Клуб "Парфюмен ценител" 31- Nose: Jean-Claude Ellena

• 35 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ах какви сте...ще я тествам в БЗ  Crossing Arms

# 706
Харесвам много Алегориите,срам не срам признавам си,преди много години си купих една Магнифика,тъй като бюджета ми тогава беше доста по-ограничен от сега,а милилитрите доста и да си кажа бях възхитена,пазя си шишенцето и до ден днешен,дори сега си душках капачката Crazy Права е Денси за аромотерапията,трябва да си купя пак,но някоя друга Laughing ще се огледам в Дъглас какво има......

# 707
слаби са ми Алегориите, не ме радва нито една от тях, а някои са ми откровено неприятни  Confused

# 708
  • Варна
Имала съм 2-3 Алегории, приятни са ми, но са ми много слаби, ползвала съм ги като боди-мист след баня.

# 709
Макар и слабички харесвам някои Алегории, все още мечатая за билковата, а една приятелка каза, че й миришела на поле  Laughing

# 710
Някои от Алегориите са много приятни и свежи, и дори имат трайност. Моят любим е Herba Fresca (този е от малкото зелени, които харесвам).  Мирише на прясно окосена трева с цветя тук-таме. Розата Манифик много ми харесваше преди години. Грейпфрута също го носех през лятото преди време, но после някаква нота в него започна да ме дразни и го подарих. Мандарината е страхотна, наистина, ако човек иска мандарина--свежа, сочна, и слюно-отделяща, много близо до самия плод.

Съвсем, съвсем сериозно замислям Амуаж Епик...   Crazy  Има ли други почитатели на Епик?  Какво мислите за него?

# 711
Имала съм 2-3 Алегории, приятни са ми, но са ми много слаби, ползвала съм ги като боди-мист след баня.
Именно,когато искаш,да си починеш от ангажиращи аромати Wink

# 712
  • Варна
Спор няма, Алегориите поне за мен са чудесен начин човек да се почувства свеж, без непременно да е традиционно парфюмиран  Peace

# 713
  • Sofia
Харесвам много Алегориите,срам не срам признавам си,преди много години си купих една Магнифика,тъй като бюджета ми тогава беше доста по-ограничен от сега,а милилитрите доста и да си кажа бях възхитена,пазя си шишенцето и до ден днешен,дори сега си душках капачката Crazy
Не разбрах от какво точно те е срам?

Pivoine Magnifica ми е любимата алегория - най-свежите ириси! Имам и Грейпфрут; Иланг-ванила я размених, като разреден Л'Инстант ми е, а Angelique-Lilas ме дразнеше с нещо тревисто. Мандарината ми харесва, но за ароматизатор за помещение, не мога да я възприема като парфюм.
Сега чакам Ментафолина на сляпо.

# 714
Харесвам много Алегориите,срам не срам признавам си,преди много години си купих една Магнифика,тъй като бюджета ми тогава беше доста по-ограничен от сега,а милилитрите доста и да си кажа бях възхитена,пазя си шишенцето и до ден днешен,дори сега си душках капачката Crazy
Не разбрах от какво точно те е срам?

Pivoine Magnifica ми е любимата алегория - най-свежите ириси! Имам и Грейпфрут; Иланг-ванила я размених, като разреден Л'Инстант ми е, а Angelique-Lilas ме дразнеше с нещо тревисто. Мандарината ми харесва, но за ароматизатор за помещение, не мога да я възприема като парфюм.
Сега чакам Ментафолина на сляпо.

Имах предвид,че са сравнително евтини за количеството,което получаваш.
Но бих си купила  1-2 в момента,които съм си харесала,защото наистина са като аромотерапия. Crazy

# 715
Някои от Алегориите са много приятни и свежи, и дори имат трайност. Моят любим е Herba Fresca (този е от малкото зелени, които харесвам).  Мирише на прясно окосена трева с цветя тук-таме.

За този говорех и аз  Peace
Вече не я мисля, пръчах я преди малко  Embarassed

# 716
Имах предвид,че са сравнително евтини за количеството,което получаваш.

и мислиш, че това е срамно  Laughing
за мен не е - пръскам се с нещо, защото ме радва, а не защото някой може да познае цената му, когато ме помирише  Flutter

днес 'открих' парфюм, който имах преди няколко години за няколко дни и после бързо му намерих нова стопанка  Mr. Green - Бялата кожа на Трусарди; и дъщеря ми много я хареса, което за пореден път ме кара да мисля, че в главите си масата от хората имат и стериотип за начина, по който трябва да ухае една парфюмирана жена; преди време, например, когато за първи път помирисах Бялата кожа, и аз имах, но все повече се водя от това, което ми харесва, а не от това, на което очаква да ухая, и приемам повече от 'нестандартните' парфюми като нещо, което носи радост на мен, а не само смут за околните; просто по друг начин не мога да си обясня популярността на някои парфюми в миналото, които в момента носят единици; може би пък някои му казват 'мода', а аз се опитвам да се изразя прекалено сложно  Crazy
с две думи, искам Бялата кожа и този път на никого няма да я подарявам  Mr. Green

# 717
Бялата кожа на Трусарди наистина е много интересен парфюм. Той, както и Донна-та, според мен носят истинския дух на бранда. Grinning

# 718
Бялата кожа на Трусарди наистина е много интересен парфюм. Той, както и Донна-та, според мен носят истинския дух на бранда. Grinning

уф, искам ги и двата  Twisted Evil
Доната само съм я тествала, много е красива ... защо спират такива прекрасни парфюми  Twisted Evil

# 719
  • Варна
Донна такъв тип като кожения ли е?

Общи условия

Активация на акаунт