Ползвате ли БИО козметика?

• 110 349
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Стипцата е смес от калиев и алуминиев сулфат. Т.е. има много алуминий. Няма къде да избягаш от алуминия, ако не искаш да си скункс...

Е, не била точно с алуминий стипцата... Нещо по-друго, по-безвредно, но сега ме мързи да търся из нета подробното обяснение...

# 286
  • Варна
Момичета можете ли да ми препоръчате бебешки мокри кърпички с минимално количество химикали в тях? Едва ли може да са био, но поне да не са бъкани с химия, както са повечето...
Тези съм ползвала, био са, но с доставка от чужбина  Peace http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=37 … ct=Eco_Baby_Wipes

# 287
Аз от ниските класове като Бентли, Уртекрам и т.н. , за коса специално не съм доволна, а и доста хора около мен.
Такъв нисък клас само душ гел, че бързо се отмива.
За коса и лице  само по хубавите( но и по скъпи за съжаление) марки.
 Simple Smile

# 288
Като говорим за коса, аз най-накрая след година ползване (и проверки на ефекта при различни атмосферни условия) мога да кажа, че е се родих. Преди голямата драма беше, че мине не мине месец и се налагаше драстично да сменям продуктите, защото придобивах една чудна слама, която отказваше да се въведе в "нормален" вид при всичките ми усилия. Сега като се научих как дда си редувам на Стикс шампоаните и балсамите, пак същото чудо си стои направо красиво. Ползвам или тези, или къната.

# 289
Тук обясняват какво са био-продуктите - Козметични сертифицирани “Био”- продукти – какво е това?: http://www.monami.bg/blog/bio В сайта има и сертифицирана био-козметика, включително био-течност за почистване на играчки  Laughing

# 290
  • София
Купих си преди време това масло от шии
Обаче само ръцете си мажа  Confused Дайте идеи как да го вкарам в по-широка употреба? Просто е твърдо и да чопля в него нещо не ме влече  Embarassed

# 291
  • Somewhere far away
Момичета, някакви отзиви от тази серия:

на този шампоан съм се спряла, дали наистина си заслужава??

# 292
Здравейте момичета! Зададох си въпроса в друга тема, но за съжаление не получих отговор. Надявам се тук някой да е по-запознат. Открих една серия, някой дали е ползвал това: Биотерм Скин.Ерджетик??? Пише че е със 100% натурален състав, без парабени и оцветители. Търся си точно такова нещо, но реших все пак да проверя дали има някакви отзиви.
Ето снимка, има и дневен и нощен крем, като ми го показаха в магазина ми идеше да го хапна с лъжицата направо от бурканчето ))))

http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/facecare/index_prod.aspx?prd … ode=AXE_FACE_CARE^F1_VIS_ENERGIZING^F2_VIS_ENERGIZING_AntiFatigue&

# 293
Купих си преди време това масло от шии Обаче само ръцете си мажа  Confused Дайте идеи как да го вкарам в по-широка употреба? Просто е твърдо и да чопля в него нещо не ме влече  Embarassed

разтапяш определеното и изчоплено от теб количество на водна баня и добавяш каквото те влече / бадемово, розмариново, жълтък, мед, вит.Е - рецепти има всякакви/ за маска за коса.
аналогично за маска за лице и шия

# 294
Някой знае ли за Био крем за лице с включена безвредна UVA/UVB защита?  newsm78  bowuu

# 295
Купих си преди време това масло от шии
Обаче само ръцете си мажа  Confused Дайте идеи как да го вкарам в по-широка употреба? Просто е твърдо и да чопля в него нещо не ме влече  Embarassed
имам такова същото, но с мед
мажа си целите крака с него, защото кожата ми е много суха и се лющи
едно намазване и няколко дни после кожата е мека и гладка
отначало ми е доста неприятно, защото трудно попива и лепне, но резултат като този, който постигам с него с друг продукт не съм постигала  Peace

# 296
Момичета, някакви отзиви от тази серия:

на този шампоан съм се спряла, дали наистина си заслужава??

Балсам имам от тази серия-изобщо не ми харесва,с него и без него няма никаква разлика....малко над твоя въпрос,има и отговор,де...

# 297
  • Somewhere far away
Да, прочетох малко със закъснение но все пак... ами отзивите са добри, като го пробвам и аз ще пиша.

# 298
Кате Пате, w в състава на продукта наистин пише че е 99% естествен състав.Това не го прави Био или органик.АКо това за теб е о.к. добре.Все пак няма парабени, минерални масла и т.н.

За Бентли, аз никак не съм доволна, от нищо.
Безвредна слънчетва защита имат някои масла, но фактора е нисък.
С по висок все ще има  титаниев оксид или нещо друго не толкова полезно, за съжаление.

# 299
И аз, от това, което бях чела, съм останала с убеждението, че с физичните филтри не може да се постигне по-висок слънцезащитен фактор, но видях, че Плант систем, които се водят био козметика, предлагат някакъв крем за слънце с фактор 30. Не съм го купувала и нямам мнение за него. Някой ползвал ли го е? Купувала съм някои неща на тази марка и имат сертификати за био козметика, не знам как са изкарали този фактор 30 и какво представлява продукта.

Това имама в предвид: http://apteka.framar.bg/30015635/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82- … D0%B8%D1%82%D0%B0

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 04:22 от V_N_G

Общи условия

Активация на акаунт