"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 499
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Имам предложение за заглавие на следващата тема:
"Вчера в детската градина"  hahaha hahaha hahaha

# 16
Имам предложение за заглавие на следващата тема:
"Вчера в детската градина"  hahaha hahaha hahaha

Що не каза по-рано, че да го сложим на тая тема  Mr. Green Много е подходящо ПРЕДВИД поведението на някои  Mr. Green

# 17
Ще ме извиняваш, ама на книжовен български се казва ЗАщо  Naughty
Личи си, че не си живяла У Сентъра на Вселената Плевен  Naughty (където и да се намира Crazy)

# 18
Ще ме извиняваш, ама на книжовен български се казва ЗАщо  Naughty
Личи си, че не си живяла У Сентъра на Вселената Плевен  Naughty (където и да се намира Crazy)

Ненннннке, ша мЪ извиняваш, но започваш да издребняваш като г-н Филолог от централен Плевен Mr. Green
Не сЪ заяждай с мен,че ще ти отнема ДикънЪ во век и веков  Crossing Arms

# 19
Личи си, че не си живяла У Сентъра на Вселената Плевен  Naughty (където и да се намира Crazy)

Ненннннке, ша мЪ извиняваш, но започваш да издребняваш като г-н Филолог от централен Плевен Mr. Green

Ами няма кой да ме похвали, та реших и аз по светлия пример сама да се изтъкна  Mr. Green
При заплахата от загубата на Дикън млъквам веднага  Confused

# 20

Ами няма кой да ме похвали, та реших и аз по светлия пример сама да се изтъкна  Mr. Green
При заплахата от загубата на Дикън млъквам веднага  Confused

Вървиш по ръба в момента и ще ти отнема  Crazy

Забелязвам нов аватар...много сте сладки двете с Криси  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 00:57 от Dream Team

# 21
Хоп да се запиша и аз Wink....че някои хора с болно чувство за малоценност изгарят от желание да се доказват ooooh!.......няма да им преча моля..... Naughty
По темата да ви питам по това време Сали все още жива ли е и ще я видим ли пак....или вече е починала.....мноооооого я харесвах..... Sad

# 22
Хоп да се запиша и аз Wink....че някои хора с болно чувство за малоценност изгарят от желание да се доказват ooooh!.......няма да им преча моля..... Naughty
По темата да ви питам по това време Сали все още жива ли е и ще я видим ли пак....или вече е починала.....мноооооого я харесвах..... Sad

Добър ден! Хубав уикенд ви желая!   bouquet

Актрисата Дарлийн Конъли почина на 14 януари 2007 и повече няма да я видим в сериала. Ще праща картички и задочно ще присъства като я споменават. В една от януарските серии дори Джон Маккук /Ерик/ с прискърбие съобщи вестта за кончината й Cry

# 23
  • somewhere near the sea
 hahahaСъщото щях да напиша и аз ooooh!

# 24
Хора, не спите ли?  Shocked Хем нова тема, хем сте изписали вече две страници, отличници сте!  newsm10

Марси, браво за труда по темата   bouquet

Можем да направим анкета за това дали Ник действително обича Тейлър, защото в последния епизод, когато тя го попита какво ще стане, ако Брук е свободна, ми се струва че той доста се поколеба преди да отговори.  newsm78

П.П. Този спор за грешките и диалектите го приемам на шега, че ако тръгнем наистина да се дебнем ще стане ужасно.  smile3506 Нито съм печелила олимпиади, нито съм от центъра на Плевен, даже не съм и филолог, първа ще дам фира.  newsm12
А за тези, които се мъчат да пишат на диалект, далеч сте от истината, много книжовно ви звучат нещата.  smile3534  Ето това е истината: http://www.severozapad.org/content/blogcategory/7/31/     smile3521

# 25

А за тези, които се мъчат да пишат на диалект, далеч сте от истината, много книжовно ви звучат нещата.  smile3534  Ето това е истината: http://www.severozapad.org/content/blogcategory/7/31/     smile3521

Добре, че ме светна  Peace Сега разбрах, че всъщност фена не бил от центъра на Плевен, а от Резерват Северозапад   smile3532

# 26
Dream Team, не си разбрала, не е от Резервата  Naughty Резервата свършва след Червен бряг и преди Плевен. То си му и личи на момчето, слага тук там по някое "Ъ" и "Е", ама не става така  Wink  Човек може да се научи на 20 години да говори книжовен български, но не може да се научи на диалект тепърва   Laughing

За съжаление покрай персонажите на Краси Радков много хора се опитват да наподобят врачанския говор и са ми много смешни  hahaha

# 27
Dream Team, не си разбрала, не е от Резервата  Naughty Резервата свършва след Червен бряг и преди Плевен. То си му и личи на момчето, слага тук там по някое "Ъ" и "Е", ама не става така  Wink  Човек може да се научи на 20 години да говори книжовен български, но не може да се научи на диалект тепърва   Laughing

За съжаление покрай персонажите на Краси Радков много хора се опитват да наподобят врачанския говор и са ми много смешни  hahaha

Разбрах, значи и за копирна машина не става  Mr. Green

# 28
Добре, че са резюметата. Тия дни заради лекции не мога да гледам, а и във вибокс не записват редовно нашите епизоди.

# 29

Добър ден! Хубав уикенд ви желая!   bouquet

Актрисата Дарлийн Конъли почина на 14 януари 2007 и повече няма да я видим в сериала. Ще праща картички и задочно ще присъства като я споменават. В една от януарските серии дори Джон Маккук /Ерик/ с прискърбие съобщи вестта за кончината й Cry
Много жалко.....много я харесвах....Да почива в мир..... Sad Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт