"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 982
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Разните подмятания и намеци в приказките на Стефани винаги ме забавляват много. Още си спомням един път, когато в хола на нейното имение се бяха насъбрали много хора, и Стефани взе че изтърси пред някой: "Всички мъже в тази стая са спали с Брук... с изключение на свещенника, но и това не е много сигурно." Едно от най-запомнящите се нейни изказвания. Laughing
Оо,тази реплика и аз я помня ...а и тук имаше доста коментари и спорове за нея.   Mr. Green

# 181
Брук пак е ни така, ни така... Искам Ридж, но ревнувам и Ник, защо съм такава егоистка. #Crazy

# 182
  • somewhere near the sea
На мен Дончето ми е много забавно като се взема на сериозно. Joy
Ето нещо ново(Фори, за тебе):

# 183
Така като слушам си мисля, че разграфих кой кого дублира  Grinning такааам 1 глас-Стефани и Джаки.
 1 глас- Брук и Фийби и Памела  (преди-Амбър и Дарла)  
и внимание 1 глас- Тейлър,Дона,фелиша,Бриджит,Ашли и Анн  (преди Сали)

# 184
Така като слушам си мисля, че разграфих кой кого дублира  Grinning такааам 1 глас-Стефани и Джаки.
 1 глас- Брук и Фийби и Памела  (преди-Амбър и Дарла)  
и внимание 1 глас- Тейлър,Дона,фелиша,Бриджит,Ашли и Анн  (преди Сали)

Джаки затова звучи толкова превзето, за да се различава от Стефани , но от към контрол на синовете и набутване на снахите много си приличат  Mr. Green

# 185
# 186
Това е интересно с гласовете  Wink По-наблюдателните забелязват, да. Георги, и аз помня тази култова реплика  Joy Стефани си е Стефани, никой не може да й се мери по "бисери"  Peace

# 187
# 188
Ох, голям смях е баа Брукла ...
Каква любов я тресе на дърти години, какво е туй чудо, какво е туй нещо  ... чак ме напушва смях вече (остава да я облекат , като тийнейджърка ...) Laughing
Най-накрая се събра с голямата си любов, жадувания мамин златен - бай Ричо ... обаче що така й се получава ...точи лиги и по бай Кольо  Thinking
И след тоя един билюк сватби, как успява да се сети точно за конкретна из тях ... сигур 5 мин преди туй се почесва в мисли - коя година, с кой точно староженец  , с коя рокля, къде точно ooooh!

А, Тейлър е голяма бяла птица. Как може да се заиграва с оня ...
Не мога да я приема в тази роля нещо , не ме кефи  Tired
И добре, че детето, което ще роди ще е всъщност на Шавриния... така последната съвесем ще обогати биографията си  ... на лека жена  Mr. Green
Роди от свекър си, от зет си, от сина си и от брат му .... е на това вече му се вика висш парашутизъм  hahaha

Dream Team, страхотни снимки ... Съвършена е ! Струи красота, изящна красота !

# 189
Ох, голям смях е баа Брукла ...
Каква любов я тресе на дърти години, какво е туй чудо, какво е туй нещо  ... чак ме напушва смях вече (остава да я облекат , като тийнейджърка ...) Laughing
Най-накрая се събра с голямата си любов, жадувания мамин златен - бай Ричо ... обаче що така й се получава ...точи лиги и по бай Кольо  Thinking
И след тоя един билюк сватби, как успява да се сети точно за конкретна из тях ... сигур 5 мин преди туй се почесва в мисли - коя година, с кой точно староженец  , с коя рокля, къде точно ooooh!

А, Тейлър е голяма бяла птица. Как може да се заиграва с оня ...
Не мога да я приема в тази роля нещо , не ме кефи  Tired
И добре, че детето, което ще роди ще е всъщност на Шавриния... така последната съвесем ще обогати биографията си  ... на лека жена  Mr. Green
Роди от свекър си, от зет си, от сина си и от брат му .... е на това вече му се вика висш парашутизъм  hahaha

Dream Team, страхотни снимки ... Съвършена е ! Струи красота, изящна красота !

Джиндж, с твойте хрумки ще ме умориш  Joy Hug

Аз на туй нещо му викам направо висш пилотаж, не само прост парашутизъм. Как се оправя милинката в тази бъркотия, кой мъж, кой свекър, кой син, кой зет - леле малееееее  ooooh! Разноглед да станеш, нищо не е  #Crazy, а тя даже и спомени имала и сълзливо тайно завидя на Тейлър, че пак е оцелила десятката, защото всичко щом не е собственост на Брук е десятка  Mr. Green

# 190
Зорке,ти пъ вместо всеки път да повтаряш бисерите на Джи,можеш да измислиш нещо свое/ако изобщо можеш/!

# 191
Алоооооооооу ,Фенката, някой да ти е искал мнението?  Mr. Green Аз по-големи бисери от твоите не съм чела  Mr. Green Джинджи ми е пътеводната светлина и ще си я цитирам ,колкото искам, сега разбра ли или да се повторя пак още 6969696696969 пъти?  Mr. Green

# 192
Ти на 12 години ли си?!
Добре,че имаш пътеводна светлина,че иначе не те знам.

# 193
Ти на 12 години ли си?!
Добре,че имаш пътеводна светлина,че иначе не те знам.

Кво да ти кажа, чичо, няма да ме разбереш  Crazy Много си дърт с твойте 23  Mr. Green

Така ще е, докато свят светува, ще има такива като тебе, турски сериаали  и ДиК също  Mr. Green

# 194
Ето,виждаш ли,че хич не ти се получават "остроумията"
Дори берина е по-интересна от теб.
О,гльодам,че Ванко си е сменил аватара,най-накрая.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 00:46 от Forrester69

Общи условия

Активация на акаунт