"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 530
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
тая Стефи и тя е грозна като майка си и сестра си.Наследство по майчина линия.

# 646
Бриджитката и тя като достойна дъщеря на майка си овърша всички мъже в сериала  ooooh! Само с децата за съжаление няма да я догони, че Бруклата й води много  Mr. Green
Стефи и Тейлър си приличат на тази снимка и са много сладки и двете  Heart Eyes Peace

# 647
тая Стефи и тя е грозна като майка си и сестра си.Наследство по майчина линия.

Ще ме извиняваш, ама ФийбитУ е най-сладкото моме що е грейвало от екрана на ДиК  Naughty

На снимките Брукасита така е стиснала тез тънки злобни устета, че чак не се вижда, че има и уста  Crazy
Само по съскането, което се процежда през тях и се чува през екрана се разбира, че там нейде има такъв орган  Crazy

# 648
Ще ме извиняваш, ама ФийбитУ е най-сладкото моме що е грейвало от екрана на ДиК  Naughty

На снимките Брукасита така е стиснала тез тънки злобни устета, че чак не се вижда, че има и уста  Crazy
Само по съскането, което се процежда през тях и се чува през екрана се разбира, че там нейде има такъв орган  Crazy
Поне изглеждат нормално,а не като джуките на оная вещица Crazy
На Фибата й се радвай още мъничко,че ще я изпращаме съвсем заслужено тази неориентирана Уличница Naughty

# 649
Ако ФийбитУ е уличница дето още милинкото не е било с мъж, какъв ли мил епитет трябва да турнем за явлението Брукасита дето горкинката не се е прибирала от улицата Thinking

И от когиш харесваш естествените неща ще ме извиняваш  Crazy
Като ти гледам подписчето с Андрейчето и нейните големи Неннки, с друго впечатление бях останАла  Thinking

# 650
Неннке,ти остави Неннките на невероятната Андреа,те не са по темата Crazy
А ти от га не харесваш силиконови Неннки предвид висналите силиконови недоразумения,които би трябвало да минават за Неннки Джуклеви Crazy

# 651
Да оставим Неннките на Комиците и да се съсредоточим върху онова плашило Брук, което като някакво лудо бабе търчи подир красавицата Тейлър с вид на истерясала психарка, нуждаеща се от спешна професионална помощ. Сигурно затова я гони, да се уреди с час за сеанс при надежден психиатър  Mr. Green

# 652
Тейлър е страхотна на снимките. Много красива.

Защо някои хора си мислят, че дразнят другите с израза "главната героиня". Аз не знам американски сериал с 1 или 2 главни герои. в ДиК всички са главни герои, освен Кларк и Торн засега. Wink Така че... време е да порастнеш и да спориш като възрастен.

# 653
Оценките ти към моята ерудирана особа можеш да си спестиш!
Останалите твърдения са смешни.
Значи една главна героиня може да се появи няколко години след началото на филма и после да я няма още 69 пъти по няколко години??????!!!!!!И това е главна героиня????????????Бреййййй!!!
Ето и справка какво пише в УЙкипедиа:
Дързост и красота
The Bold and the Beautiful

Жанр Драма
Създател(и) Брадли Бел
Актьори Сюзън Фланъри
Катрин Кели Ланг
Джон Маккук
Рон Мос
Страна САЩ
Език Английски
Сезони 22
Епизоди 5748 (към 8 февруари 2010)

Ето тези четиримата са главните герои.Добре е да следим фактите,а не да говорим наизуст!А когато ми покажеш място,където пише,че "главната героиня" може да отсъства в половината филм,ще се съглася,че Грозницата е главна героиня!

# 654
А когато ми покажеш място,където пише,че "главната героиня" може да отсъства в половината филм,ще се съглася,че Грозницата е главна героиня!

Ще ме извиянваш, ама той не говори за Фелиша  Crazy
Щото тя е единствената грозница, дето отсъствува половината филм  Mr. Green

Сега като гльодам, на първо място сред актьорите е турната баба ти Стефка, което ще да значи, че тя е баш главната героиня  Naughty

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 21:14 от Nenna

# 655
Forrester69, ти не я гледай българската страница на ДиК в Уикипедия, тя е в пъти по-кратка от американската, която всъщност е главната и най-посещаваната. А ето как стоят нещата там:
The Bold and the Beautiful
Genre Soap opera
Creator(s) William J. Bell and Lee Phillip Bell
Senior cast member(s) Susan Flannery
Katherine Kelly Lang
John McCook
Ronn Moss
Hunter Tylo
Country of origin United States
No. of episodes 5,766
(as of March 4, 2010)

И освен това бих желал да поясня, че въпросните 'Senior cast member(s)' са т. нар. 'старши' актьори, които участват в сериала от възможно най-отдавна, и с времето са се превърнали в нещо като негова емблема. Т.е те са неговите може би най-главни герои. И несъмнено Тейлър достойно заема мястото си сред тях. Така че, ако ще говорим за главни герои в ДиК, то погледнато като цяло това са си именно Стефани, Брук, Ерик, Ридж и Тейлър.

ПП: Май е време да се измисля име за нова тема. Някакви предложения?

# 656
И несъмнено Тейлър достойно заема мястото си сред тях.
Тъй,тъй.........достойно заема петото място сред тях hahaha hahaha
И то защото се връща с подвита опашка във филма,след като преди това е изритана като мръсно куче от филма,защото ламти за пари!!!
Та ако не бяха милосърдните хора,които правят филма,които да я съжалят тази Бедна Вещица,която няма пари хляб да си купи..................ако не беше тяхното милосърдие,на което тя е разчитала,нямаше и да заема "достойно" петото място hahaha hahaha
За следващото заглавие нямам идея,но имам идея за анкетата:
Какво ви е мнението за "хора",които цял живот упрекват някого за нещо,а после не само че правят същото/т.е. спАт със същите хора-Рич,Ник и Торн,но за отрицателно време-за няколко месеца време + бащата и сина на Брук,но и дори спАт с непознати мъже в пияно състояние,но въпреки всички тези НЕОСПОРИМИ ФАКТИ се мислят за нещо повече!!
/и ако обичаш я смачкай малко тая "хубавица" в подписа ти,много е голяма!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 02:27 от Forrester69

# 657
Честит празник на всички жени и майки! Бъдете щастливи и много обичани!

Тоя Ридж мамин златин е напълно загубен без майка си  ooooh! Стефани днес прекали с ограничителната заповед

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 00:51 от Dream Team

# 658
Честит празник,дами!   

Ох,полицаите в ЛА по-тъпи и от нашите...    Joy Joy
То всички разбраха кой и какво ,само лейтенант Бейкър още не е вдянал...

Нещо почнаха да ми писват тези полицейски бози...    Mr. Green

# 659
Честит празник на всички дами!  smile3525

Бейкър наистина е мноооого тъп. ooooh! И не само това, ами и на всичкото отгоре си позволява да проявява и физически сили спрямо Ник, който просто иска да се спаси като му помогне да намери истинския убиец. Нямам търпение да видя изражението на лицето на 'великия детектив' щом разбере истината. Laughing
Стефани действително прекали повече от всякога (с изключение, може би, на онзи случай с инсценирания инфаркт). Много е дразнещо двуличието й спрямо Тейлър- уж й се пише(ше) най-добрата приятелка, а същевременно си позволява да натопява така невинния й съпруг, с когото вече и дете чакат. На Стефани май въобще не й дреме, че Тейлър ще трябва да си отглежда детето сама. И все пак, това нали е Стефани- една от най-колоритните героини на сериала. А в следващия епизод колоритността й ще се увеличи и с още един опит да удуши Брук- този път с телефонен кабел. tooth
Фийби беше много сладка днес. Сценаристите можеха да изградят такъв интересен траен персонаж от нея в комбинация с музикалната й кариера, защо им трябваше да я убиват!? Sad

Общи условия

Активация на акаунт