Клуб "Парфюмен ценител" 31- Nose: Jean-Claude Ellena

• 35 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
На това,дето го обича всяка жена,ама не шоколад и тортички  Mr. Green

жокер, моля! или по-добре в прав текст  Grinning

# 16
На много горещо легло и двама души в него,ако е любимия още по-добре......  Embarassed

# 17
На много горещо легло и двама души в него,ако е любимия още по-добре......  Embarassed

ще спите ли? или имаш затруднения да напишеш 'секс'  Laughing
пък и май не всички жени го обичат, по-често срещам почитателки на шоколада, отколкото на секса  hahaha

# 18

ще спите ли? или имаш затруднения да напишеш 'секс'  Laughing
пък и май не всички жени го обичат, по-често срещам почитателки на шоколада, отколкото на секса  hahaha
Абе нямам затруднения,ама не помня разрешено ли е  #Crazy
А за това дали всички го обичат,обичат го ама е важно кой е мъжа и какво умее,та това е за мен Хабанита-секс с правилния мъж. Mr. Green че мъжете станаха много мързеливи

# 19
пробвай, ако те резнаш модераторите, ще знаеш за какво е  Mr. Green

# 20
пробвай, ако те резнаш модераторите, ще знаеш за какво е  Mr. Green
Много ми е весело и приятно тук,не ми се иска,да ме резнат.
А за шоколада,то за повечето жени е забранен,затова избират него ми се струва.На мен ми става много сладко от него,а и не ми е "противопоказен".
По този повод,може ли някой,да каже парфюм/сравнително лесно достъпен,не някоя лимитка на бясна цена/,който да ухае на шоколад и тютюн,че се сещам само за мъжки такъв,а много ми се иска Praynig

# 21
хм, 24 Фобург не бил на Jean-Claude Ellena  Rolling Eyes
любимци: Hermes Kelly Caleche и Yves Saint Laurent In Love Again Edition Fleur De La Passion - мислех, че имам повече негови неща  Rolling Eyes

# 22
  • София
Денси, страхотна тема   bouquet
Мечтая за Voyage d`Hermes , a парфюмите на Жан - Клод Елена, които имам и обичам, са Kelly Caleche, Un Jardin sur le Nil и Elixir des Merveilles. Т.е. идентифицирам го с Ермес  Laughing

# 23
хм, 24 Фобург не бил на Jean-Claude Ellena  Rolling Eyes
любимци: Hermes Kelly Caleche и Yves Saint Laurent In Love Again Edition Fleur De La Passion - мислех, че имам повече негови неща  Rolling Eyes
Да само Деликатния бил негов.

Ох Voyage d`Hermes изглежда чудесно. Ама по пирамида хич не е мой.

# 24
Имам Elixir des merveilles и Kelly Caleche. И двата обожавам.
А, щях да забравя In Love Again с пасифлора.

Като цяло творенията му са доста нестандартни. Обичам аромати, които не приличат на нищо, тествано до момента. При тези трите е точно така.
Познавам също и Eau de champagne и мисля, че е добър, най-добър от всички Сислита. Една идея по-зелен и студен, отколкото би ми се искало, но все пак усещам красотата му. За разлика от другите творения на Сисли.
Любопитна съм за Eau de Lalique и пиперената роза на The Different Company.

Що се отнася до вещерските парфюми: Ангел или Демон е добър пример. Много е дарк. Черния кашмир също, но той е по-студено-мистичен и подхожда на атмосферата на религиозен трилър, примерно. А Ангелът е еротично трилърест.

Хабанита не ми е дарк и мистик. Тя е изтънчена и съблазнителна.

# 25

Хабанита не ми е дарк и мистик. Тя е изтънчена и съблазнителна.

Много точно казано.Дори аз с моя беден опит при парфюмите,бих се учудила,ако 24 Фабор беше на  Jean-Claude Ellena.
Имаше едно време едни малки бутилчици,внасяха ги туристките от соц.лагера-точно на тях ми мирише.

# 26
момичета,аз пак ще попитам за по-обикновен и всеобщо известен парфюм на Bvlgary(Omnia green jade),тествах лосиончето и много ми допадна,мирише точно на сапунче,та въпроса ми е дали и той е толкова неатраен като останалите Омнии,понеже за тях много четох че били нетрайни.Много ще се радвам ако ми отговорите,понеже смятам да си го взема  Hug

# 27
Да парфюма не е с добра трайност, както и другите от бранда. Но все пак при всяка кожа е различно. А и щом ти харесва, какво значение има трайността, ще го подновяваш.

# 28
Денси,благодаря,а си и права че е до кожа,защото и за Curious на Бритни съм чела че е нетраен,а на мен почти цял ден издържа и за Зеления чай на Арден по същия начин

# 29
А Ангелът е еротично трилърест.

ъъъъ, в първия момент прочетох 'трътлест'  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт