"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 37 014
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!  .....

Марси, още колко време остава докато Брук се преориентира отново към Ридж, защото е видно, че при Ник няма да я огрее, както й се иска?  Crazy

Приятен неделен ден на всички!   Nature Sunny

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 15:41 от Tatti

# 436
Грант беше един от най-добрите временни образи в сериала. Както и Маги и Джесика, но бързо изчерпаха героите им. Въпреки че беше странно да се появи снахата на Ерик, а не брат му.

# 437
  • somewhere near the sea
Марси, още колко време остава докато Брук се преориентира отново към Ридж, защото е видно, че при Ник няма да я огрее, както й се иска?  Crazy
Бяло:Ами няма да е много скоро. Първо ще минат разследванията на смъртта на Шейн. Ще обвинят първо Ник, после Ридж, после следват епизодите с обърканите яйцеклетки. Ник сам ще създаде несигурност в отношенията си с Тейлър и ще подкладе мераците на Брук като ще я покани на работа във "Форестър криеъшънс".
Чак на партито по случай оправдаването на Ридж между него и Бруки пак ще пламне огъня.

# 438
Марси, благодаря  Hug Пак ще се точат сериите бавно и монотонно  Crossing Arms Тук явно трябва да се пише само по същество, в противен случай си изтрит. Може би ще бъде интересно да надникнем по-нататък в бъдещите серии, че се задава голяма скука около разследването на убийството на Шейн. Ридж по кой параграф ще го оправдаят и ще си признае ли въобще,че той го е убил или ще гледа сеира на брат си?

# 439
Със задоволство забелязвам, че най-после се въвежда някакъв контрол върху цинизмите от един конкретен потребител  newsm10
Утре се очертава да успея да гледам епизода, но на косъм, та ще видим. Ако не успея, във вторник и дано се е случило нещо интересно междувременно  Peace
Сещам се, че в последния епизод, който гледах, Рич питаше Брук нещо като "Това ще ни е последната сватба, нали?" Не помня точните думи, но ми прозвуча толкова жално  Laughing

# 440
Със задоволство забелязвам, че най-после се въвежда някакъв контрол върху цинизмите от един конкретен потребител  newsm10
Утре се очертава да успея да гледам епизода, но на косъм, та ще видим. Ако не успея, във вторник и дано се е случило нещо интересно междувременно  Peace
Сещам се, че в последния епизод, който гледах, Рич питаше Брук нещо като "Това ще ни е последната сватба, нали?" Не помня точните думи, но ми прозвуча толкова жално  Laughing

Щом и той се надява да му е последната, смятай ние какво търпение трябва да имаме, да изгледаме всичките й сватби й годежи, гарнирани с деца  ooooh!

# 441
Марси, благодаря  Hug Пак ще се точат сериите бавно и монотонно  Crossing Arms Тук явно трябва да се пише само по същество, в противен случай си изтрит. Може би ще бъде интересно да надникнем по-нататък в бъдещите серии, че се задава голяма скука около разследването на убийството на Шейн. Ридж по кой параграф ще го оправдаят и ще си признае ли въобще,че той го е убил или ще гледа сеира на брат си?
В бяло: Ридж дълго време ще си мълчи за истината около смъртта на Шейн, и то под влиянието на познайте кого- на нашата любима Стефани. Ник доста ще си поседи в затвора докато Ридж се реши да си признае... Laughing

# 442
В бяло: Ридж дълго време ще си мълчи за истината около смъртта на Шейн, и то под влиянието на познайте кого- на нашата любима Стефани. Ник доста ще си поседи в затвора докато Ридж се реши да си признае... Laughing

ooooh! Whistling ooooh!

Значи укриването и липсата на самопризнание не е патент на Тейлър. Всички притежават качеството да си мълчат до последно, тоест докато не ги разкрият  Thinking

# 443
Като на филм, Дрийм  Wink Няма как да заплетат сюжета и сапунката ще свърши много бързо, ако всички си признават веднага  Laughing Липсата на самопризнание изобщо не е патент на Тейлър, всеки крие по нещо в този сериал.
Разбирам, че сценаристите искат да удължат драмата с поредната сватба на Рич и Брук, но много нескопосано го направиха последния път  #Cussing out
Бяло: Убиха Фийби като Рик беше част от катастрофата, за да дадат на Рич причина да отложи сватбата - траур и яд към Рик. И тъкмо реших, че сватбата е отложена за неопределено време, Рич след 2 дни заявява на Брук да се женят по най-бързия начин. Е как става тоя номер сега? Нали е в траур като баща? Толкова ли бързо прежали дъщеря си?  newsm78 Това е риска с безкрайните сериали - сценаристите в един момент започват да правят глупости  Mr. Green

# 444
Като на филм, Дрийм  Wink Няма как да заплетат сюжета и сапунката ще свърши много бързо, ако всички си признават веднага  Laughing Липсата на самопризнание изобщо не е патент на Тейлър, всеки крие по нещо в този сериал.
Разбирам, че сценаристите искат да удължат драмата с поредната сватба на Рич и Брук, но много нескопосано го направиха последния път  #Cussing out
Бяло: Убиха Фийби като Рик беше част от катастрофата, за да дадат на Рич причина да отложи сватбата - траур и яд към Рик. И тъкмо реших, че сватбата е отложена за неопределено време, Рич след 2 дни заявява на Брук да се женят по най-бързия начин. Е как става тоя номер сега? Нали е в траур като баща? Толкова ли бързо прежали дъщеря си?  newsm78 Това е риска с безкрайните сериали - сценаристите в един момент започват да правят глупости  Mr. Green

Честно казано Ридж никога не съм го възприемала като някакъв идеал за мъж. Първо, че е лигав, второ - на 60 години още не е взел едно самостоятелно решение, по-скоро е син на Ерик, отколкото на Масимо /жалко че го извадиха героя от сериала, имаше още какво да покаже/, а като се има предвид и избора, който направи, го считам за един обикновен женчо, с предпочитание към леките жени с повечко деца от различни бащи  Mr. Green

# 445
Съжалявам, че трябва да пиша след себе си, но продължавам да се изумявам от наглостта на Общата  ooooh! Дори Бриджет проумя, че за Ник не всичко се върти около секса и обича Тейлър, че едно дете не може да попречи на връзката им, само разгонената Брукла, не разбра, че единствено тя се води  от нагона си  Whistling И  как обсъжда всичко това с дъщеря си, толкова бързо ли забрави, че Бриджет беше омъжена за Ник, че щяха да имат дете, че беше омъжена и за Дикън. В къщата на обесения не се говори за въже, а "любящата майка" продължава да рови за детеродните функции на Тейлър, при положение, че дъщеря й загуби две бебета  #Crazy Sick

# 446
Стоя и се чудя ....
Щом като Тейлърита е жалка, че видиш ли искала на тази "преклонна възраст" да ражда деца, каква аджАба  трябва да е Брукасита, щом иска на същата тази преклонна възраст (нали са наборки, значи и нейната възраст ще да е преклонна тогаз  Crazy) и тя да ражда дете (не щото много иска, ама да не остане по-назад, пък и да има още едно отроче, което да подмята на няколко бащи) и то без някой да я е молил  Thinking
На мен тУЙ ми се види още по-жалко  Sick

Добре, че РичУ мамин златен пак сгафи, та да се появи моят любим Суперкоп Бейкър (щото нали е единственият полицай в цял беден ЕлЕй, няма пари за повече  Crazy)

П.П. Гльодам, че на някои хора (един ли имам предвид или няколко  Thinking) съм им липсвала и са ме увековечили Crazy

Още един послепис да турна: Честит празник на патерици на всички настоящи и бивши ексКУРзоводи   bigdance2  ura Tada

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 11:20 от Nenna

# 447
Ник от какъв зор отиде при Брук. Мислех си първите 5 минути, че някой от двамата сънува. Много захаросана среща. Тейлър го правила различен, обичал я, не можел да има Брук - ми тогава за какво ходиш при нея. Бил в мир със себе си вече, ями явно не е, щом иска да казва нещо на Бруклица. newsm78

# 448
ЗабелезЪЪЪх,че както винаги съм бил прав. Crazy
Ех,защо всички хора са ми като отворена книга,прочетен вестник и тн. Crazy
Казах ви аз,че Ничо не е спирал да обича Главната Героиня във филма Naughty
Ама тя нали уж се била натискала насила гдето не била желана Crazy
Само че аз не си спомням случай,га Брук да е искала някой мъж и той да не е бил пленен от дейната дързост и красота Mr. Green
Та изречението ми беше,че Брук е уверена,защото знае,че е желана,каквато винаги е била Naughty Naughty
Видохме също,че Брук е в прекрасни отношения със щерката,браво,прекрасна майка Crazy
Бруки може да роди по всяко време абсолютно безпроблемно,докато оная скочубра среща трудности с ленивите яйцеклетки hahaha hahaha
Сега добре,че ще е благородната Бруки,та да може Пандизчийката-Пияндурник да рОди hahaha
Пъ домашния любимец Рич .........какво бе тва търкане на тоя килим,япа кат се е оцапал да го фърли,не бех гльодал такъво оживено търкане на килим hahaha hahaha

Колега,merci beaucoup  bouquet  bouquet

# 449
Ейййй много е жалка и долна таз к...а. #Cussing outВсе по-противна става. SickЧуди се вече с какво да вкопчи Ник.....Видя..... че тоз път заголения бедър няма да хване дикиш и сега ще ражда.......ми нищо чудно, поредното дете родено в интерес на Шаврантията.....поредното което ще бъде част от оръжията й.Нищо чудно да иска бебе таз бабушкера....тя само от Ник няма нещо за спомен и манипулации...... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт