-библиотеката Expedit как стои? И на нея и се чудя, ама за трапезарията.

И аз искам да помоля за същото  Praynig
Много я харесвам и всеки път, като отидем в Икеа с мъжа ми се "дърлим", като стигнем до нея, но сега съм решила вече да не отстъпвам, ако трябва и на Никола ще я поръчам  Mr. Green

# 89
Гуш,red shoe /честита бременност,лека и прекрасна!/ ,ще покажа,само да я сложим,което ще се случи най-рано след две-три седмици,тъй като първо предстои боядисване,та чакаме да загрее малко времето Peace
Сега й се чудя на същата,само че осморка,пак за детската,за да слагаме кутии с играчки на нея,но първо ще видя как ще стои  на стената по-малката.

Общи условия

Активация на акаунт