Звездни компромати - 57 част

• 67 151
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
Мис Кродил вече съвсем ще падна на хората в очите, след като научихме, че и дипломите й са купени.

Прословутата й “интелигентност” замина да пасе трева някъде.

За истината разкри нейно бивше гадже, което сподели, че Чичко Паричко може всичко и именно той е помогнала на Антония Петрова да се сдобие с диплома, която после да развява навсякъде и да се фука пред обществеността.

Тя е най-отричаната досегашна миска и единственото нещо, с което изпъкваше положително беше престижното й икономическо и юридическо образование.

Сега след като излезе черно на бяло що за стока е “красавицата”, на хората ще им се прииска да я пребият с камъни, ако имаше как.

Мис Крокодил се натягаше толкова, че дори влезе във “ВИП Брадър” с една дузина книги.

# 243
# 244
  • софия
Едно Ламби... smile3532

# 245
Мис Кродил вече съвсем ще падна на хората в очите, след като научихме, че и дипломите й са купени.

Прословутата й “интелигентност” замина да пасе трева някъде.

За истината разкри нейно бивше гадже, което сподели, че Чичко Паричко може всичко и именно той е помогнала на Антония Петрова да се сдобие с диплома, която после да развява навсякъде и да се фука пред обществеността.

Тя е най-отричаната досегашна миска и единственото нещо, с което изпъкваше положително беше престижното й икономическо и юридическо образование.

Сега след като излезе черно на бяло що за стока е “красавицата”, на хората ще им се прииска да я пребият с камъни, ако имаше как.

Мис Крокодил се натягаше толкова, че дори влезе във “ВИП Брадър” с една дузина книги.

От "перфектния" й английски също можем да  съдим колко истински са дипломите й

# 246
Ейми на снимката от 90-те много ми харесва.  Peace

# 247
# 248
Цитат
Но мечтата ми е да се любя в най-сексапилното возило на света Ламборджини LP560. След броени дни заминавам за Германия за фотосесия. И ще поръчам да домакините си едно Ламби за служебен автомобил,

Ламбито всъщност се казва "Ламборгини", с "г". Simple Smile

# 249
Много хубаво Райнито ама с това кафяво червило ...  ooooh! много ретро ми идва  Sunglasses

# 250
Въпросния чичо със синджирите участва в началото на клипа на Анн Джи- Кучка
http://www.youtube.com/watch?v=unYvNsCPteU
смешна работа според мен.... Не знам за какъв се мисли.

# 251

Тия устни .... Crazy Иначе е сладка.
Като видях Райна, и се сетих, че довечера Константин ще е в Шоуто на Иван и Андрей, заедно с новата си приятелка.

# 252
Авче, Off topic- от кой град си, та мис естествен бюст ти е съгражданка?

# 253
A "телохранителят"?Simple Smile За него знае ли се нещо?

Сега го видях в клипчето от предаването. Crazy За първи път го виждам, но едва ли ще го забравя. Mr. Green

И ти го желаеш нали, и мен сън не ме хваща  Mr. Green
пп - като каза, че майка й е гримьорка в театъра в Кърджали точно за теб се сетих, казах си Авчето, ако не зае нещо, няма кой да е  Grinning Ако има нещо пикантно, си чакам ЛС-то  Crossing Arms

Дженифър Анистън и тя със шал на Соня Васи, а аз мислех, че не й върви бизнеса, не знам защо така реших. Помежду другото сега работят съвместно с Теди Бургазлиева за колекция на BlackJack Clothing  Peace

Кейт Хъдсън

Виктория Бекъм отново със същите обувки - ето, че и много богатите и истински известните повтарят тоалети, аксесоари и обувки  Peace

Рейчъл Билсън на пазара за плодове и зеленчуци, кога ли ще видим например нашата Андреа на Женския пазар  Mr. Green

# 254
Сладко изкушение, тя Трейси вече е отговорила, ама и аз да кажа- от Кърджали. Simple Smile

Трейси, ще получиш ЛС, мило. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт