"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 37 002
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
И как ще се развие драмата с детето на Брук и Ник в утробата на Тейлър? Ще се роди ли? Брук ще си го гледа ли?  Crazy

# 451
Ейййй много е жалка и долна таз к...а. #Cussing outВсе по-противна става. SickЧуди се вече с какво да вкопчи Ник.....Видя..... че тоз път заголения бедър няма да хване дикиш и сега ще ражда.......ми нищо чудно, поредното дете родено в интерес на Шаврантията.....поредното което ще бъде част от оръжията й.Нищо чудно да иска бебе таз бабушкера....тя само от Ник няма нещо за спомен и манипулации...... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

E да де, като е за Тейлър, дърта била, къде тръгнала деца да ражда, като е за нея, никакъв проблем  Mr. Green Тя като наште циганки ги цвъка, скоро няма да им помни имената вече  ooooh!

# 452

И как ще се развие драмата с детето на Брук и Ник в утробата на Тейлър? Ще се роди ли? Брук ще си го гледа ли?  Crazy

Тейлър ще го износи и ще го роди, но в последствие ще се окаже, че трябва да му направят някаква важна операция, за която се налага да вземат нещо от кръвната майка. И така Тейлър ще разбере, че Брук е кръвната майка, и това не след дълго ще я накара отново да се пропие, което пък ще накара Ник да заведе дело за попечителските права. Ник ще спечели делото и скоро след това двамата с Брук ще започнат да отглеждат детето, а горката Тейлър ще остане на сухо. Sad Ама така е като се доверява на такива като Ник, които в единия момент й се вричат в любов, в другия отиват при Брук да й се вричат на нея, а в по-следващия пак се връщат при Тейлър да й се врекат отново и на нея (справка: предишния и днешния епизод).

Иначе днешната серия ми беше много забавна, главно заради Ридж и Стефани. Знам, че нещата там са по-скоро трагични, отколкото смешни, но просто не мога да не се смея като гледам как Стефани продължава да се меси по всякакви начини във живота на 60-70-годишния си син, а той продължава да я слуша като 5-годишно хлапе. tooth И все пак, тя беше права като му каза, че е трябвало веднага да се обади в полицията вместо да хвърля тялото във водата. Заради това, а и заради по-нататъшната намеса на самата Стефани, нещата само ще станат още по-усложнени.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 14:04 от Tatti

# 453
Forrester69, нали се сещаш, че всеки път щом наречеш Тейлър 'дърта', това автоматично се препраща и към Брук, защото и тя не е по-назад в годините. В истинския живот, Катрин Кели Ланг дори е с 1 година по-възрастна от Хънтър Тайло. Просто информация. Wink

И как ще се развие драмата с детето на Брук и Ник в утробата на Тейлър? Ще се роди ли? Брук ще си го гледа ли?  Crazy

Тейлър ще го износи и ще го роди, но в последствие ще се окаже, че трябва да му направят някаква важна операция, за която се налага да вземат нещо от кръвната майка. И така Тейлър ще разбере, че Брук е кръвната майка, и това не след дълго ще я накара отново да се пропие, което пък ще накара Ник да заведе дело за попечителските права. Ник ще спечели делото и скоро след това двамата с Брук ще започнат да отглеждат детето, а горката Тейлър ще остане на сухо. Sad Ама така е като се доверява на такива като Ник, които в единия момент й се вричат в любов, в другия отиват при Брук да й се вричат на нея, а в по-следващия пак се връщат при Тейлър да й се врекат отново и на нея (справка: предишния и днешния епизод).

Иначе днешната серия ми беше много забавна, главно заради Ридж и Стефани. Знам, че нещата там са по-скоро трагични, отколкото смешни, но просто не мога да не се смея като гледам как Стефани продължава да се меси по всякакви начини във живота на 60-70-годишния си син, а той продължава да я слуша като 5-годишно хлапе. tooth И все пак, тя беше права като му каза, че е трябвало веднага да се обади в полицията вместо да хвърля тялото във водата. Заради това, а и заради по-нататъшната намеса на самата Стефани, нещата само ще станат още по-усложнени.

Благодаря Simple Smile  Hug

# 454
яяя,отдавна не съм ви радвал с хубави снимки.

# 455
  • somewhere near the sea
Ридж се връща на Марлин и пренарежда някои неща. Стефани го следва навсякъде и го намира в офиса, където го „подпира” с въпроси какво е направил. Той признава всичко. Тя му предлага да му помогне да изчистят кръвта, която е изцапала килима.
Лейтенант Бейкър се обажда на Тейлър във връзка с ограничителната заповед на Шейн. Ник се кара с полицая заради Шейн. Защо те не искат да разберат, че Фийби е застрашена-гневи се Ник. Решава да отиде на Марлин, за да я провери.
Ашли се сеща за нощта, когато с Рик обсъждаха новия парфюм на Форестър. Тогава тя за малко не го съблазни.
Ник отива на яхтата и си припомня времето, което е прекарвал там с Брук, Хоуп и Ар Джей. Изненадан е, когато Брук се показва на вратата.
Брук целува Ник, след като той казва, че не знае как да спре да я обича. Той разбира, че тя схваща погрешно думите му. Брук казва, че е готова да му даде дете, но той отговаря, че е вече късно.
Бриджит информира Тейлър, че яйцеклетката й е ненадеждна.
Брук чува разговора мужду Ник и Тейлър за безплодието й. Иска Бриджит да я тества, за да разбере дали може да зачене дете.
По-късно Ник успокоява Тейлър и казва, че иска да бъде с нея, дори никога да не могат да имат дете.
Стефани разговаря с Ридж, че вече е късно да  се обажда в полицията.
Междувременно Ашли се чуди защо той пропуска срещата им.
Тейлър предлага на Ник да направят инвитро оплождане. Той не е във възторг от идеята, но иска да направи всичко, за да бъде Тейлър щастлива.
Брук си прави поредица от тестове, за да види дали може да зачене и тя. Тя вярва, че на Ник и Тейлър не е писано да бъдат заедно, особено ако тя самата зачене дете от него. Неприятно изненадана е, когато научава, че двамата с Тейлър обмислят инвитро оплождане.
Ник моли Брук да го пусне.
 Стефани ненадейно влиза при сина си докато говори с Ашли да забавят малко нещата. Тя помага на Ридж да прикрие инцидента.

# 456
Ник от какъв зор отиде при Брук. Мислех си първите 5 минути, че някой от двамата сънува. Много захаросана среща. Тейлър го правила различен, обичал я, не можел да има Брук - ми тогава за какво ходиш при нея. Бил в мир със себе си вече, ями явно не е, щом иска да казва нещо на Бруклица. newsm78

Не отиде той, а Брук отскочи до Марлин, да види как е положението, да не би да е размислил случайно  ooooh!

Марси  Hug

# 457
тя само от Ник няма нещо за спомен и манипулации......
Joy Много точно казано, но и този пропуск ще се поправи Simple Smile Жалко, че от Грант не успя ...

# 458
Ник от какъв зор отиде при Брук. Мислех си първите 5 минути, че някой от двамата сънува. Много захаросана среща. Тейлър го правила различен, обичал я, не можел да има Брук - ми тогава за какво ходиш при нея. Бил в мир със себе си вече, ями явно не е, щом иска да казва нещо на Бруклица. newsm78

Не отиде той, а Брук отскочи до Марлин, да види как е положението, да не би да е размислил случайно  ooooh!

Марси  Hug
Е глупости, днес Ник беше в къщата на Брук.

# 459
Ванко,, не видях стълбите, а и Брук като си вземаше чантата и се оглеждаше ми приличаше точно на яхтата

Ник отива на яхтата и си припомня времето, което е прекарвал там с Брук, Хоуп и Ар Джей. Изненадан е, когато Брук се показва на вратата.
Брук целува Ник, след като той казва, че не знае как да спре да я обича. Той разбира, че тя схваща погрешно думите му. Брук казва, че е готова да му даде дете, но той отговаря, че е вече късно.

# 460
Бруки може да роди по всяко време абсолютно безпроблемно,докато оная скочубра среща трудности с ленивите яйцеклетки hahaha hahaha

Ми чи как няма да са й лениви яйцеклетките, като не е раждала от 18 години. На Брукасита как няма да са пъргави, като тя все се гльода да се секси та да ги поддържа във форма  Crazy
Да не говорим за честотата на ражданията й, от които яйцеклетките й са заприличали на спринтьорки на дълги разстояния (разбирай от едното легло, в следващото) Crazy
Не се знае га ще се появи някой засукан 60-70 годишен кандидат-татко, на който да пробутва поредното си дете.
Освен тУЙ тя с какви очи аджАба се подиграваше не Тейлърита, че "на тази възраст" иска да роди, като тя милинката самата роди АрДжей пред има-няма 3-4 години  Crazy
Да не говорим, че сега тя на същата "тази възраст" иска същото  ooooh!

НичУ беше в къщата на Брукасита  Peace
Ама и аз като Ванко реших, че някой от двамата сънува  Whistling

тя само от Ник няма нещо за спомен и манипулации......
Ами то не й е нужно по принцип - за тази цел си има Хоуп, която тя и без това пробутва на всеки мъж като негово творение (само преди няколко серии наричаше РичУ, говорейки на Хоуп "татко Ридж")  Sick Sick Sick

# 461
  • somewhere near the sea
Извинете ме, драги зрители, Heart Eyes за някои неточности, но аз съм гледала сериите отдавна, забравила съм подробности и резюметата  ги вземам от кратките версии в сайта на сериала. С тая олимпиада не мога и сутрин да гледам, че да си коригирам ooooh!

# 462
Бяло: А как дразнят напъните й впоследствие да демонстрира някакви майчински чувства  ooooh! Толкова изкуствено скалъпено, че няма накъде  Tired Направи невъзможно за Тейлър да се привърже към детето, което е носила и искала с такова желание, постоянно я тормозеше и за какво? За да си създаде после разправии с Рич и да му налага да приеме горкото дете, което носи нейните гени и тези на Ник. И да притеснява сестра си Кейти, която също има връзка с Ник. По-измислен образ от Брук в сапунка не съм виждала, честно  Shocked

# 463
Бяло: А как дразнят напъните й впоследствие да демонстрира някакви майчински чувства  ooooh! Толкова изкуствено скалъпено, че няма накъде  Tired Направи невъзможно за Тейлър да се привърже към детето, което е носила и искала с такова желание, постоянно я тормозеше и за какво? За да си създаде после разправии с Рич и да му налага да приеме горкото дете, което носи нейните гени и тези на Ник. И да притеснява сестра си Кейти, която също има връзка с Ник. По-измислен образ от Брук в сапунка не съм виждала, честно  Shocked

Не само измислен, но и скалъпен  с възможно най-отвратителните черти, отблъскващи всеки друг, но не и мъжката част на семейство Форестър  Mr. Green Да не пояснявам защо  Crazy

# 464
  • Стара Загора
какво ли ще се случи още в този сериал??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт