"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Ейй,обаче "незнам" защо така "случайно" се замислих над един въпрос Laughing Laughing
Това Дърто Страшилище Тейлър Laughing според мен нарочно се направи на пукнала втория път,за да може да иде отново в чужбина при Омар Laughing Laughing То е ясно,че и двата пъти му е прилагала секс техники/къде успешни,къде не,все пак напредва с годинките Laughing/и е решила да си поживее още веднъж няколко годинки при него Laughing Laughing Това й е била мечтата на тази меркантилна селянка,как иначе ще си поживурка така в чужбина,освен ако не си хване някой местен и да му приложи някой курвенски номер Laughing Laughing Е,това не са го показали,но то се подразбира с какви методи подобни курви живеят с някой чужденец в родината му Laughing Laughing Нали така Laughing
Пък и после..........това влечение на такъв вампир като нея към по-млади/Рики Laughing Laughing/си е вече излагация висш пилотаж Laughing Laughing Тя не се ли поглежда в огледалото какъв крокодил е,колко е грозна,със съсухрена кожа,мазна черна коса и жълти зъби Laughing Laughing Ще повреди момчето Laughing Laughing
Аха.........явно затУЙ е постоянно толкова нервна и истерична Laughing Laughing Осъзнава,че е бостанско плашило и не й остава нищо друго,освен да се хване като удавник за сламка за нещо по-младо Laughing Laughing Но това няма да промени уродливата й физиономия и още по-уродливия манталитет Laughing Laughing
Пък и това изтъкване какво е прочела и кой я е оценил и кой не Laughing Laughingхаха какво карикатурно създание Laughing Laughing
Един завършен боклук  hahaha Joy

# 31
Ехо, къде сте?  Wink
Берина, Сали липсва на всички  Sad
Няма ли някакви новини за Брук Общата?
Още ли се развява на дърти години полугола пред де що мъж намери? Joy
Не се научи тая бабка и това е  Whistling
Е, това не са го показали, но то се подразбира с какви методи подобни курви гледат да напреднат - няма акъл, затова гледа с тялото си да се докопа до поредния Форестър  hahaha
Дайте да преброим от колко различни мъже има деца Бруки Общата, че аз им изгубих дирите вече  newsm78

# 32
Да побууууууутнем малко темата, че сме пред изпадане в Б група  Mr. Green

не знам защо сравняват турските сериали  с Дързост и красота и подобните ,
А с какво турските сериали са по-различни от Дързост и красота и подобните, освен с това, че едните са снимани в съседна на нас страна, а другите на хиляди километри от нас?
Специално за Дързост и красота и неговите 12346 серии, ами няма нищо по-тъпо от този сериал, аз лично забравих кога започнаха да го дават... гледам по една серия годишно, ами то една от главните героини май само от сина си не е родила дете  Crazy

# 33
Такава си е нашата Брук  Laughing
Трябва да си върже гащите с всички мъже в сериала  Laughing

# 34
Ей пак изпаднахме от класацията . Малко за развеселяване преди лягане:

Седят си майка и дъщеря и двете руси, Брук и Бриджет, в хола.
Бриджет казва на майка си:
- Днес правих тест за бременност!
Брук  пита:
- Въпросите сложни ли бяха?

Joy Joy Joy

# 35
Дрийм, колко блондинчесто само  Wink

# 36
Ами сложни..... ами как.....-Кой е бащата?-от това по-сложно здраве му кажи..... Crazy Rolling Eyes

# 37
Ами сложни..... ами как.....-Кой е бащата?-от това по-сложно здраве му кажи..... Crazy Rolling Eyes

Да това и за двете блондита Б&Б е май най-сложният въпрос  Joy
Сигурно ако игарят Стани Богат това ще е въпросът за 200 000 лв.  Mr. Green
Ама всъщност и водещият няма да знае отговора, много е труден въпросът  Crazy

# 38
Преди няколко епизода даваха кадри от първия сезон на ДиК. Ридж и Брук като съвсем млади се срещнаха в кафенето на Бет Лоуган - майката на Брук.
Направо животът им е минал в този сериал Confused

# 39
  • somewhere near the sea
Не беше в кафене, а на парти в къщата на Форестър. Майката нямаше кафене, а фирма за кетъринг. Брук отиде да й помага, защото искаше да види Ридж, по когото се захласваше, въпреки, че беше сгодена. #Crazy

# 40
Карамелче, подсещаш ме да поосвежа темата с кадри от старите ленти.
Всъщност от епизод номер едно през далечната 1987 година.

А защо Брук Общата изглежда като просякинче, някой току що я е нападнал.
Не един, а двама, но тя сритала единия, отблъснала другия и избягала  Joy
Точно така една жена сама се измъква от хватката на двама мъже, мда  Laughing
А и каква гушка вади Брукито Laughing

Ето и една разкошна снимка на Стефани пак от първите епизоди:

Първите думи, които Брук казва на Стефани са: "Здравейте, г-жо Форестър. Имате много хубава къща".
След което казва на майка си: "Дали има шанс да видя съпруга й или синовете й?"
Майка й е шокирана и отговаря: "Запомни, че сме тук да сервираме, не да се социализираме"  Joy
Обаче Брук вече вижда себе си сред парите и разкоша, в главата й са само парите на Форестър  Joy
Като вижда Ерик за пръв път, ченето й увисва ето как:

Не подбира, и баща, и синове ...  Joy

После Рич се припознава в нея като мисли, че е Керълайн и Брук отново увисва ченето  Joy

Още от самото начало на сериала се дава отговор на въпроса: Мисли ли Брук само за парите на Форестърови или да?  hahaha

# 41
На последната снимка Брук изглежда много сладка Peace.....за разлика от сега Rolling Eyes......А що се отнася за парите то си е напълно нормално, момиче на нейната възраст  и с нейния икономически статус да се захласне по богатството и разкоша......друг е въпроса по какъв начин ги получава по- нататък..... Crossing Arms
Ненна все се каня да ти кажа......много ти е сладка буболечката в подписа,ангелче.....да я нацелуваш от мен...... Hug Crazy

# 42
Ами, берина, след като се захласва по богатството и разкоша и пита майка си дали има начин да се запознае с мъжа на Стефани и синовете й ... според теб какви ли идеи е имала как да се докопа до парите?  Joy
Да, с тази прическа, в този епизод не изглежда лошо, само тази зинала уста след Ерик и нескопосания й опит да го заговори ме разсмяха  Laughing

# 43
Eeх, Щастлива, върна ме в далечното минало, когато Брук ми беше много симпатична, а Стефани омразна, преди да разбера какви ще ги натвори Бруклата. Сещам се обаче за актьорската игра на ККЛ, която преглъщаше като мисирка преди да си каже репликите.  Crazy Сюзан Фланъри е страхотна жена  Peace Защо ли не си е направила никакви пластики, има красиви черти на лицето си  Thinking

# 44
Дрийм, аз в началото нямах мнение за нея, ама лека-полека си го развалих като почна да се увърта покрай Рич, а сега като си припомних думите й пред майка й и ... мда, от днешна перспектива ролята на Брук е кристално ясна.
От самото начало сценаристите са я нарочили за "лошата", която не пести сили и средства да се добере до парите на Форестър и до края си поддържа ролята Laughing
Стефани явно няма проблем с външния си вид и предпочита да бъде естествена  Wink

Общи условия

Активация на акаунт