Ползвате ли БИО козметика?

• 110 209
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=1& … nic_Base_No_Scent

На този шампоан какво не му е в ред?
Няма начин да харесам повече Веледа , Нюкс или Бейби Лав от Гриин Пипъл. Grinning

# 406
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=1& … nic_Base_No_Scent

На този шампоан какво не му е в ред?
Няма начин да харесам повече Веледа , Нюкс или Бейби Лав от Гриин Пипъл. Grinning
Сериозно ли смяташ, че това е вярно - Full Ingredients (alphabetical order)?
6 компонента? И че по кое законодателство се изискват да се изписват по азбучен ред?
Въобще нямам за цел да определям наклонности "харесвам/не харесвам"! Просто темата е с определен топик, но щом целта да е друга, извинявам се.

# 407
По никое, сайта така си е решил.
Ето пълен(по опаковката) състав на един шампоан на Гриин:

Aqua,Glicerin( plant-derived humectant), Decyl glucoside  (gentle foaming agent from corn), cocamidopropyl betaine (mild foaming agent from coconut), Cocamidopropyl betainamide mea chloride ( mild foaming agent , thickenerfrom coconut), Aloe Barbadensis (aloe vera) powder, Olea europea (olive) oil, Aroma [ Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Lavandula hybrida super( Lavandin ) oil ], Linalol (from essential oil).

Какво не ти харесва в него?
А за Нюкс, не зная за коя линия говориш, в чужбина има някаква тяхна органик, но нямам никакви наблюдения за състав.Но това което е по нашите аптеки не бих казала ,че е по добро от Гриин( например).
Ще пусна скоро още няколко състава, на друга марка, да се изкажеш Grinning

# 408
Дами и Господа, моля кажете нещо хубаво за тяло (лосион, мляко, не против целулит) и най-вече кремче за ръце? Ако може да го има в БГ. Тенкс!

# 409
CI, любопитно ми е (ако желаеш, разбира се), да коментираш този шампоан - според производителя е със 100% натурални съставки.

# 410
Някой ползвал ли е на Cattier крема против бръчки?
Аз си го поръчах он лайн, но нещо не ми харесва, лепне ми и ми мирише на стар крем, а срока му на годност е до 2013. Чудя се така ли мирише или е развален?

# 411
Аз ще се потретя сигурно Grinning, но съм от клуба на недоволните от Каттиер.

Алекс, аз не бях доволна от Обри, а и други познати.Наистина състава звучи безвреден, но нещо рецептата не им е добра...или ние сме много претенциозни Wink
Ако ти се рискува пробвай, не се знае, може на теб пък да ти пасне.

Lawless, kakво те тревожи в поръчването от вън?

P.s. От крема за очи получихме обрив.А крема не ми допадна като усещане....и състав също.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 19:48 от dora7511

# 412
Аз ще се потретя сигурно Grinning, но съм от клуба на недоволните от Каттиер.

Защо? Simple Smile Peace

# 413
Аз да кажа за Грин пипъл, но нямам време сега да пиша подробно Simple Smile На продуктите им си пише колко процента са натурални и колко органик. Примерно шампоанът на мъжа ми е 99,6% натурален и 75.6% органик, този на детето 81,80% органик. Детския слънцезащитен го бях купувала миналата година след като в една друга тема специалист казаха, че всичко му е наред. Сега на кой да вярвам.. На пастата за зъби какво им е? Мога да кажа, че са 100% натурални и са супер. Ползваме ги от близо година Peace Това, че не се пенят като другите изобщо не е проблем.

Трябва да проверя тези дни дали ми е дошъл шампоана и да го пробвам, че има малко промяна в състава, но все още си мисля, че ако е като предишния, няма грешка в състава и действително маслата са на първо място Grinning Предишният беше с доста плътна консистенция и като си го сложиш на косата, доста натежаваше и не се разпенваше като стандартните, но тогава беше с още по-изчистен състав.

# 414
  • Варна
Взех си и този http://usa.weleda.com/our-products/shop/pomegranate-firming-eye-cream.aspx. Препоръчвам ви го. Най - доброто за контура, което съм имала от много време. Сега правя опити да се сработя и с кремовете от серията, защото майка ми си подобри много кожата с тях. Втори опит ми е. Първият неуспешен Sad 

# 415
CI, любопитно ми е (ако желаеш, разбира се), да коментираш този шампоан - според производителя е със 100% натурални съставки.
Няма смисъл какво да коментирам - така или иначе всеки си има предпочитанията, и тук просто търси поле на изява, а не принципна оценка. Винаги съм казвал, че личното мнение е най-меродавно и изключително ценя това качество. Също така стоя зад принципната позиция, че не органик или натуралното правят добрия продукт. Ама че не е изписан състава напълно, че има това-онова послъгване, че същността не отговарят на етикета: след като е ОК за потребителите, аз също съм за!

# 416
CI, аз питам наистина, не се заяждам - към този продукт нямам никакви предпочитания, не съм го пробвала. Искаш да кажеш, че не е изписан целият състав ли?

# 417
Аз нито се заяждам, нито  поле за изява търся, нито принципна оценка.А конкретни факти.
Като например какво не е на ред в дадените продукти, състави?
Ако има пропуснати съставки, от къде знаеш/си сигурен в това?
 Peace

# 418
  • Варна
Нощният с нар на Веледа е страхотен. Интензивен е и много добре ми понесе. Дневният ми направи пак реакция и установих, че е с повече съставки. Това принцип в натуралната козметика ли е newsm78 До сега на всички марки съм срещала обратния вариант. Нали Доктор Хаушка съветва да не се ползва нощен крем. Дали и Веледа правят по - леки нощни Thinking

# 419
Здравейте !
Регистрирах се за да поискам мнението Ви за този шампоан: http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … 34?sort=price_asc

Някой използвал ли го е? И въобще хубави ли са шампоаните на Логона?

извинявам се за дългия линк  Hug

Общи условия

Активация на акаунт