Звездни компромати - 57 част

• 67 049
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Ей, показа ги най после тия цици! Laughing Ми така де! Що ги направи тогава, все да ги крие с разни блузи, до врата затворени!?
Ама гримът и е трагичен на тази снимка...

# 436
А и друг път си ги е показвала.Особено в началото.Не си обърнала внимание. Иначе тя отрича за силикона .Въпреки, че Симона Първанова неведнъж е казвала , че и  Анелия  и Андреа са се оперирали при нейния хирург.Тя и за личния си живот до преди не говореше, а сега като е щастлива не пропуска.

# 437
...Тя и за личния си живот до преди не говореше, а сега като е щастлива не пропуска.

Че кой говори за себе си като е нещастен?

# 438
Ей, показа ги най после тия цици! Laughing Ми така де! Що ги направи тогава, все да ги крие с разни блузи, до врата затворени!?
Ама гримът и е трагичен на тази снимка...

С тези червени бузки се е докарала като селска мома Laughing

# 439
  • Lost in a fairytale ...
Анелия някак си ми падна в очите. След силикона и кръчмарските песни, които започна да прави...
Преди ми беше някак симапатична, но сега ... не ми харесва

# 440
# 441
  • София - град
Ужас не знаех че все още е модерен чорапогащника, за мен това е най-ужасното нещо!  Peace

Rooney и жена му
Kim   Kardashian пак  и отново

готина снимка на Миро, нещо не мога да взема само снимката за това така го пускам.

Never-before seen photos  of Marilyn Monroe pictured months before death go up for sale

Няма такива обеци -  Риана а това зад нея било J-LO

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:47 от Sofilady

# 442
а тази Ирина Сарачинова ми е много позната визуално  newsm78 освен Станция Нова, нещо друго по ТВ-то водила ли е?
Не, тя е абсолютно ново лице, освен това ни е дългогодишна съфорумка.
Прекрасен човек!
Ето още снимки и малко старичка статия:
http://www.slusham.com/24121

# 443
Ирина се е показвала по ТВ и преди, нищеше се в темата на предаването, не като водеща, но се е показвала.

# 444
Злите езици в един кръг говорят , че 2-рото и дете е от ...бившия работодател... Rolling Eyes

# 445
а тази Ирина Сарачинова ми е много позната визуално  newsm78 освен Станция Нова, нещо друго по ТВ-то водила ли е?
Не, тя е абсолютно ново лице, освен това ни е дългогодишна съфорумка.
Прекрасен човек!
Ето още снимки и малко старичка статия:
http://www.slusham.com/24121

не Naughty сега се сетих - тя водеше едно предаване, мисля по Канал 3 - "Обичай ме нежно" се казваше. Тогава тя беше под името Ирина Тенчева  Peace

ето тук пише:
http://www.dnevnik.bg/pazari/companii/2001/03/22/18315_nov_shans … teli_nad_triiset/

# 446
  • София
Въпросната Ирина беше гост на Отчаяните съпруги преди 1-2 предавания. Самата тя каза, че преди това не се е изявявала по телевизията  Peace Да ме поправи някой, ако греша, но принципно доста помня кой какво е казал  Grinning
Иначе тази жена ми направи страхотно впечатление - красива и умна - убийствена комбинация!

# 447
Въпросната Ирина беше гост на Отчаяните съпруги преди 1-2 предавания. Самата тя каза, че преди това не се е изявявала по телевизията  Peace Да ме поправи някой, ако греша, но принципно доста помня кой какво е казал  Grinning
Иначе тази жена ми направи страхотно впечатление - красива и умна - убийствена комбинация!

Тонкабонбонка, възможно е така да е казала, не съм я слушала, но аз съм убедена, че съм я гледала в това предаване Simple Smile даваха го петък вечер по Канал 3 (по някоя кабеларка беше) и ми беше много интересно тогава предаването. Сега не мога да намеря запис в интернет, не знам и дали има  Rolling Eyes

# 448
# 449
Шанс, не споря, защото не съм 100% убедена  Peace

ох, аз съм убедена Mr. Green, само дето не мога да намеря нито снимки, нито някакъв запис. Ако Авчето, като видна клюкарка Grinning може да помогне, ще е добре

Hug

Общи условия

Активация на акаунт