"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 534
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • somewhere near the sea
Днес ще пусна резюмето по-ранко, че после ще съм заета, няма да мога да гледам.
Днес във филма влиза нова герой- Константин.Героят е с реалното си име.Участник в „American Idol”. Той започва деня си със сърфиране в Интернет. Забелязва клипа на една млада двойка, който е посетен над 1000 пъти за 12 часа. Пленен е особено от момичето, както и от тяхната история- Рик и Фийби Форестър.
В същото време двамата обсъждат разговора на Ник и Фийби вчера. Прекъснати са от Фелиша, която развълнувано ги пита защо не са казали за клипа си в Интернет. Crazy Си Джей признава, че е публикувал клипа без тяхно разрешение. Рик е раздразнен, че той ги използва, за да прави реклама на кафенето си. Константин намира Фийби и с ръка на сърцето й казва, че отдавна търси момиче като нея.
Тейлър е притеснена от манията на Ник за намиране на улики срещу Ридж.
Стефани предлага на Ридж да замине за Париж за откриване на новия им бутик. Той се съгласява да отиде.
Тейлър иска да говори с Ридж, но Стефани й пречи да го намери. Двете преповтарят същия разговор. fight
Сторм съветва Ник да не се бърка така агресивно в работата на полицията. Ако има нещо, по-добре да го направят в съда. Ник извиква лейтенант Бейкър в къщата.
Тейлър се връща и казва, че вече е сигурна, че извършителят е Ридж и че Стефани знае за това. Когато полицаят идва тя му казва това, в което е вече сигурна.
Лейтенантът е готов да ги чуе, въпреки че все още е убеден, че е арестувал правилния човек. Тейлър споделя какво знае за Ридж, Шейн и Стефани.Полицаят слуша без коментар.Става му любопитно, когато му казват, че Ридж днес заминава за Париж.
Бриджит извиква Тейлър и Ник и прави тест .
Джаки се среща с бившата си снаха и я кани да работи при тях. omm Брук отказва-тя не би могла да понесе, че ще работи с Ник денем, а вечер той ще се прибра при Тейлър. smile3528 Джаки я моли да размисли.
Резултатите са готови и Бриджит с тъга и сълза съобщава на двамата, че ще стават родители. Ник се обажда на майка си и й съобщава новината. newsm44 newsm68 Брук е все още там и чува. Казва на Джаки, че се радва за Ник, но това е трябвало да бъде тяхно дете.
Ерик и Рик си говорят за жени. Синът споделя с баща си, че наистина обича Фийби. Ерик казва също, че съжалява за Брук, но е убеден, че тя ще се завърне в семейството. „Тя винаги го прави”-повтаря два пъти той.
Константин казва на  Фийби, че е видял клипа им в мрежата и е искал да се свърже с нея. Тя е поласкана, че той иска да се запознаят лично. Не личи, че се интересува от двойката като дует. Дава й визитка и великодушно казва, че може да доведе и Рик, ако това ще я направи по-спокойна.
Фийби е на върха на щастието от вниманието на Константин и го споделя с Рик, който не е чак толкова впечатлен.

# 631
Брей,тоя Ничу много нагъл,бе...
Рич бил "шивача"...
А той какъв е?Прост моряк,дето се скиташе брадясал и мръсен от пристанище на пристанище, гонейки русалки...    Joy Joy
Добре ,че хитрата Мадам Джакита надуши Маронето,да осигури на любимото "Никиии"  пари и компания....
Иначе и досега щеше да митка като безпризорен по моретата...   Twisted Evil

А и как обвинява Рич...без грам доказателство!    Shocked
Ей,тъй,обвинен в убийство,си вика полицията у дома,и "Вижте,аз не съм виновен!"Търсете при Рич!"
Че и шокиран,че Рич заминал за Париж...   #Crazy
Че защо да не замине...в момента полицията не го подозира,нито има дело засега...кой точно и защо му е забранил да напуска страната?!

Не защитавам Рич,и той не ми е на сърце...   Mr. Green   ама Ничовата наглост определено не я трая!

Това е точно като нашето "правосъдие"...

# 632
Добър ден!  eat

Краси, не съм съгласна, всеки трябва да си носи кръста и да си получи заслуженото. Според мен не може някой да лежи в затвора за нещо, което не е извършил, при положение, че беше нещастен случай и Рич  ще бъде оправдан  Peace Какъвто и да е Ник, не би трябвало да плаща за грешките на другите. Той няма вина,че е бил моряк /в БГ да плаваш е доста престижно и доходно  Mr. Green/, както и Ридж няма вина, че е "шивач", наследил е професията от Ерик. В този сериал всички рано или късно стават дизайнери /вкл. и дипломираните лекари като Бриджет  Crazy/

# 633
И на мен ми е смешно, как само бРичо се крие зад полата на маминка  Laughing
Много е смотан горкия.

А, оназ кобра Шаврич, само дето не  засъска га научи , че Тейлърини е бременна  Crossing Arms
Много злобно същество ей ... ooooh!

# 634
Dream Team , не си ме разбрала...Или аз нещо не съм казала както требе...    Hug
Далеч съм от мисълта,че Ничу трябва да гние в затвора невинен...
Но,понеже като цяло той ми е гаден персонаж...издразни ме неговото пренебрежително и високомерно "шивача"  визирайки Рич.
Като Рич все пак е моден дизайнер.

Затова и направих аналогията с моряка...т.е. колкото единия е прост шивач,толкова и другия е прост моряк.
Не виждам с какво е повече Ничу от Ричу ,че да има такова отношение.

# 635

Не виждам с какво е повече Ничу от Ричу ,че да има такова отношение.

И двамата са един дол дренки, нали са братя  Peace  Mr. Green

# 636
може ли да ми кажете тези дето са гледали сериите напред, все пак Тейлър ще роди ли дете на Ник?

# 637
  • somewhere near the sea
 hahahaще роди

# 638
хм, успокоих се  Joy

# 639
Хайде малко свежо попълнение......Красотаааааа Crazy

Тук май Бруклата се оптва да удави Тейлър.... Rolling Eyes

# 640
Това гьолче доста дълбоко се оказа, като видях как далдиса Бруклата  Mr. Green

# 641
Хайде малко свежо попълнение......Красотаааааа Crazy

Тук май Бруклата се оптва да удави Тейлър.... Rolling Eyes

Ами като видиш как злобно е присвила устни зад гърба на Тейлър на първата снимка....ако можеше ,с поглед щеше да я убие!   Joy  

# 642
Ами като видиш как злобно е присвила устни зад гърба на Тейлър на първата снимка....ако можеше ,с поглед щеше да я убие!   Joy  

Злобее, защото Тейлърини я превъзхожда по всички параграфи - красота, стил, интелект, морал, артистичност, благородство ...
Неща за които Шавриса може само да си мечтае ... докато си облича розовите такъми   Whistling

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:15 от Djindjari

# 643
Каква наслада за зелените ми очи Crazy
Откога чакам Главната Героиня да се реши най-накрая и да пречука Джука hahaha
С какъв хъс я е хванала за необятното главище само Crazy
Ама Брук трябва да има предвид,че този глобус на раменете на Джука трябва да бъде потопен много на дълбоко,че иначе ще изскочи на повърхността.
Вижда се,че го прави с кеф Crazy
Брук както винаги е невероятна тук,а онази............оууу ooooh! онова същество.
Толкова е уродлива тази Третостепенна "Героиня".Е,добре.Какво е това огромно главище и тези груби черти.И как смешно и стоят напомпаните джуки hahaha hahaha А циците-както обикновено кореспондират с пъпа й.В лицето прилича точно на нещо средно между Маска,Мумия и травестита Урсула.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 17:49 от Forrester69

# 644
Ето малко красота и от още по-новите епизоди:

Тейлър, Брук, Стефи и Хоуп:

Тейлър и Стефи:

Джаки, една от най-красивите жени в сериала според мен, която обаче би трябвало да е над 100-годишна в него(tooth):

И тук искам да споделя кадър от една чисто нова сцена с Бриджет, при чийто сюжет останах с отворена уста щом го видях. ББ: Става въпрос за това, че Бриджет най-лекомислено изневери на Ник с Оуен, и то едва минути след като рева неутешимо за поредното си загубено дете. Шока ми по отношение на това обаче премина веднага щом си спомних коя е майка й.  Laughing

Всички тези снимки и действия са доказателство, че и до ден днешен сериалът пълноценно отговаря на името си. Simple Smile
Ще се опитам утре или вдругиден да дам по-подробно резюме на случилото се в американските серии тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт