Ползвате ли БИО козметика?

• 110 380
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, само по интернет ли си пазарувате био продукти newsm78, попрегледах темата, но не видях да споменавате някой магазин, ако знаете такъв за Пловдив, бихте ли споделили Grinning.
магазин "Зелен" на ул.Скайлер, дрогерия "Анжело" в началото на пеш.мост, дрогерия "Арджента" в началото на "Хр.Г.Данов", магазин " All Natural "ул. Йоаким Груев 18 зад халите - в общи линии за 1/2 час можеш да ги обиколиш

# 451
Аз основно през нета, защото цените са по добри из чужди сайтове.

# 452
аз да, по интернет, но тези марки ги знам от преди, тъй като съм си ги купувала от чужбина и са много качествени.
Savage: напиши им имейл или им се обади (на органикшоп), много са любезни и бързи. там нещата са разделени на подкатегории, по това се ориентирай за възрастта. ако си правиш поръчKа, можеш да ги помолиш да ти изратят мостри на нещо, което си си набелязала и те ще ти изпратят с поръчката.
Благодаря, но аз нямах търпение и поръчах още тогава (посред нощ  Mr. Green ) . Сега чакам  Sunglasses

# 453
  • където си пожелая...даааа...
Благодаря ви за отговорите, най-вече на Пергола - хич не съм ги забелязала въпросните магазине, а единия ми е под носа Embarassed.
Можете ли да препоръчате слънцезащитен крем за деца? Какво ползвате вие?

Здравейте, аз отскоро се запалих по био козметиката и съм много доволна. Първоначално е трудничко, защото ароматите на някои продукти не ми допадат, все пак всички сме свикнали кремовете за лице да ухаят по-хубаво от парфюмите ни, но важно е качеството. Отплеснах се Simple Smile препоръчвам тези продукти: http://www.---/category/179/slantsezashtitni.html като последните три са просто уникални, аз ползвам постоянно лосиона за след слънце и кожата ми ако може ще запее Simple Smile
Ели, не се отваря при мен линка, можеш ли отново да го публикуваш, че ни предстои море и аз искам да взема неща био bowuu

# 454
Не си спомням да съм чела в страниците назад дали е коментиран въпрос за парфюми... Има ли био парфюми? И ако има от къде може да се купи?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 10:43 от savage_17

# 455
аз да, по интернет, но тези марки ги знам от преди, тъй като съм си ги купувала от чужбина и са много качествени.
Savage: напиши им имейл или им се обади (на органикшоп), много са любезни и бързи. там нещата са разделени на подкатегории, по това се ориентирай за възрастта. ако си правиш поръчKа, можеш да ги помолиш да ти изратят мостри на нещо, което си си набелязала и те ще ти изпратят с поръчката.
Благодаря, но аз нямах търпение и поръчах още тогава (посред нощ  Mr. Green ) . Сега чакам  Sunglasses
Simple Smile сподели после дали си доволна

# 456
Да споделя: поръчах си Нощен крем , на сутринта не исках да си измия лицето   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много добре! Само един нощен крем ми е действал така (от използваните)...  Другото, което поръчах беше за бебенце изливащ фел и е за подарък...така че за сега няма отзиви.   В пакета имах 4 мострички!!! В скоро време и за тях ще споделя!

Не можах да прочета до колко е поволено цитирането на марки(брандове) , затова не съм написала точните наименования!

# 457
Благодаря ви за отговорите, най-вече на Пергола - хич не съм ги забелязала въпросните магазине, а единия ми е под носа Embarassed.
Можете ли да препоръчате слънцезащитен крем за деца? Какво ползвате вие?

Здравейте, аз отскоро се запалих по био козметиката и съм много доволна. Първоначално е трудничко, защото ароматите на някои продукти не ми допадат, все пак всички сме свикнали кремовете за лице да ухаят по-хубаво от парфюмите ни, но важно е качеството. Отплеснах се Simple Smile препоръчвам тези продукти: http://www.---/category/179/slantsezashtitni.html като последните три са просто уникални, аз ползвам постоянно лосиона за след слънце и кожата ми ако може ще запее Simple Smile
Ели, не се отваря при мен линка, можеш ли отново да го публикуваш, че ни предстои море и аз искам да взема неща био bowuu

Аз съм още нова тук и не се оправям много добре Simple Smile Значи козметиката е SANTE BIO ето го линка: www shop for beauty eu  Виж и другите продукти от страничката, на LAVERA BIO. Ще останеш доволна, гарантирам Simple Smile Дано съм била полезна, а сега започвам да си търся рецепта за чийзкейк  Laughing

# 458
погленах го, супер е сайта, благодаря ти, че сподели  bouquet,но вместо слънцезащитни, си набелязах други неща, понеже аз искам по-висок фактор  Grinning

# 459
Аз основно през нета, защото цените са по добри из чужди сайтове.
а от кои сайтове си пазаруваш?

# 460
Nik's mom, да ти споделя нещо важно за по-високия фактор. Научих го скоро от хора, които се занимават с това и за мен беше важно.
По-високия фактор НЕ означава по-висока защита, а означава по-дълга защита.
Примерът, който ми обясниха е следния: има три типа кожи - светла, средна и тъмна. Всяка от тях може да издържи на слънце без да е покрита със слънцезащитен продукт без да изгори определено време. Светлата - 5 минути, средната - 10 минути и тъмната - 15 минути.
Факторът на слънцезащитния продукт е времето, което предпазва кожата - умножава се фактора по типа кожа като време, в което може да престои без защита на слънце и така се получава колко време ще те предпазва фактора. Аз например се определям с кожа от среден тип - т.е. 10 минути без продукт и без да изгоря. Купих си 15 фактор - т.е. 10 х15 - мога да стоя предпазена на слънце с този продукт 150 минути.
НО ако се къпя (дори и да е водоустойчив) или се потя много - намалявам поне на половина времето за защита.

Аз си купих на Лавера. От този сайт ми подаръха и балсам за устни SPF 10.

# 461
Lulova, благоаря за обяснението. Това не го знаех.  Hug Защо ми се върти в главата нещо като наслагване на фактора?  Thinking Т.е. ако се намажиш два пъти с фактор 20 да речем през кратко време, то става реално 40. Или съм чела пак врели некипели и се излагам сега с писане на глупости.  Blush

И аз заложих на слънцезажитните на Лавера тази година. След 3 седмици сме на море в България ще споделя отзиви. Тук нямаме чак таковa слънце, да ми се налага да ги ползвам. Бях решила за заменя изцяло или поне по-голяма част от козметиката с био. За сега само шампоан и балсам на Веледа, скраб за лице на Акин (доволна съм от него, но ми идва малко скъпо за всекидневно ползване, та си взех и един гел на Нормадерм да ги редувам), глинена маска на Акамути (уникална!) и органик розова вода. Смятам да пробвам и боя за коса скоро.

# 462
фактори не се събират
мажеш 15 и 25, т. е. имаш 25, а не 40

# 463
Кои био брандове имат парфюми? В ДМ дали има?

# 464
Да, несериозно звучи така както съм го написала, bubanka.  Embarassed Объркването ми може би е дошло от това, че се препоръчва от един продукт да се нанесат два пласта, за максимална защита от него. Разрових гугъл за повече.

Общи условия

Активация на акаунт