"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 475
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Карамелче, подсещаш ме да поосвежа темата с кадри от старите ленти. Всъщност от епизод номер едно през далечната 1987 година.
Grinning Не знам на вас, но на мен Ридж повече ми харесва като по-възрастен мъж, отколкото като младо момче от първите епизоди през 1987-1988...
Брук обаче си беше по-хубава като младо момиче. Тейлър не ми изглежда да се е променила за тези 15-20 години.

# 46
В американските епизоди (в бяло):
Кейти продължава да се държи зле със Стефи, отхвърляйки нейните идеи, свързани с кампанията на Хоуп. Самата Хоуп пък започва да се държи заповеднически с подчинената си Стефи, и й казва да й донесе нещо за пиене. По-късно Стефи се връща с газирана напитка, която предварително е разклатила, за да може тя да се изсипе върху Хоуп, докато тя я отваря. Така и става, което вбесява Хоуп, и двете започват да се карат. Стига се дотам, че в един момент Хоуп изтъква пред Стефи, че Ридж е избрал нейното семейство (на Хоуп), пред това на Стефи. Самата Стефи пък й припомня, че въпреки всичко, Ридж не е истинският баща на Хоуп.
Междувременно, Тейлър става свидетел на лошото отношение към Стефи, и затова се обръща на Ридж с призива двамата да помогнат на дъщеря си. По-късно, Тейлър излиза на среща с Уип, който й подарява една много красива рокля, изработена по поръчка от Бриджет. Тейлър и Уип се целуват, а през това време Стефани казва на Ридж, че нещата между тях стават много сериозни, което сякаш за миг накарва самият Ридж да изревнува.
Греъм пожелава да направи нова фотосесия на Хоуп, която този път се съгласява. И така, двамата отиват в неговото собствено студио, където започват фотосесията. По това време, Санди и Ник влизат в блога на Греъм (за когото Санди подозира, че я е изнасилил преди няколко години), и виждат, че там той споменава, че започва работа като фотограф във "Форестър". Това ги кара да измислят план, чрез който  да се опитат да разберат дали наистина Греъм е изнасилвача. За тази цел, Ник отива в студиото му под предтекст, че иска да говорят по работа. Предлага му дъвка, която Греъм приема, но не след дълго изплюва, и Ник я взима. Двамата със Санди я занасят в лаборатория, за да й направят изследвания и така да установят дали ДНК-то на Греъм съвпада с това на изнасилвача на Санди.
През това време, Стефани обвинява Брук, че манипулира Ридж. Отново я предупреждава, че този път категорично ще загуби Ридж. Малко по-късно, Брук казва на Кейти, че настоява тя да прекрати тази своя вендета към Стефи, защото това започва сериозно да разклаща брака й с Ридж. Скоро след като Брук излиза от кабинета на Кейти, в него влиза и Тейлър, която я предупреждава, че всичко това би могло да стигне до неприятен край и за самата Хоуп, чиято психическа стабилност би била разбита ако медиите разкрият истина за обстоятелствата, при които тя е била зачената и родена. Самите Ридж и Брук разговарят за същото нещо в неговия кабинет. Хоуп неволно чува този техен разговор, в който Ридж я нарича 'петно в семейното име', а Брук нарича онзи период от живота си 'най-голямата си грешка'. Това истински разстройва Хоуп, която на всичкото отгоре чак сега за първи път чува шокиращата истината за грешната връзка на Брук и Дийкън, докато той е бил съпруг на Бриджет. Това кара Хоуп да влезе в кабинета, и да наговори на майка си някои и други неща, отказвайки да чуе обясненията й. На края на всичко това, Хоуп скъсва снимките от новата си фотосесия, и разплакана побягва навън. Ридж, от своя страна, спира Брук, която първоначално решава да я последва. Хоуп пък се качва в колата си и потегля към студиото на Греъм, когото по телефона моли да й даде покрив за през нощта. По-късно, на Хоуп се обажда и Брук, която й признава вината си за случилото се преди години, и я моли за прошка. Умолява я да се прибере, но Хоуп отказва. Накрая лицето на Хоуп бива осветено от фаровете на отсрещен автомобил, тя изкрещява, и се чува сблъсък.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 00:42 от SuperGeorgi

# 47
Супергеорги, благодаря за преразказа!  Peace

Искрено ме разсмя с пъкления план на Ник да вземе ДНК от дъвката на Греъм  Laughing И от кога Бриджет стана  дизайнерка?  newsm78 Интерсено Хоуп какво си е мислела до сега, че е зачената от Божия син ли? Кого е смятала за свой баща при всичките мъже, които се изредиха през леглото на майка й, докато тя 10 години се опитваше да порастне безуспешно?  Mr. Green

# 48
Супергеорги, благодаря за преразказа!  Peace

Искрено ме разсмя с пъкления план на Ник да вземе ДНК от дъвката на Греъм  Laughing И от кога Бриджет стана  дизайнерка?  newsm78 Интерсено Хоуп какво си е мислела до сега, че е зачената от Божия син ли? Кого е смятала за свой баща при всичките мъже, които се изредиха през леглото на майка й, докато тя 10 години се опитваше да порастне безуспешно? Mr. Green

Бриджет от край време си е дизайнерка в компанията "Джаки М", която вече е модна къща, и където самата Бриджет усилено работи заедно с Джаки, Ник и Стефани.
А Хоуп май знаеше, че истинският й баща се казва Дийкън Шарп, но не знаеше пикантните подробности около връзката на майка си с него. Е, сега вече ги знае. Laughing

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 00:58 от SuperGeorgi

# 49
Ей, СуперГеорги, много се смях с това, което става при вас.
Голяма драма, голямо чудо.
Ама Брук си го заслужава, де ...

# 50
СуперГеорги, мерси за преразказа   bouquet
Смаях се от доста неща в него, ама ете това не ми дава мира и ще излюбопитствам да те попитам: Какво прави Стефка при НикитУ и ДжакитУ в ДжакиМ

За бащите на Хоуп - наистина е тъпо как Брук я подмята ту на единия, ту на другия татко, според това как й изнася  ooooh!
И още не мога да проумея, защо я кара да вика на Пи4 "татко Рич", като изобщо не й е баща  newsm78

За снимките от първия епизод - много са млади всички и наистина са дръзки и красиви, а не като сега - стари и сприхави  Crazy
Стефка много ми харесва, много е бляскава  Peace
Само на мен ли ми е странно, как Брук се подмазва на Стефка, че имала хубава къща, пък после най-нагло иска да се запознае с мъжа й  ooooh!
Ами много двулично ми изглежда  Crossing Arms

П.П. Берина, много благодаря за комплиментите  Blush

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 01:21 от Nenna

# 51
Смаях се от доста неща в него, ама ете това не ми дава мира и ще излюбопитствам да те попитам: Какво прави Стефка при НикитУ и ДжакитУ в ДжакиМ
Епизодите, в които Стефани се е 'пренесла' в "Джаки М" не съм ги гледал. Знам само, че в новите епизоди, тя и Джаки вече са си големи приятелки, и наистина много се подкрепят. Наскоро например, Стефани получи лек удар (този път истински Wink), и дълго време се опитваше да прикрие влошеното си здравословно състояние от всички свои близки, защото не искаше да я съжаляват. По едно време дори мислеше да напуска модния бизнес. Джаки, Ник, Бриджет, Пам, Уип и Оуен (мъжа на Джаки) обаче разбраха за удара й, и веднага решиха да я подкрепят като се облекат като мажоретки и я изненадат приятно в дома й (дома на Тейлър). Именно това върна желанието на Стефани към работата, и тя се върна към нея. Абе в днешните епизоди "Джаки М" са си готина компания, в която всички много се подкрепят. Докато при "Форестър" положението в момента е коренно различно и направо непоносимо за тези, които носят името на компанията. Именно затова в един от последните епизоди Стефани предложи на Ридж да се премести в "Джаки М", но той отказа. Това забравих да го спомена в резюмето. Simple Smile

# 52
Георги, много ти благодаря  newsm51
Сега пожелавам "Лека нощ!"
Имам някое-друго въпросче пак ще е в бяло, но те ща са утре с нови сили  smile3503

# 53
Охххххххххх,не е ли това най-красивата жена Heart Eyes Heart Eyes
Като ангелче е Heart Eyes
А този,който я е избрал за главната роля е Гений Crazy Crazy

# 54
СуперГеорги, благодарности за преразказа   bouquet Коментар в бяло: Това за компанията "ДжакиМ" е много интересно, напомня ми за "Спектра", когато всички в нея бяха като едно щастливо семейство под крилото на Сали. Също както Сали и Стефка се мразеха в началото, а после станаха приятелки, така и Джаки и Стефка явно ще се сближат...  Всичко ново е добре забравено старо  Laughing 

Само на мен ли ми е странно, как Брук се подмазва на Стефка, че имала хубава къща, пък после най-нагло иска да се запознае с мъжа й  ooooh!
Ами много двулично ми изглежда  Crossing Arms

Ненна, ако аз сервирам напитки в дома на Мелани Грифит, дали пък няма след като съм и направила комплимент за къщата да се оглеждам за Антонио Бандерас  Wink  Като сова ще си въртя главата на 270 градуса  Heart Eyes  Joy   Което няма да означава, че кроя коварни планове да го метна в леглото и да се настаня в дома му, и че съм двулична  Crossing Arms  Това  е според мен проява на нормално човешко любопитство, още повече пък за едно младо момиче, каквато е Брук тогава  Flutter

# 55
А и точно това жени да го коментират ми се чини малко лицемерно.
Както вече съм казувал,абсолютно всяка жена се впечатлява,захласва и прехласва по богати мъже,така че хайде да не се правите на каквито не сте Crazy
Ако случайно мъжът не е богаташ,то пък жената ще го е хванала все заради някаква друга облага/като не визирам сексуална такава/ Naughty
Т.е. в тоз случай винаги облагата е един вид парична,но в някои случаи е индиректно парична,ако мога такъ да се изразЯ.
Това,за съжаление, се отнася за всички жени,без изключение,който каквото и да ми разправя!
Разбира се изключение правят случаите,га някои богати и застаряващи лелки като любимката на ванко2 Sick Мутреса номер 1 на България- Глория и разни други бабички като Мадона си хващат 23 годишни гаджета,просто щото си плащат,да ги чешат младежи Laughing
И точно зарад тУЙ най-малко жените са тези,които тряя да се "възмущават" от такива жени!

# 56
  • somewhere near the sea
Ридж е бесен, хваща Рик за яката, Брук го моли да си тръгне. Малко по-късно Брук признава, че е знаела за продължаващите отношения, което допълнително афектира Ридж.  Стефани използва момента, за да убеждава Ридж, че не може да се ожени за жената да него. Брук влиза в друга стая е продължава да се кара на Рик.
Той е мрачен, когато Фийби декларира любовта си към него.
На път за вкъщи Брук се извинява на Ридж и казва, че няма да толерира повече сина си.
Ник успокоява Тейлър, че Брук е в миналото, както и „Марлин”
Джаки посещава Ник в къщи и й става много мъчно, когато го вижда да гледа ДVД с  Хоуп.  Тя му казва, че все още може да има шанс за него и Брук. И тя е щастлива да му каже, че сватбата на Брук може да не се състои, но разбира, че Тейлър и Ник спят заедно.
Джаки разбира колко важна става Тейлър за Ник, но Тейлър пък  усеща, че тя винаги ще фаворизира Брук. Тя не е засегната от Джаки, но се чувства застрашена, когато вижда на видеото  една прегръдка.
Междувременно в хижата Рик поставя спирачки на отношенията му с Фийби, той я обича, да, но смята, че трябва да се успокоят и да се държат като възрастни, докато не спечелят семейството на своя страна.
След като той излиза, Фийби се казва, че нещата са много повече от това и тя не иска да повярва, че може да свърши това, което е между тях.

# 57

Само на мен ли ми е странно, как Брук се подмазва на Стефка, че имала хубава къща, пък после най-нагло иска да се запознае с мъжа й  ooooh!
Ами много двулично ми изглежда  Crossing Arms

Ненна, ако аз сервирам напитки в дома на Мелани Грифит, дали пък няма след като съм и направила комплимент за къщата да се оглеждам за Антонио Бандерас  Wink  Като сова ще си въртя главата на 270 градуса  Heart Eyes  Joy   Което няма да означава, че кроя коварни планове да го метна в леглото и да се настаня в дома му, и че съм двулична  Crossing Arms  Това  е според мен проява на нормално човешко любопитство, още повече пък за едно младо момиче, каквато е Брук тогава  Flutter

Е да де, ти щеше да си останеш с едното въртене, а баба ти Брук така се завъртя, че като неуморна пчеличка опраши всичко живо мъжко ,носещо фамилията Форестър, че и Мароне и Шарп овърша, последния обаче го отчете като грешка, защото беше само един юноша бледен и беден  Mr. Green Crazy Joy

# 58
Джаки натискаше Никито да се вижда с Тейлър, поощряваше го, а сега фаворитката и отново е Брук, така ли?  newsm78  Странно поведение дори за една кандидат свекърва.  Wink hahaha

Т.е. в тоз случай винаги облагата е един вид парична,но в някои случаи е индиректно парична,ако мога такъ да се изразЯ.
Това,за съжаление, се отнася за всички жени,без изключение,който каквото и да ми разправя!

Форестър, а какво ще кажеш за жените, които са омъжени за мъже на тяхната възраст, които не са богати, а и двамата получават еднакви заплати? Много си млад, за да бъдеш толкова циничен.  Wink Само гледай заради такова мислене да не изпуснеш някоя свястна жена  Naughty
А и да не си от онези мъже, които обвиняват жените в меркантилност, а в същото време си търсят такава с кола, вила и жилище в центъра? Защото пък такива колко се навъдиха напоследък...  Sick

# 59
Е да де, ти щеше да си останеш с едното въртене, а баба ти Брук така се завъртя, че като неуморна пчеличка опраши всичко живо мъжко ,носещо фамилията Форестър, че и Мароне и Шарп овърша, последния обаче го отчете като грешка, защото беше само един юноша бледен и беден  Mr. Green Crazy Joy

Ааааа, не съм много сигурна с какво ще си остана, ако ми падне Антонио  Blush

При това мисля че коментирахме поведението на Брук при първата и среща с Форестър, не 2000 епизода по-късно, къде се намесиха Шарп и Мароне?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт