Ползвате ли БИО козметика?

• 110 283
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Mda,ако можеш да препишеш пълен състав би било добре.Иначе на сайта има Английска версия.Аз също не шпрехам  немски.

# 541
Значи ти можеш да ме обвиняваш в лаищина и простотия, а аз не? Явно е така, радвам се, че знаеш езици почти колкото мен, но съжалявам, че не зная немски!
Това, че си някакъв капацитет е ОК, но не си се научил на най-важното - добрия тон към непознати, а може би и не ти трябва!
Едно "Извинявай!" щеше да е достатъчно, но сега пък ми вадиш от седем кладенеца вода и ме изкарваш прекалено въодушевена!
Ако бях просто прекалено въодушевена, щях да стана партньор на Рингана на всяка цена, но истината е друга - интересувам се от БИО и знам ПРЕКРАСНО какво е!
Успех с темата, явно тук е важно да работи само скритата реклама, не и новата информация по въпроса!
Стоя си зад всяка дума и не виждам за какво трябва да се извинявам или да кокетнича.
Мисля, че тук хората искат да знаят истината, а не да четат глупости и слогани.
Аз не съм "някакъв капацитет", извинявай. Пиша когато и каквото искам, никому не дължа обяснение.

# 542
Дами, за тези, които се интересуваха за пълния състав на продуктите на РИНГАНА.
Естествено, не може в един пост да се  изброят всички, предполагам инфото в сайта им е изчерпателно. Но за всеки случай попитах моята позната, която е в контакт с тях, и ето какво ми отговори - копирам поста й:

"Гери, съставките са само растителни и нищо друго. Във всеки един има много и най-различни. Нпример зъбното масло съдържа: сусамово масло, екстракт от зелен чай, почистващи частици, извлечени от силикатни водорасли, Евкалиптово масло, витамин Е - естер, Витамин С - естер, Палмово масло, Витамин А - естер, японска мента, ментол, ксилит, анасон звезда, канелено масло, карамфилово масло, koren ot vensko bile, maslo ot gradinski chaj, maslo ot smirna.

За това масло имам и превод на текста:

Денталното масло обединавя съвременни изследвания,Аюрведа както и руски методи за извличане на масло и по този начин превръща Вашата ежедневна устна хигиена в приятна процедура за дезинтоксикация! Извлеци от билки защитават чувствителната устна кухина от възпаления, кариес, парадонтоза и лош дъх. Почивстващите частици, извлечени от силикатни водорасли, предпазват от зъбен камък и свръхкиселинност. Като основна съставна част се използва студенопресовано сусамово масло. То действа доказано противовъзпалително и поддържа венците меки и гъвкави. Същевременно зъбите се предпазват цялостно и се почистват с Ксилитол, който действа предпазващо и възпрепятстващо спрямо кариес. За разлика от обикновените пасти за зъби, които най-често съдържат съмнителни от здравна гледна точка консерванти, RINGANA - Дентално масло ще Ви изненада с 100% природа и свежест. Открийте уникалната RINGANA – гаранция за свежест и се насладете на прясно приготвеното за Вашата поръчка RINGANA - Дентално масло!

Едно същинско богатство за здравето и устната хигиена.

RINGANA - Дентално масло може да се използва отлично и като масло за баня, за втриване в гърдите и гърба при простудни заболявания и се грижи за Вашия свеж дъх.

# 543
Аз с Английския съм добре и подобни описания и на сайта мога да прочета.
Идеята беше на един продукт, какъвто и да  е от марката, да препишеш пълния състав от опаковката.Ясно че на всичките няма да можеш, освен ако не ги продаваш и имаш в наличност.

# 544
Аз с Английския съм добре и подобни описания и на сайта мога да прочета.
Идеята беше на един продукт, какъвто и да  е от марката, да препишеш пълния състав от опаковката.Ясно че на всичките няма да можеш, освен ако не ги продаваш и имаш в наличност.

Не ги продавам. Писах по-горе, че мои познати са започнали да се занимават с това и аз съм пробвала продуктите.
Ако фактът, че не разполагам с опаковка, прави тази козметика съмнителна, ОК.
На сайта им има достатъчно инфо.
Ако някой се интересува за повече, ще го свържа с моите познати, да се срещнат, да си гледат - опаковки, документация, и т.н.
Мисля, че темата е дали ползваме БИО козметика и каква,
а не дали сме специалисти фармацевти!
Повечето си точат клавиатурите, само за да покажат, че могат да дадат отпор на нещо ново и непознато.
Който се интересува, пита на лични и търси начини за контакт.
Повече на безпредметни приказки няма да отговарям.

# 545
Не веднъж тук са цитирани състави и вклюително са преписвани от опаковките.
Няма да си губя времето да се срещам с някой.Пазарувам си онлайн от дома.Удобно и бързо  е.
Няма лошо че се занимават и дори да внасят в БГ.Тук имаме нужда от разнообразие на био козметика.
Просто останах с впечатление че ползваш Рингана и съответно не би трябвало да е проблем да препишеш от някоя опаковка.

# 546
Не веднъж тук са цитирани състави и вклюително са преписвани от опаковките.
Няма да си губя времето да се срещам с някой.Пазарувам си онлайн от дома.Удобно и бързо  е.
Няма лошо че се занимават и дори да внасят в БГ.Тук имаме нужда от разнообразие на био козметика.
Просто останах с впечатление че ползваш Рингана и съответно не би трябвало да е проблем да препишеш от някоя опаковка.

Ами ако имам опаковка пред себе си, не би било проблем. Иначе - всичко си пише в сайта.
Ако чуя, че организират представяне - засега е имало само едно въвеждащо в хотел "Централ", ще пусна инфо, който иска, да отиде да ги види. Аз съм ползвала малко продукти от моята позната - защото тя имаше мострени образци.
На мен ми  се струва много рисковано да се пазарува от интернет нов продукт, който не си го видял и опитал, от непозната марка.
В момента съм в неплатена отпуска, да си гледам мъничето, и Рингана са ми малко скъпи, но при първа възможнот бих си взела - на цените на Виши са.

# 547
Ами нищо не пише в сайта, всъщност, само реклама. Включително и на немски.

# 548
Ами нищо не пише в сайта, всъщност, само реклама. Включително и на немски.
Ами по-горе пуснах малко инфо каквото имам. Преди в сайта имаше някакво видео.
Обещавам, като разбера за представяне, да пиша тук. Те сега стъпват на българския пазар и тепърва ще пускат инфо на български, засега доколкото знам, са в Австрия, Германия, Чехия, Полша.

# 549
В Дъглас продават нова марка био козметика, обещаваща поне на пръв прочит - UNE: http://www.unebeauty.com/#/gamme/teint/

Без парабени, петропродукти, минерални масла, и т.н. Има бяла козметика, и грим в естествени цветове. Ако някой си е купил, да даде отзиви, че аз още не съм Simple Smile

# 550
Хич не мие  рисковано от нета.За сега само от един крем съм се разочаровала много, но го употребих за крачета и ръчички.
И в чуждите сайтове някои марки имат мини опаковки или тестери.Може и от сайта да си поискаш с дадена поръчка да ти изпратят на еди какво си тестер.
А и като трупа опит човек, проучва, чете, пита и т.н. шанса да се разочарова намалява.

# 551
Някой има ли впечатления и отзиви за продуктите на Алтея?
Видях, че в онлайн магазина, от който пазарувам, са ги заредили, и се чудя дали да им пробвам нощния крем или да заложа на познатото и изпитаното.

# 552
Aз съм им ползвала само крема за крака.Доволна съм.
Хубави са им съставите, но нямам опит с кремовете за лице.

# 553
Мерси! Ще взема да пробвам нещо - и на мен ми се виждат добри съставките, като чета в сайта.

После ще пиша с отзиви.

# 554
Момичета имам нужда от съвет.Изчетох темата,уж да добия някаква представа кое е био и кое не,но тотално се обърках.В момента ползвам серията Ирис на Веледа.Но е на привършване и искам да пробвам нещо друго.На 24 съм,кожата ми е нормална,с склонна към омазняване и образуване на черни точки Т-зона.Някой доволен от Dr.Hauschka или Thalgo?

Общи условия

Активация на акаунт