Ползвате ли БИО козметика?

• 110 240
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Записвам се и аз в темата, че ми е интересна. Взех за бебето Neal's Yard Remedies и съм много доволна. За себе си поръчах пяна за лице на Green People и чакам да дойде, за да споделя отзиви... Сега ще се ориентирам и към шампоан с натурални съставки, защото скалпът ми е чувствителен.

# 421
Aз малко ан всяка манджа мерудия, но да си кажа своя опит.
От Логона и Санте...а и Лавера, моята главица не бе достатъчно доволна.Индивидуално е, може на теб да понесе.Пробвай.

# 422
на мен като не ми харесва този крем на Cattier, обаче ми свиди да го метна в коша, а няма и на кого да го подаря реших да го ползвам за нощен

обаче сега ми трябва дневен и ми се иска да е био и против бръчки
може ли да ми препоръчате такъв от който сте доволни и е подходящ за лятото?

някой ползвал ли е това
http://www.zoya.bg/Bio-Damascena-%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82% … 30?sort=price_asc

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 21:06 от anbibian

# 423

Алекс, аз не бях доволна от Обри, а и други познати.Наистина състава звучи безвреден, но нещо рецептата не им е добра...или ние сме много претенциозни Wink
Ако ти се рискува пробвай, не се знае, може на теб пък да ти пасне.

Мисля да не рискувам, че не са и от евтините... засега търкам със сода и оцет, както знаеш  Mr. Green по-нататък ще видим...

# 424
  • Варна
anbibian, трудно ще намериш дневен крем, а за лятото съвсем. Виж на Логона от златната серия( не ми се видяха мазни ), емулсията с шипка на Веледа или емулсията с Хибискус на Плант Систем. И аз се интересувам от новата линия на Алтея. Много добре звучи. Слънцезащитен не знам. Бях срещала твърдение, че някои кремове на Веледа са с фактор 8 newsm78
Много съм доволна от нощния крем с нар на Веледа, но не става за дневен.

# 425
Добре звучи този на Алтея. Някой пробвал ли го е?

# 426
Da, добре звучи.Ако някой пробва да каже колко е мазен и как попива.
Алекс, ако си доволна от содата не ти трябва шампоан.
Мен още не ме влече този метод Wink

# 427
Здравейте !
Регистрирах се за да поискам мнението Ви за този шампоан: http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … 34?sort=price_asc

Някой използвал ли го е? И въобще хубави ли са шампоаните на Логона?

извинявам се за дългия линк  Hug

Аз май го ползвах веднъж тоя (не съм сигурна, но мисля, че точно бирения), и не бях много доволна от резултата. Взех го, защото прецених, че действително нямат вредни съставки, но на моята коса не стоеше добре.

# 428
От кога пък гърците станаха читави в нещо (каквото и да е, освен ядене и пиене), че и козметика, че и натурална? Лъгаха света и Европа 30 години и живяха на аванта...
Моля без обиди. Точно за нещата за душата и тялото са читави - ядене, пиене и натурална козметика.  WinkСледващият ми шампоан ще бъде този с хвойна и маслина на Корес.  Peace
Ами ти не ми даде никакъв съвет, не каза нищо за съставките им и колко са "органик". Директно ги отсвири, защото били гръцки.
[/quote] не по темата за биокозметика, но в духа на отговора:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2011/05/09/1086 … na_grucka_drahma/
И мненията отдолу са ценни

# 429
По темата: днес си купих крема с йогурт (яурти) на Корес и слънцезащитния, 50 фактор, пак с йогурт (яурти), пак на Корес. Шампоана с хвойна и маслина го нямаше, иначе щях и него да го взема.  

п.п. Освен това си взех 3 опаковки дъвка с хиоска мастиха.

# 430
По темата: днес си купих крема с йогурт (яурти) на Корес и слънцезащитния, 50 фактор, пак с йогурт (яурти), пак на Корес. Шампоана с хвойна и маслина го нямаше, иначе щях и него да го взема.  
п.п. Освен това си взех 3 опаковки дъвка с хиоска мастиха.
Браво, No pasaran, Вива Че Гевара Laughing
Но също не е по темата, няма ли такава "Каква козметика си напазарувах днес"

# 431
Имате ли мнение за тези кремчета: NATURAL BEING?

# 432
Имате ли мнение за тези кремчета: NATURAL BEING?
Тези са по-зле и от Грийн пийпъл, афиширането в името не прави козметиката такава. Коментирал съм ги във форума. МЛМ няма как да е такава (много голям % потъва по джобовете на посредници). Гледайте за историята на фирмата, страната, от където произлиза (Гърция - не, Франция - да) и т.н.

# 433
  • София
Ползвам крем за комбинирана кожа на Pai Skincare (www.paiskincare.com), много съм доволна.

http://www.zoya.bg/shop/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5.7/Pai-Skincare-m92

# 434
  • Варна
Serpentine, има ли тестери? Ти с каква кожа си? Направо ли го взе, че аз съм с много чувствителна кожа. Дали Pai има и другаде( освен в Зоя ) и при покупка от сайта на други продукти ще изпратят ли и тестери?

Общи условия

Активация на акаунт