"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 588
  • 680
  •   1
Отговори
# 630
Казвайте ако не ви харесват отговорите  Peace
newsm10

# 631
Достатъчен ми е и един отговор - Страхотен е!  Peace

# 632
  • КиТ
Страхотна анкета гласувах Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Виждам,че този отговор е набрал доста хора
Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 633
  • Бургас
И аз гласувах - страхотен е!  Blush

# 634

Нямах време да изчета всичко - само да споделя , че преди две години гледах Калин Врачански в Стара Загора в "Любовта на Зографа"... Никога няма да го забравя - дори и склерозата да ме налегне...На живо е толкова красив...Определено камерата не го "обича" - много по-красив е...А как играеше в онзи спектакъл - това момче ми взе ума...Който е от София и не го е гледал в някоя постановка , определено е изгубил.... Ще споделя , че съм на 48 години - киноманка съм...Купила съм си външен хард диск и в момента издирвам всичко стойностно - американско , руско , френско, италианско, корейско , иранско и записвам , за да го оставя за поколенията...А аз определено обичам стойностните филми като мине една , две години да ги гледам отново... Гледам , че във форума има и позитивни участници , но има и много критикари...Опитайте се да бъдете по-толерантни...Аз също гледам турско кино - отбирам , не гледам всичко...Но да се изкажете лошо за Мелодията на сърцето и Шехерезада -  предполагам , че има и още такива стойностни филми...Определено имат много техника , добри оператори и режисьори...Освен това посланието на филмите им е много добро...Да сте видяли в техен филм да се пуши....А в нашия само кълба от дим...И младите тинейджъри само това чакат...Има какво да научим от съседите...Моя приятелка се върна вчера от Турция - не беше за добро там...Откриха и разсейки и дъщеря и издири филиал на американска болница в Истамбул...Но в нея работят турски лекари и сестри...Каза ми , че няма никаква база за сравнение - за три дена са и направили толкова изследвания , колкото в България ще правят за повече от месец...А тя от шест години се лекува и то в София...Така , че мили момичета повече толерантност , четене , гледане , емпатия - опитай се да разбереш отсрещния защо постъпва така и тогава критикувай... Не задължавам никой с мненията си... Обичам този форум/БГ мама/ , защото има теми в които преобладават темите с чувство за хумор и се разтоварвам определено... Но тук отсъства за съжаление... Не искам никой да обидя... Преди малко сина ми се обади от Плевен...Пускали "Мисия Лондон" по кината - каза ми - "Мамо ,трябва да отидем и да подкрепим българското кино" - в смисъл , че ще дадем по 9-10 лева за билет , но нали е за нашето кино...Стана ми приятно...Успех мили майки - за са Ви живи и здрави децата и да Ви радват !!!

# 635
Въртим ,сучем и пак дойдем до това, колко хубави са турските сериали.
Не пушат когато снимат, но иначе почти всички артисти са снимани извън филма с цигари.
Е, кое му е доброто? Хайде в тази тема да не си разправяме за други сериали ,а само за този.
Когато искаме ще идем в темите ,които обсъждат други харесвани от нас сериали.
Тази тема е за "Стъклен дом". Голяма работа ,че в Плевен дават "Мисия Лондон"
Нали имат един киносалон. Нека поне един път на 10 години дадат нещо гледаемо. Mr. Green

Мога да кажа и колко идват от Турция да си правят зъбите в България.

# 636
  • ... да усещаш мириса на море ...
За феновете на Калин Врачански: във форума има вече тема за него Калин Врачански - по-добрият Хю Лори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489444.0

# 637
Не пушат когато снимат, но иначе почти всички артисти са снимани извън филма с цигари.
Е, кое му е доброто? Хайде в тази тема да не си разправяме за други сериали ,а само за този.
Нали имат един киносалон. Нека поне един път на 10 години дадат нещо гледаемо. Mr. Green

Mr. Green Peace Hug
Турските сериали и техният двоен стандарт..да има много да се говори по темата.    Mr. Green
Саркози им каза, че още не са пораснали за Европа, а нас ни приеха веднага:)

Но да, тук обсъждаме "Стъклен дом"

п.с. Знаете ли каква идея ми подхвърли днес колежката, докато й споделях сценария си;)
Каза, че Касабов е оживял, но ще инсценират смъртта му, така да защитят живота му(може би е  обещал да даде показания за голяма незаконна сделка, в която е участвал, но от която се  е отказал, защото се е уплашил)  Mr. Green

# 638
  • КиТ
За феновете на Калин Врачански: във форума има вече тема за него Калин Врачански - по-добрият Хю Лори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489444.0

Записах се в темата Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 639

Mr. Green Peace Hug

Турските сериали и техният двоен стандарт..да има много да се говори по темата.    Mr. Green
Саркози им каза, че още не са пораснали за Европа, а нас ни приеха веднага:)

Но да, тук обсъждаме "Стъклен дом"

п.с. Знаете ли каква идея ми подхвърли днес колежката, докато й споделях сценария си;)
Каза, че Касабов е оживял, но ще инсценират смъртта му, така да защитят живота му(може би е  обещал да даде показания за голяма незаконна сделка, в която е участвал, но от която се  е отказал, защото се е уплашил)  Mr. Green

Вечерта след серията аз предложих да го бяха оставили в кома ,а не да умре веднага.
ДМария ми каза ,че гледам много турски бози  hahaha и това не може да стане тук.
На мен много ми се иска участието на Ст.Данаилов да не е приключило с 15мин.игра. Peace Hug

# 640
Да и аз не мога да разбера защо все сравняват 'Стъклен дом'' с турските сериали.Казваш защо ти харесва и защо не и толкова защо трябва да сравняваш с този или онзи и все да се намират косури.На мен НАШИЯТ сериал много ми хареса и ме е яд че ние българите не сме малко по толерантни към нашето, то не че на всеки е трябвало да се хареса, всеки е с различен вкус но поне можеше да кажем по едно браво за труда.Иначе ми харесва че е показана бълг. действителност, добра ,,лоша такава си е а не като нашите съседи които може и да правят хубави сериали ама в тях яко послъгват за тяхната действителност.
Иначе на мен ми направиха впечатление думите на Сиана когато агентът я разпитваше.Тя каза нещо от сорта че е жалко че Касабов е умрял защото много искала да говори с него.Чудно ми е защо и единственото което ми хрумва е че може би баща и е казал че го подозират в кражба, но не съм сигурна.И др неща ми харесаха ,но вие сте ги коментирали ,тъй че да не повтарям.
И забравих, Stop здравейте на всички

# 641
          Нещо не сте ме разбрали ...Просто призовах за позитивизъм...Прочетете първите страници на темата - какво се пише за българското кино - преобладава недоверието..... Напротив , сериала ми харесва - опитах се да ви кажа , ако сте от София  гледайте някоя постановка с Калин Врачански - той просто обзема цялата сцена ...Това момче играе невероятно.... В Стъклен дом се надявам да доразвият образа му и да покаже потенциала си...А от младите актьори съм възхитена - играят невероятно... И пак повтарям - не сравнявам с турските сериали...
        ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕПРАТКАТА КЪМ КАЛИН ВРАЧАНСИ  Hug

# 642
Имам "процедурно" предложение:

Тъй като постоянно някой се опитва да прави аналогии с турски и други сериали, а това е тема за БЪЛГАРСКИЯ СЕРИАЛ "СТЪКЛЕН ДОМ", призовавам да пишем само за него и, ако се появяват постове с мнения и сравнения с други сериали, просто да не им обръщаме внимание и да не им отговаряме, все едно, че не сме ги прочели! Ако се поддадем да им отговаряме, влизаме в безсмислени спорове и само"замърсяваме" темата. За сериала, който обсъждаме може да се пише "за" и "против", но без подобни безсмислени некоструктивни сравнения.
Тези, които си позволяват да пишат тук по този "спам" начин, ще спрат да го правят само, ако не им обръщаме внимание.

# 643
Предната тема, доколкото помня беше озаглавена "Стига вече турско, задава се роден сериал" или нещо такова...така, че е нормално феновете им да вземат отношение Wink Съгласна съм, че трябва да се коментира само сериала тук или ако някой изкаже мнение - стига да не е заядливо - нека си стои...

Както върви ще изпишем темата преди да е дошъл новия епизод Simple Smile

Иначе баба ми и тя го очакваше сериала, че нали само го рекламираха....ама не й стана много ясно...все пак е на 90 години жената и тази бърза смяна на кадри и сцени малко я обърка явно и трябваше да й обяснявам кой какъв е (даже на следващия ден ме пита дали артиста или героя от филма бил умрял, че от многото обяснения се объркала  Laughing)...къде ме разбра, къде - не, ама ще гледа повторението в неделя.  Sunglasses

# 644
  • Луната ни пази
Здравейте! Слаш, както винаги си трепач!
Ако искате ще оформя и пусна следващата тема!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт