Клуб "Парфюмен ценител" 31- Nose: Jean-Claude Ellena

• 35 485
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
goddess, кажи кои, не пускай бомбата само с това "четири аромата"  Simple Smile
Душках четири,помня само два:Private Blend: Black Violet и Private Blend: Purple Patchouli.
Ще питам за другите два кои бяха,ама до сега няма парфюм на Том Форд,който да не ми е взел акъла,а си имам само Цветния воал и мъничко от Черната орхидея,дори мъничка пробичка на Бялото пачули.
Моля те,не ме карай,да ги описвам,че само от душкане нищо няма,да мога да кажа,то и от проба не ме бива в описанията де и ви се възхищавам,като описвате някой парфюм.

Black Violet нямам удоволствието да познавам, Purple Patchouli ми харесва, но за мъж.
Да се опитам да отгатна: другите два са Noir de noir и Champaca absolute? За втория не съм съвсем сигурна.

# 241

Дези, ако си фен на Кавалие, трябва да пробваш Синема. Мисля, че много ще ти хареса (доколкото съм успяла да си изградя представа за предпочитанията ти). Hug

Права си, много ми е любим Синема. Есента си взех цял буркан 90мил. Много е красив.
Аз си правих равносметка на най-любимите аромати днес и се оказа, че немога без поне 15. Rolling Eyes
А има много, с които не съм се запознала. Целта ми е да намаля селекцията, но все още не знам как.

Теди, благодаря, че сподели.  bouquet
Много се заинтригувах и си ги отбелязах за тест.

По темата за Серпентина, аз малини не усещам, при мен започва с много силна папрат, което предполагам е артемизията.
След това се показва пипер и поляна с диви теменужки. Паралелно с тях се появява разцъфнало дърво и екзотични цветя.
Усещането ми е за джунгла от една страна, а от друга, за златен съд на дъното на езеро. От къде идва представата за  злато не знам, но точно такива мисли ми навява. Ароматът е слънчев и топъл, може би затова.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 20:13 от Deziderata

# 242
Душках четири,помня само два:Private Blend: Black Violet и Private Blend: Purple Patchouli.
Ще питам за другите два кои бяха,ама до сега няма парфюм на Том Форд,който да не ми е взел акъла,а си имам само Цветния воал и мъничко от Черната орхидея,дори мъничка пробичка на Бялото пачули.
Моля те,не ме карай,да ги описвам,че само от душкане нищо няма,да мога да кажа,то и от проба не ме бива в описанията де и ви се възхищавам,като описвате някой парфюм.

Black Violet нямам удоволствието да познавам, Purple Patchouli ми харесва, но за мъж.
Да се опитам да отгатна: другите два са Noir de noir и Champaca absolute? За втория не съм съвсем сигурна.
Може и те,да са били,ама хич не ги и запомних,с надеждата,да ги забравя по-бързо,нооо уви #Cussing out Сега сигурно и ще ги сънувам.Ако изкарам ооще 3 месеца и половина без нови обувчици,може и да потърся нещичко.
Аз си харесвам и някой мъжки аромати,писва понякога от цветя и ванилиики и т.н.Иска ми се нещо по-хард от време на време.
При следващата парфюмна среща ще ги душкам по-обстойно,че сега ми ги дадоха накрая и вече се бях омагьосала.

# 243
  • Варна

Може и те,да са били,ама хич не ги и запомних,с надеждата,да ги забравя по-бързо,нооо уви #Cussing out Сега сигурно и ще ги сънувам.Ако изкарам ооще 3 месеца и половина без нови обувчици,може и да потърся нещичко.
Аз си харесвам и някой мъжки аромати,писва понякога от цветя и ванилиики и т.н.Иска ми се нещо по-хард от време на време.
При следващата парфюмна среща ще ги душкам по-обстойно,че сега ми ги дадоха накрая и вече се бях омагьосала.

И другия път заповядай на среща във Варна  Wink

# 244

И другия път заповядай на среща във Варна  Wink
Ох,mims ако можех с удоволствие.Като се стопли малко може и да се замисля,че сега с тези замръзнали пътища и поледици,хич не ми се кара до там,ама ако се навият бургаските момичета,може и да спретнем една морска парфюмна среща  Wink то колко е до Варна  Rolling Eyes

# 245
Днес тествах хиляда и сто неща и се влюбих в Сенси на Армани. Разкошна креместа ванилия и цветя. Ухае на чистота и нежност. Никак не е предизвикателен, но пък си трябват и такива аромати. Имам си мъничка отливчица и ще си я кътам, че май вече никъде го няма този аромат.

колко обичам да чета хубави неща за любими парфюми от любими хора   Mr. Green
вярно е зачезнал от он-лайн магазините  Twisted Evil

# 246
# 247
Ами, Бубс, оказа се, че се намира тук-там и то в бг сайтове. Но от конкорд-бг няма да си го взема, не и при тези цени.
Ще му мисля като ми свърши отливката.
В мегашоп има White notes, но не го познавам. Дали е много по-различен? newsm78

# 248
  • София
По-различен е, по-лек и цитрусов, няма го това креместото, което те кефи (и мен де Simple Smile ) в класическия. Трябва да се видим да го душнеш  Hug

# 249
По-различен е, по-лек и цитрусов, няма го това креместото, което те кефи (и мен де Simple Smile ) в класическия. Трябва да се видим да го душнеш  Hug

Ще се видим със сигурност, но като те знам теб, щом ти е цитрусов, значи не го ща  Wink. Не ,че не обичам цитруси, но си искам класическото Сенси.

# 250
има разлика между двата - белите нотки са много по-ефирни и измити и вероятно това, което Атти нарича 'креместо', а аз - 'плътно', и което харесваш, липсва

Smartie, видях го в Марви, но понеже не познавам този магазин, не пуснах линка, за да не се приеме като препоръка  Peace

пп тестерът на Серпентината на Кавали дали е с капачка?

# 251
има разлика между двата - белите нотки са много по-ефирни и измити и вероятно това, което Атти нарича 'креместо', а аз - 'плътно', и което харесваш, липсва

Smartie, видях го в Марви, но понеже не познавам този магазин, не пуснах линка, за да не се приеме като препоръка  Peace

пп тестерът на Серпентината на Кавали дали е с капачка?
Без капачка е Peace

# 252
  • Бургас

Velvet Gardenia, Amber Absolute, Purple patchouli, Black Violet

# 253
  • при морето
Не,Буб,не е с капачка,уви! Wink

# 254
  • Варна

Velvet Gardenia, Amber Absolute, Purple patchouli, Black Violet

Нито едно попадение нямам  Laughing
Не чета внимателно, по-скоро - не помня какво чета  Embarassed, със сигурност е писано.
ga_aMa_He, кажи за първите два, моля.

Общи условия

Активация на акаунт