Звездни компромати - 57 част

• 67 174
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
http://beta.novoteka.ru/yophotos/170110_19_4.jpg  Бриджит Бърдо - Страхотна е   Heart Eyes

Клаудия Шифър е бременна Simple Smile http://lifestyle.ru.msn.com/fashionandbeauty/article.aspx?cp-documentid=151786496

# 213
  • София

Shocked ooooh! Какво ли ги кара някои хора да се появяват така, не мога да разбера.

# 214
  • София
Тази дама отново ли е бременна или снимката е стара?

# 215
и аз това се чудех и ако да, от кого пък сега  Thinking

# 216
Не е . Ето снимка от тези дни.

# 217
# 218
  • Lost in a fairytale ...
и аз това се чудех и ако да, от кого пък сега  Thinking

На мен не ми прилича особено на нея ...

# 219
Знам, че темата е за звезди и сега ще пусна нещо изключително незвездно, но то просто трябва да се види! Клипчето е за Мис Естествен Бюст, но вижте победителката, по-интересно е интервюто при И&А... показва уникални умствени заложби, но като показа приятеля си в публиката вече тотално онемях (е тайно си пожелах същия, но... Mr. Green). Пък и момичето иска да става известно, да й дам малко незаслужено място в темата, но все пак място  Whistling

Мис Естествен Бюст в Шоуто на И&А

# 220
Някой знае ли защо всъщност Милен Цветков е свален от ефир - чух няколко хипотези  Thinking
Хич не ме интересува защо е свален! Само ми иде да почерпя за това. Twisted Evil

Бейонсе и пак
Кристин Кавалари
Хейдън Панетиери с гаджето си Владимир Кличко
Бритни...
Линдзи Лоън и пак тя в "Мачете" (2007г.)
Джъстин Тимбърлейк Sick

# 221
Joy "Телохранителят", ако се доближи до магнит сигурно никога няма да се отлепи Simple Smile

# 222
  • София
Хахаха,  него и Орландо някак не мога да ги схвана като секс-символи  Laughing

# 223
Знам, че темата е за звезди и сега ще пусна нещо изключително незвездно, но то просто трябва да се види! Клипчето е за Мис Естествен Бюст, но вижте победителката, по-интересно е интервюто при И&А... показва уникални умствени заложби, но като показа приятеля си в публиката вече тотално онемях (е тайно си пожелах същия, но... Mr. Green). Пък и момичето иска да става известно, да й дам малко незаслужено място в темата, но все пак място  Whistling

Мис Естествен Бюст в Шоуто на И&А
Този конкурс нещо съм го пропуснала ,гледам  без проблем се съблича народа  Mr. Green hahaha

# 224
Хахаха,  него и Орландо някак не мога да ги схвана като секс-символи  Laughing
И аз! Peace Този ужасно ми прилича на Моньо Паси, което автоматично го прави НЕсекссимвол Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт