Звездни компромати - 57 част

• 67 127
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
  • София
http://www.bnews.bg/article-5149 Истински компромат-Дарина Павлова и Зографски 18+ Shocked
Аз под "оргия" разбирам нещо друго. А не да плуваш гол в басейн - голямо чудо!

# 346
# 347
# 348
  • София
Големи моралистки се оказахте  Mr. Green
Като че ли не сме виждали без гащи разните му там Париски и Бритнита... А и какво пък толкова се вижда на Алисия - гледам храст не е изкочил от там  Peace

# 349
  • София - град
Чак пък прозрачни..... Peace Грешката й е че са бели, а не бежови  hahaha

# 350
  • София
Ако не се лъжа дамата е бек вокал на Марая и има страхотен глас, а Марая винаги я хвали по концертите си.
Едрата дама е главната героиня от фила Прешъс с участивто и на Марая Кери (имаше някъде из темите снимки от филма - Кери с тъмна коса и без грим)
Доколкото ми мина покрай ушите дамата дори има номинация за оскар за участието си в гореспоменатия филм  Peace

# 351
  • София
Едрата дама е главната героиня от фила Прешъс с участивто и на Марая Кери (имаше някъде из темите снимки от филма - Кери с тъмна коса и без грим)
Доколкото ми мина покрай ушите дамата дори има номинация за оскар за участието си в гореспоменатия филм  Peace
Maria D, абсолютно права си! Проверих  Grinning
Въпросната дама с Марая Кери се казва Gabourey Sidibe  Peace Просто когато пуснах снимката не намерих за нужно да й напиша името, защото не ми е позната  Blush

Риана на джем фен сешън на пепси
Бионсе Ноулс и новият й аромат
Кейт Хъдсън в действие по време на снимките на новия си филм “Earthbound”
Катрин Зита Джоунс
Ан Хатауей с гаджето
Линдзи Лоън
близначките Олсън
Джесика Алба
Виктория Бекъм
Джулия Робъртс със сина си

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:50 от tonkabonka

# 352
John Travolta оплешивял . На мен и така ми е по- симпатичен  Crazy

# 353
Поне да бяха го показали, този, толкова ненормален подпис!

Ето го: тук , тук и тук

http://www.bnews.bg/article-5149 Истински компромат-Дарина Павлова и Зографски 18+ Shocked

Аз не виждам как се доказа че плуват в един и същ басейн???

# 354
Само че това е добрия подпис от преди връзката с Брад. Лошия и ненормален подпис е две страници назад - на снимката е със зелена рокля, която според мен, също издава че не е в ред - Joy

# 355
Големи моралистки се оказахте  Mr. Green
Като че ли не сме виждали без гащи разните му там Париски и Бритнита... А и какво пък толкова се вижда на Алисия - гледам храст не е изкочил от там  Peace
мухахаха

# 356
# 357
# 358
Много е модно да ги снимат като домакини, каквито не са.

# 359
" Черната Златка" ми прозвуча като Черен бръмбар ( защото има един такъв вид бръмбари - Златки )  Joy
Анджелина - и без това има нещо налудничаво в погледа и - проличало си  е и на подписа ....
Джон Траволта - плешив и остаряващ - пак си ми  е любимец  Embarassed

А това е Джон Траволта в женска роля от филма "Лак за коса "  Crazy Shocked

Общи условия

Активация на акаунт