"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 510
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Е да де, ти щеше да си останеш с едното въртене, а баба ти Брук така се завъртя, че като неуморна пчеличка опраши всичко живо мъжко ,носещо фамилията Форестър, че и Мароне и Шарп овърша, последния обаче го отчете като грешка, защото беше само един юноша бледен и беден  Mr. Green Crazy Joy

Ааааа, не съм много сигурна с какво ще си остана, ако ми падне Антонио  Blush

При това мисля че коментирахме поведението на Брук при първата и среща с Форестър, не 2000 епизода по-късно, къде се намесиха Шарп и Мароне?  Thinking

Няма как да прескоча фактите, колкото и да болят  Mr. Green

А бе и аз се чудех какво прави Антонио Бандерас в темата, ама ...  Crazy Thinking newsm78

# 61
Форестър, а какво ще кажеш за жените, които са омъжени за мъже на тяхната възраст, които не са богати, а и двамата получават еднакви заплати? Много си млад, за да бъдеш толкова циничен.  Wink
Пухчо Мухчо Mr. Green Не аз съм циничният,а реалността Mr. Green
За конкретния пример ко да ти кажа Crazy
Ако познавам живота на двамата детайлно,съм сигурен,че за пореден път ще се убедя в тезата си Crazy Аз затУЙ казах,че понявга облагата е индиректна,не знам дали останах разбран,но ша илюстрирам с пример Crazy
Познавам двойка/единствената такъва,която познавам/,гдето мъжът е доста по-стар от женътъ и,о,чудо!,той е беден Mr. Green
И човек ша си каже "ето сега тия са влюбени",да ,ама не Mr. Green
Жената е от едно Плевенско село,печели някакви пари,но в никакъв случай не е богата.
Но да речем може да издържа мъжа си.Но не може да си позволи плюс това да плаща и наем,а и се иска да живее в гнусната софия/софия се пише с малка буква Mr. Green/
Мъжът е беден,както казах,но пък се прави на КУРеняк софиянец/не че има такива Mr. Green/и си има собствено жилище в хубав квартал в софия.
Ето това е пример за индиректна парична облага Mr. Green
Има толкова много примери,че мога да ги давам 69 дена Mr. Green

# 62
Само аз ли не мога да понасям обратната захапка на новия Рик?  Sick newsm78

# 63
Да.

# 64
Има толкова много примери,че мога да ги давам 69 дена Mr. Green

Аз пък мога да ти дам още толкова примери за жени, които живеят на квартира, но с любов, вместо да се полакомят за жилище  Naughty
Не разбирам що за хора познаваш?  ooooh!

Ако се подстриже ще е много симпатичен  Simple Smile

# 65
Аз пък мога да ти дам още толкова примери за жени, които живеят на квартира, но с любов, вместо да се полакомят за жилище  Naughty
начиииииииии.... Mr. Green казах ти не познавам случаите,за които ми говориш.Ако решиш да ме светнеш на ЛС,ще ти демонстрирам,че аз съм прав,а ти си крива Mr. Green
Всеки детайл е важен Crazy

# 66
начиииииииии.... Mr. Green казах ти не познавам случаите,за които ми говориш.Ако решиш да ме светнеш на ЛС,ще ти демонстрирам,че аз съм прав,а ти си крива Mr. Green
Всеки детайл е важен Crazy

Joy Като станеш на моите години ще говорим  Joy

# 67
Е аз като стана на твойте години пак ще ми кажеш същото Mr. Green
Аз пъ се позачудвам как Джуклите иронизират Бруки,че гледала само парите,а не ги дразни,когато Проскубаната Фиба се изтъква 69696969669 пъти каква богаташка била,от какво богато семейство и колко неща могла да си позволи
Някаво противоречие ли долавям #2gunfire

# 68
Охооо,какви спорове са се завъртели тук!   Mr. Green
Фена,явно цялото ти обкръжение е такова,като примера ти.Затова и не познаваш нищо хубаво и човешко!   Peace Просто не е имало къде да го видиш...
За правописа ти...според мен допускаш нарочно грешки,точно за да не се забелязва неграмотността ти!
Не ми е ясно защо държиш всички да те мислят за идеален.Такива хора няма.А стремежа да доказваш постоянно ,че си такъв,говори за комплекс за малоценност и разни други комплекси...
Което в крайна сметка натоварва психически само теб.На другите им е през ............. какъв си и защо такъв си,нали?   Grinning

Новата смешка от устата на Брук:
Рик и Бриджет се справили чудесно като тийнейджъри!!!   Shocked Shocked
Затова Рик беше съблазнен от детегледачката си и се ожени за нея!
А Бриджет се влюби в първия хаймана и пройдоха,дето й се усмихна мило!
Чудесно справяне с живота,спор няма!!!   Joy    

# 69
Е аз като стана на твойте години пак ще ми кажеш същото Mr. Green
Аз пъ се позачудвам как Джуклите иронизират Бруки,че гледала само парите,а не ги дразни,когато Проскубаната Фиба се изтъква 69696969669 пъти каква богаташка била,от какво богато семейство и колко неща могла да си позволи
Някаво противоречие ли долавям #2gunfire
Къде виждаш противоречието?    newsm78
"Фибата " е родена в богато семейство и може да се хвали колкото си ще.
За разлика от Брукаситка,дето на 18 само Ричовци с пари й се привиждаха,щото ги нямаше!

# 70
а какво показва твоето раздразнение към моите констатации Mr. Green

# 71
На мен обаче ми е много забавно да гледам едновременно 6-7-годишната Хоуп в българските серии, и 17-18-годишната Хоуп в американските. А още по-забавно ми става като се сетя, че този скок в годините е станал за по-малко от 3 истински години, след около 3-4 истински години, в които Хоуп си беше все на 5-6-7 години. tooth

СуперГеорги, благодарности за преразказа   bouquet Коментар в бяло: Това за компанията "ДжакиМ" е много интересно, напомня ми за "Спектра", когато всички в нея бяха като едно щастливо семейство под крилото на Сали. Също както Сали и Стефка се мразеха в началото, а после станаха приятелки, така и Джаки и Стефка явно ще се сближат...  Всичко ново е добре забравено старо  Laughing 

В бяло: Не само, че като компания приличат на "Спектра", ами дори ползват и същата сграда- главният офис на шефката Джаки е някогашният офис на Сали, само че малко пообновен. И според мен приликата със "Спектра" не е случайна- сценаристите знаеха колко допадаше семейството "Спектра" на зрителите, и мисля, че именно това е причината да се опитат да го пресъздадат с една нова компания и едно ново 'семейство'.

# 72
а какво показва твоето раздразнение към моите констатации Mr. Green
В голяма грешка си!    Laughing
Повтарям за 6969696 път ,че влизам тук да се забавлявам.
Когато нещо ме дразни,изчезва от полезрението ми...
Забавен си...макар и еднотипен!  Twisted Evil

Аз така и не разбрах Мадам Джакита кого всъщност харесва:Брук или Тейлър!
Защото до вчера гонеше Ничо да спира брака на Тейлър с Торн,пък днес друга песен запя... Тя открай време си е фурнаджийска лопата,де...    Mr. Green   ама всеки ден чак...  

На мен обаче ми е много забавно да гледам едновременно 6-7-годишната Хоуп в българските серии, и 17-18-годишната Хоуп в американските. А още по-забавно ми става като се сетя, че този скок в годините е станал за по-малко от 3 истински години, след около 3-4 истински години, в които Хоуп си беше все на 5-6-7 години. tooth
Това трябва да е вследствие "чудесното възпитание" на мама Брук.Те децата й все така "успешно " се справят с живота...явно и Хоуп е прихванала...за три години "взема"   10-на...    Joy

# 73
Къде виждаш противоречието?    newsm78
"Фибата " е родена в богато семейство и може да се хвали колкото си ще.
За разлика от Брукаситка,дето на 18 само Ричовци с пари й се привиждаха,щото ги нямаше!
Аха....то щото е много възпитано да се хвали така "колкото си ще".
Отделно,че има тази възможност да се хвали,щото майка й знае само да се плющи с богаташчета Naughty Но тук,разбира се,се вижда колко си принципна ти като човек Laughing Laughing
Ехххх..красиии,красии,а после мойто обкръжение било не знам си какво Laughing Laughing
И нещо друго,което не сфащам.Защо винаги,га някой има мнение по някакъв въпрос,той непременно тряя да е "комплексар" Laughing Laughing За да се почувствува другия по-велик в очите си ли Laughing Laughing
И не на последно място,хич не ме грее дали си мислиш,че пиша нарочно "неграмотно" или не.
 Laughing
Точно на вас не ви отива да правите забележки в таз насока.
Хайде,успокой се вече Laughing Laughing

# 74
Добро утро   food010

Ненна, ако аз сервирам напитки в дома на Мелани Грифит, дали пък няма след като съм и направила комплимент за къщата да се оглеждам за Антонио Бандерас  Wink  Като сова ще си въртя главата на 270 градуса  Heart Eyes  Joy   Което няма да означава, че кроя коварни планове да го метна в леглото и да се настаня в дома му, и че съм двулична  Crossing Arms  Това  е според мен проява на нормално човешко любопитство, още повече пък за едно младо момиче, каквато е Брук тогава  Flutter

Не знам, но аз определено не мога да си представя да си говоря с една жена и да й правя комплименти, а тя като се обърне да се оглеждам за мъжа й  Crazy Sick

Ако случайно мъжът не е богаташ,то пък жената ще го е хванала все заради някаква друга облага/като не визирам сексуална такава/ Naughty
Т.е. в тоз случай винаги облагата е един вид парична,но в някои случаи е индиректно парична,ако мога такъ да се изразЯ.
Това,за съжаление, се отнася за всички жени,без изключение,който каквото и да ми разправя!
Разбира се изключение правят случаите,га някои богати и застаряващи лелки като любимката на ванко2 Sick Мутреса номер 1 на България- Глория и разни други бабички като Мадона си хващат 23 годишни гаджета,просто щото си плащат,да ги чешат младежи Laughing
И точно зарад тУЙ най-малко жените са тези,които тряя да се "възмущават" от такива жени!

smile3532 smile3532 smile3532

Много е яко как 23 годишен мъж прави заключение за ВСИЧКИ жени  newsm62

Даже ме хвърли и мен в чуденка, каква аджАба е моята облага  Thinking
А аз ако ти пиша на ЛС, ще ме светнеш ли г-н Психолог за моите облаги (ето откъде таз лИбоФ към колежката Тейлърита  Crazy)

Иначе бабите дето си хващат млади мъже ... много ми е странно и грозно и на мен, но явно има и такива случаи  Sick

И мен това как се били справили Рик и Бриджит ме разсмя рано сутринта  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт