Ползвате ли БИО козметика?

• 110 187
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, ето повече информация за слънцезащитата. http://www.vivawoman.net/2008/04/22/is-zinc-oxide-the-best-sunscreen-ingredient/
най-добрият филтър е цинковия оксид. такива са продуктите на Лавера, накой знае ли други, които се внасят в България? Цинковия оксид е и единствения разрешен от FDA за деца под 6 месечна възраст. прилагам и едни данни за съжаление на английски,  на които се вижда кой фактор какъв процент защита дава. наистина не е нужно да е 50 фактор. както виждате разликата между 15 и 60 фактор е само 5%, а не тройно:-).
How much UVB does SPF 15 actually block? How about SPF 30? Based on the Colipa (European) sunscreen regulations:
For SPF 15, 93% of the harmful UVB rays are blocked
For SPF 20, 95% of the harmful UVB rays are blocked
For SPF 30, 97% of the harmful UVB rays are blocked
For SPF 60, 98% of the harmful UVB rays are blocked

# 466
^Здрасти! В БГ кои кремчета са с цинков оксид и стават за основа за грим? Знаеш ли?

# 467
моля, не публикувайте линкове към сайтове, които са ограничени от форума!

# 468
Kakво ще рече това newsm78

# 469
Къде виждаме "сайтове, които са ограничени от форума"? Къде ги пише? Има ограничени и неограничени ли?

# 470
тези, на които не можете да публикувате линк без разни хитрини, явно са ограничени  Grinning
и публикуването им е наказуемо особено при настойчиво пускане на един и същ линк от един и същ потребител
и са огранчиени точно защото някой твърде често е прекалявал със саморекламата, когато не са били ограничени Simple Smile

# 471
Как съхранявате БИО козметиката си в жегите?  Thinking

# 472
Хубав въпрос! Държа я в банята, където е супер задушно... В хладилник ли трябва да е?

# 473
Препоръчайте ми  хубав  био дневен крем за суха кожа над 30г.

# 474
  • При децата ми
А на мен слънцезащитен продукт за тяло?

# 475
моля, не публикувайте линкове към сайтове, които са ограничени от форума!
линка е към блог, а не към търговски сайт ,  как да разбера че е "ограничен " достъпа до него?

# 476
Хубав въпрос! Държа я в банята, където е супер задушно... В хладилник ли трябва да е?
доколкото знам не трябва да е в хладилник. Но не трябва да е изложена директно на слънце със сигурност. Съхранява се по същия начин както и всяка друга козметика.

# 477
^Малееей, аз я държах в хладилника няколко дена. Ами сега, за нищо ли не става?  Shocked newsm78

# 478
Нищо и няма.

# 479
  • където си пожелая...даааа...
момичета, търся си хубав ексфолиант за чувствителна кожа, но който да се ползва ежедневно.......идеи всякакви приемам Hug

Общи условия

Активация на акаунт